Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ayarlar ,hakkında,yazılım bilgisi
  • WW_V3.1.23.161 zaten bizim güncel sürümümüz sayfadaki update bakarsanız 2014.08.08 olarak gözüküyor.Bizim sürüme güncelleme henüz gelmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

WW_V3.1.23.161 zaten bizim güncel sürümümüz sayfadaki update bakarsanız 2014.08.08 olarak gözüküyor.Bizim sürüme güncelleme henüz gelmemiş.

İyi de adamlar zaten bu surume.sahipeniz bu firmwareyi yukleyin demis. 800 mblik hic surum aldi mi onceden

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

Merhaba lenovo da gps varmidir ustad

var hocam.

hatta tablet içinde gezinti isimli bir navigasyon programı yüklü olarak geliyor
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış anlamış olabilirim (diger firmwarelarda tarih 15 08 2014 olarak gözüküyor bizim bölgenin sürümü 08 08 2014 beni bu tarih yanıltmış olabilir) peki firmware indirdikten sonra manuel nasıl yükleyeceğiz anlayabildinizmi

• unpop kullanıcısına yanıt
    Cn jp tw bunlara nereden bakiyoruzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler cok faydali oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 19 Ağustos 2014; 22:16:37 >
  • Tamam benim ki de WW miş. Update nasıl yapacağız. İnternette yazılan açıklamalarda hep microsd den bahsediyor...
  • Yakında otadan bizede güncelleme dağıtılmaya başlanır

• İçinde navigasyon varsa, süper olur...
  • Evet şuan güncelliyoruz sonuçları paylaşırım...
  • Güncelleme başarıyla sonuçlandı yazdı ben bir fark göremiyorum şuan için :) yarın sabaha boştayken şarj gidiyor mu gitmiyor mu belli olur :D
  • nasıl güncelleme yaptınız,bende indirdim ancak herhangi bir yükleme yöntemi görmedim.
  • Hangi sürümü yükledin?
  • Ww yazani yukledim.

Rari indirin daha sonra icinden bir rar daha cikacak onu masaustune cikarin yine rar seklinde. Daha sonra usb ile pc ye baglayin cikan pencerede ana menu var bir suru dosya isimleri var. O ana yere rardan cikardiginiz rari surukleyin ya da yapistirin sonra usbyi cektiginiz anda cihazda bildirimlerde guncelleme vardir diyecek oradan guncelleyin bu kadar basit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED72D6C7A -- 19 Ağustos 2014; 23:30:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bunu nasıl çözdünüz saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 19 Ağustos 2014; 23:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Ww yazani yukledim.

Rari indirin daha sonra icinden bir rar daha cikacak onu masaustune cikarin yine rar seklinde. Daha sonra usb ile pc ye baglayin cikan pencerede ana menu var bir suru dosya isimleri var. O ana yere rardan cikardiginiz rari surukleyin ya da yapistirin sonra usbyi cektiginiz anda cihazda bildirimlerde guncelleme vardir diyecek oradan guncelleyin bu kadar basit :)

kindlede benzer mantık var güncellemede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED72D6C7A

Ww yazani yukledim.

ısınma sorunu çözülsün başka şey istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 19 Ağustos 2014; 23:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Ww yazani yukledim.

Sonucu paylaşırsan çok seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.