Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 haftadır kullanıcısıyım bende. 380 Tl ye 8 gb lığını aldım.

Tek kıl olduğum yanı, şarjı bittiğinde tam anlamıyla, o an şarja takarsak, açmaya çalışırsak açılmıyor. Ama 10 saniye şarj edip, hemen kabloyu çıkartıyorum, başlatıyorum start verdikten sonra kablosunu tekrar taktığımda hem şarj olup hem açılıyor.

Sizde de böylemi merak ettim doğrusu.

Saygılar iyi forumlar.
  • bu cihaza yazılımı nasıl yüklüyoruz. deseni unuttum bir türlü açamıyorum. bir kaç kez şifre girdikden sonra deseni unuttuma tıklıyorum bilmem ne durduruldu diyor.
  • biraz araştırdım clear data zip diye bir dosya var. önceki modeller için olanı buldum ama bizim model için olanı internette yok. eskiden desen unuttunca mail adresi girer hallederdik ne olacak şimdi.
  • gece %94 de bıraktım, güç düğmesine basıp. Saat 10 da %10 a inmiş. Siz geceleri başka şekilde mi bırakıyorsunuz?
  • bizde de 1 gün bitmeden %1'e düştü hiç kullanılmadan. %1'de 21 saat daha kaldı. teknosa'ya teslim ettim dün servise gitmesi için. siz de takip edin derim şarj durumunu, böyle bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: par avion

bizde de 1 gün bitmeden %1'e düştü hiç kullanılmadan. %1'de 21 saat daha kaldı. teknosa'ya teslim ettim dün servise gitmesi için. siz de takip edin derim şarj durumunu, böyle bir problem olabilir.

Çok teşekkürler. Takip edeceğim, olmazsa servise gönderirim artık.
  • Yukarıda da belirtmiştim. Deep Sleepy Battery Saver isimli program standby'da arka planda çalışan uygulamaları kapatarak tasarruf sağlıyor. Bende işe yarıyor.. Saatlerce batarya yüzdesi aynı kalıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Yukarıda da belirtmiştim. Deep Sleepy Battery Saver isimli program standby'da arka planda çalışan uygulamaları kapatarak tasarruf sağlıyor. Bende işe yarıyor.. Saatlerce batarya yüzdesi aynı kalıyor..

Ds battery saver i dün yüklemiştim. O ve iobit yüklüyken bu olay oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Yukarıda da belirtmiştim. Deep Sleepy Battery Saver isimli program standby'da arka planda çalışan uygulamaları kapatarak tasarruf sağlıyor. Bende işe yarıyor.. Saatlerce batarya yüzdesi aynı kalıyor..

Ds battery saver i dün yüklemiştim. O ve iobit yüklüyken bu olay oldu.

Bu arada güncelleme geldi. sdkarta taşıma veya pilin hızlı bitmesi düzelmedi.
  • Tablet in şifresini unuttum yardımcı olacak kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer önemli bilgin yoksa için de format atabilirsin
  • Sanırım bu modelle aynı format atma işlemi

diyratioyoutube
    ASUS MeMO Pad HD 7(ME173) wipe data(factory reset) system recovery
    http://www.youtube.com/watch?v=rMTzwG1IOcc
  • cevap için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi olmadı. yatan ve üstünde üçgen olduğunda komut yok yazıyor öylece kalıyor. hangi düğmeye basarsanız basın değişen bir şey yok. enteresan bir şey ya. içindekilerden de vazgeçtim 3 gündür tableti kullanamıyorum
  • Asus teknik servisi aradığımda aldığım cevap cihazın servise gitmesi gerektiği miş. Böyle saçma şey olamaz ya.

• Asus servisi çok uğraştırır bu tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Asus teknik servisi aradığımda aldığım cevap cihazın servise gitmesi gerektiği miş. Böyle saçma şey olamaz ya.

diyratioyoutube
    ASUS MeMO Pad HD 7(ME173) wipe data(factory reset) system recovery
    http://www.youtube.com/watch?v=rMTzwG1IOcc

Bunu bir dener misiniz?

• vermiş olduğunuz videoda ki gibi olmuyor maalesef. eskiden android lerde mail şifresi ile açılırdı onu da iptal etmişler. sürüm ilerledik çe android i bozuyorlar
  • açarken ses tuşu + power ile. Menüye kadar geldim. Daha fazla ilerlemedim.
  • recover dediğiniz de cihaz tekrar açılıyor ve komut yok diyor öylece kalıyor. kapatıp açma düğmesi video daki gibi olmuyor.
  • Mp3 player bağlıyorum bu cihaza ama bir türlü şarkı atamıyorum bilgisi olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.