Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung galaxy tab s aldım asusu abime bıraktım aslında çok memnundum makinedende abim ısrar edince ona vermek zorunda kaldım :) bakalım tab s nasıl cıkacak
  • Arkadaslar ASUS launcheri guncelledim cihaz guzel oldu bayaa yeni surumle entegre oldu birbirine daha iyi oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

samsung galaxy tab s aldım asusu abime bıraktım aslında çok memnundum makinedende abim ısrar edince ona vermek zorunda kaldım :) bakalım tab s nasıl cıkacak

Tab S bu cihazdan 2-3 gömlek üsttün bir cihaz hocam memnun kalırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir kez daha sormak istiyorum. İşlemci stabilizasyonu dışında her oyunu rahatça oynayabileceğim bir tablet bu, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar bir kez daha sormak istiyorum. İşlemci stabilizasyonu dışında her oyunu rahatça oynayabileceğim bir tablet bu, değil mi?

şüphen olmasın.
  • Bu cihazın 3G li versiyonu türkiyede satılıyormu?

• yegenıme memopad 7 aldım ( 6 yasında ) ondan 2 gun once arkadaşım ogluna tab4 aldı. ıkı urunu de ıncelemıs bırı olarak. ekran parlaklığı ve dokunmatık hassasıyetı olarak samsung ıyı iş cıkarmış. cocuklar kucuk oldugu ıcın buyuk oyun oynamıyorlar. temple run benzerı oyunlar ılgılerını cekıyor. pişman değilim ama keşke samsung alsaydım dıyorum.kullanım amacına yonelık basıt oyunlarda samsungun ekranı fark yaratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu cihazın 3G li versiyonu türkiyede satılıyormu?

hayır
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    eyvallah daha çok film izlemek için aldım 10.5 liğini ama asusta iyi marka bu fiyata hakkını fazlasıyla veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

eyvallah daha çok film izlemek için aldım 10.5 liğini ama asusta iyi marka bu fiyata hakkını fazlasıyla veriyor

Film için aldıysanız yine en doğru tercihi yapmışsınız. Tab S deki Super Amoled ekran muazzam

• Bazı uygulamalar SD karta taşınmıyor nasıl taşıyacağız? Modelim 176CX
  • Arkadaşlar tablet aşırı bir şekilde kasmaya başladı 3.5 gb
    boş alan var ama kasıyor.Ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonhodgkin -- 20 Aralık 2014; 23:51:17 >
  • Tam ekran video izlerken ses açıp kapatırsam sanal tuşlar geri kapanmıyor, sabit kalıyor.tam ekrandan çıkıp dönünce düzeliyor.Sizlerde de bu sorun var mı?
  • benin tabletin kart girişi bozuldu arkadaslar servise için nasıl bir yol izlemelıyım tecrube etmiş arkadaslar yardımcı olabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

yegenıme memopad 7 aldım ( 6 yasında ) ondan 2 gun once arkadaşım ogluna tab4 aldı. ıkı urunu de ıncelemıs bırı olarak. ekran parlaklığı ve dokunmatık hassasıyetı olarak samsung ıyı iş cıkarmış. cocuklar kucuk oldugu ıcın buyuk oyun oynamıyorlar. temple run benzerı oyunlar ılgılerını cekıyor. pişman değilim ama keşke samsung alsaydım dıyorum.kullanım amacına yonelık basıt oyunlarda samsungun ekranı fark yaratıyor

ufak çocuklara bu tarz tabletler alınmasını saçma buluyorum açıkçası. maddi durumunuz çok iyidir tamam ama yine de özelliklerinin %1ini falan kullanabilecek.
  • erbilkyc E kullanıcısına yanıt
    Benim kart girisi bozulmustu, geri atiyordu. igne takip tutturuyordum. Oglum yere dusurunceduzeldi

• benımde gerı atıyor şimdi kırmayım en ıyısı gondereyım yapsınlar kaç gunde geri gelır acaba

• Arkadaşlar 10inç ekranı ve 2gb ram i ile 300tl ye çok iyi gibi. İşlemcisi olarak 176cx oyunlarda daha mı iyidir? Ona göre bir tercih yapacağım

• quote:

http://www.n11.com/reeder-a10-dort-cekirdek-2gb-ram-16-gb-10-hd-tablet-pc-beyaz-P18618180

Arkadaşlar 10inç ekranı ve 2gb ram i ile 300tl ye çok iyi gibi. İşlemcisi olarak 176cx oyunlarda daha mı iyidir? Ona göre bir tercih yapacağım

Reeder markasına bulaşmayın servisi felaketmiş başınız ağrımasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

http://www.n11.com/reeder-a10-dort-cekirdek-2gb-ram-16-gb-10-hd-tablet-pc-beyaz-P18618180

Arkadaşlar 10inç ekranı ve 2gb ram i ile 300tl ye çok iyi gibi. İşlemcisi olarak 176cx oyunlarda daha mı iyidir? Ona göre bir tercih yapacağım

Reeder markasına bulaşmayın servisi felaketmiş başınız ağrımasın

Biraz araştırdım bende pek içime sinmedi zaten açıkçası. Bu arada arkadaşlar bir iki sefer konuya mesaj attım umarım böyle mesajlarla rahatsızlık vermiyorumdur. Tableti yıl başına 2-3 kala alacağım için biraz daha araştırıyorum ara ara. O yüzden soruyorum. Çok sağolun

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.