Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki model, pil konusunda çok iyiydi. Bendeyi 176'da iyi ama en az iki saat pil farkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kliksadan aldıgım 176C modeli elime ulaştı.Güzel bir kılıf için link verebilecek varmı arkadaşlar.kaliteli bir şey ve bayan için olması tercihimdir.
  • Arkadaşlar bu tableti almak istiyorum ama Şarj ve uygulama taşıma konusunda korkuyorum.Şarjı nasıl ve uygulama taşıma sorunu çözülebilir mi ?
  • ALi0485 A kullanıcısına yanıt
    İşlemci performansına göre şarjı kabul edilebilir seviyede. Yani oyunun ağırlığına göre 3-5 saat civarı. Oyun oynanmaz internet ağırlıklı veya kitap, müzik vb. kullanılırsa daha çok gidiyor (7-8 saat). Standby'da normalden fazla şarj gidiyor. Bende saatte %1 idi şu an programla daha iyi, başka arkadaşlarda daha fazla. Uygulama taşıma sorunu devam ediyor.. 16 gb'lık tercih edilirse çok sorun olmayacaktır bu. Standby'da şarj olayı önemli değilse ki herkes dert etmiyor anladığım kadarıyla.. alınabilir bir cihaz.
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.Eğer bütçem yeterse Teknosa'dan 16 gb almayı düşünüyorum.Şarj konusuna gelince MOST WANTED , Asphalt 8 ,FIFA 14 vs kaç saat oynatabilir ?
    Tableti ufak çocuk kullanıyor dolayısıyla o tarz oyunlarla ilgili tecrübe eden arkadaşlar yanıtlarsa daha yararlı olur..
    Teşekkür ederim.
  • sd karta taşınamıyor
    sd kart takınca veya başka nedenlerden kurulu programları silikleştirip kuruk değil diyor.
    gece bıraktığın cihaz kendi kendine boşalıyor.
    şarj yeri çok sert, başka kablo taktım

Sıkıntı çok, düzelmesini bekliyorum.
  • Sizce bu tableti mi almalıyım Galaxy tab 4 t230 mu ?
    Samsung tab4 şarj olarak daha iyi, standby'da pil harcamıyor bildiğim kadarıyla ama asus çok daha performanslı oyunlarda sıkıntı yaratmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada standby'da pil azalmasına çare olarak daha önce söylediğim deep battery saver 'dan sonra easy battery saver uygulamasını denedim. Bu da başarılı 9.5 saatte %4 azaldı. Duyurulur..

Asus NFS FIFA 14 vs oyunları 3-4 saat oynatıyorsa pek sıkıntı olmaz şarj konusu benim için.Zaten şarj aletini yanımdan ayırmam.Yorumun için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Bu arada standby'da pil azalmasına çare olarak daha önce söylediğim deep battery saver 'dan sonra easy battery saver uygulamasını denedim. Bu da başarılı 9.5 saatte %4 azaldı. Duyurulur..

Önceden ne kadar azalıyordu ?
    Uygulamasız saatte %1, diğer uygulama ile son ölçümlere göre 7 saatte %4 'dü. Sizde durum nedir?

• Bu pil sorununu Asus'a ilettim.Gelen cevapta "Belitmiş olduğunuz sorun ile ilgili olarak ürünü sıfırlayarak, en güncel firmware yüklemenizi tavsiye ederiz." denilmektedir. Herkesin dikkatine..

firmware var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Bu pil sorununu Asus'a ilettim.Gelen cevapta "Belitmiş olduğunuz sorun ile ilgili olarak ürünü sıfırlayarak, en güncel firmware yüklemenizi tavsiye ederiz." denilmektedir. Herkesin dikkatine..

Rica etsem uygulama taşıma sorununu da Asus yetkililerine iletebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

firmware var mı ki?

Firmware tam olarak nedir ?
  • firmware işletim sistemidir. sd karta atılıp, power + ses tuşu ile yüklenir.
    İletirim iletmesine de, gerek bu sorun gerekse diğer pil sorunu ile ilgili herkes asus'a mail atar ise, daha etkili olacak ve sonuç alınacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.