Şimdi Ara

Asus Me176CX 249 TL-Bimeks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok iyi fırsat o segmentin en iyisi,ben kullanıyorum zamanina 300'e aldim,ihtiyacı olan kacirmasin. http://m.bimeks.com.tr/Urun/143677

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok iyi bence kacmaz Cok hızlı bir tablet ve problemleri giderildi

• 250 tl cihaz en ufak yere düşürmede ekran kablosu yerinden çıkıyor ve görüntü gelmiyor ama bu garantiye giriyor !
    ekran kırılırsa 350 tl ekran değiştirme ücreti :) en ufak kullanıcı hatası var ise cihazda ilk sizden parasını alıyorlar sonra garantiye sokuyorlar
    bence hiç bulaşmayın derim...
  • Giriş seviyesi için güzel ve kaliteli bir tabvlet. Biraz daha ucuz olsun diye markasız (veya onyo vs sallama markalı) Çin tabletlerinden alacaklara tavsiye, kesinlikle 50 - 100 TL buna verin alın.
    Daha doğru dürüst birşey yapmadan bozuluveren iki sallama markalı Çin tableti ve bu Asus 'tan çocuklara almış birinin tavsiyesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it

250 tl cihaz en ufak yere düşürmede ekran kablosu yerinden çıkıyor ve görüntü gelmiyor ama bu garantiye giriyor !
    ekran kırılırsa 350 tl ekran değiştirme ücreti :) en ufak kullanıcı hatası var ise cihazda ilk sizden parasını alıyorlar sonra garantiye sokuyorlar
    bence hiç bulaşmayın derim...

Bizde düşürdük hocam ama sert bir şekilde biraz,bazi yerlerde çizik oluştu ama çok sorum etmedim,ekran kırılması garanti kapsamına girmediği için uğraşmadim.

• bence lg v400 bu tabletten daha iyi şarj süresi olarak kılıf ta hediye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan1806

bence lg v400 bu tabletten daha iyi şarj süresi olarak kılıf ta hediye ediyor.

Lg Gpad'in vatandaki kampanyası bitmiş. Yanında kılıfıyla beraber 299 TL idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus nexus tablet vardı, fena değildi, ama şan işte düştü kırıldı, değiştirmek için şuanda sıfırına yakın para istiyorlar, teknik servisler telefona bakmaz, muhattap bulamazsınız, uzak durun...
  • Çömlekçi kullanıcısına yanıt
    şansıma bende o kampanyadan aldım çokta memnunum.
  • Memopad hd7 mi yoksa bu mu ?

• geçen sene bi önceki modelini yiğenime aldım günde 2 saat kadar takılır devamlı oyun oynar
    çok iyi bi ürün heleki şimdi intel atom işlemciyle dahada iyidir.

ama windows sevenlerde yeni tabletlere bakabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urk

Memopad hd7 mi yoksa bu mu ?

Bu üst modeli hocam,aralarında işlemci farkı var bu tabletin kullandığı işlemci daha güçlü,tasarım,zariflik olarakda daha iyi.Dağlar kadar fark yok ama bu daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: urk

Memopad hd7 mi yoksa bu mu ?

Bu üst modeli hocam,aralarında işlemci farkı var bu tabletin kullandığı işlemci daha güçlü,tasarım,zariflik olarakda daha iyi.Dağlar kadar fark yok ama bu daha iyi

2 modeli de kullandim dostum daglar kadar fark var, hem islemci hem ekran, hem de tasarim olarak...Memopad 173 modeli cok kasiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.