Şimdi Ara

ASUS ME400C Tablet (2 aylık az kullanılmış - 22 ay garantil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS ME400C Tablet (2 aylık az kullanılmış - 22 ay garantil)
    Herkese Selam,

Eşime doğrum günü hediyesi olarak aldığım ancak dokunmatik olduğu için kullanılamayan Tablet PC'yi, yerine notebook aldığımız için satıyorum. Satış İzmir içi elden, ya da kargo ile şehir dışına gönderim yoluyla yapılabilir (elden teslimatın hem alıcı hem de satıcı için en iyisi olduğunu düşünüyorum. Teslimat sırasında kendi elinizde tutup inceleyebilme fırsatınız olmuş olur).

Cihazın arkasında tozlu yüzeye koyulduğundan dolayı oluşan belli belirsiz çizikler var (ışık altında bile zor görülüyor). Yani cihazın görsel bir sorunu yoktur. İşletim sistemi sıfırlandı, yeni kullanıcısının mail adresiyle oturum açmasını bekliyor.

ME400C'ün teknik özelliklerini internette bulabilirsiniz, burada detay vermeyeceğim. Cihazın önü siyah, arkası beyaz renkte. 2 ay önce alınırken yanında verilen herşey tam kutu içeriği ile birlikte yeni sahibine teslim edilecektir. Ayrıca, cihazla birlikte alınan klavyeli koruyucu kılıfı da ihtiyacımız kalmayacağı için hediye vereceğiz. Kılıf suni deri ve micro usb girişe sahiptir. Klavyeli kılıf cihazın orjinal aksesuarı değildir. Internette 40 - 50₺'ye bulabileceğiniz basit bir klavyeli kılıf. İnternetten örneklerine bakabilirsiniz.

Sizlerden ricam, lütfen bu fiyatın altında garip tekliflerle gelmeyin, komik fiyat teklifleri ile oltalayan arkadaşlara cevap dahi verilmeyecektir! Takas kesinlikle düşünmüyorum.

İlgilenenler mesaj yolu ile ulaşabilirler, mesajlarınıza en kısa zamanda geri dönüş yapılacaktır.

Saygılar...
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.