Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Maximus Formula ve intel Q9550 Satın Al 13 Kasım 2016 20:02 1 1 Asus Maximus Formula ve intel Q9550 Anakartı 2. el olarak aldım ve şuanda kullanmakta olduğum sistemdir. Sistemi yükselttiğim için anakartı satmaktayım. Anakartın kutu ve içeriği yoktur sadece ses kartı mevcuttur. Anakartın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım ve son derece memnunum. Alıcak olan kişi sorunsuz bir şekilde kullanıcaktır. Anakartta O.C yapılmamıştır.Resim temsilidir. Kasada monteli olduğundan resim çekilememiştir.işlemci 2.el 200TL' ye alınmıştır. Şuan kusursuz ve sorunsuz şekilde kullanılmaktadır. Almak isteyen arkadaş gönül rahatlığı ile alabilir. işlemcinin Stok fanı mevcut değildir. Stok fanı olmadan alınmıştır. işlemci ile O.C yapılmamıştır.Eğer istenirse bende mevcut olan Cooler Master Hyper TX3 Evo mevcuttur. 50 TL ye onuda alabilir. Resim temsilidir. Kullanıldığı için resim çekilemedi. Toplu halde ( anakart - işlemci - ram - Fan ) olarak alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Razer KIYO Pro Webcam [SATILDI] AMD Ryzen 5900x [SATILDI] Asus TUF RTX3080 10Gb [SATILDI] Satılık intel 9600KF
İyi akşamlar. Sadece anakart ve ram olarak satıyor musunuz? Ben de q9650 ve su soğutma var da. Anakartım yandı. Uygun anakart ve ram arıyorum.
ramses061 R kullanıcısına yanıt Pm ile cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Razer KIYO Pro Webcam [SATILDI] AMD Ryzen 5900x [SATILDI] Asus TUF RTX3080 10Gb [SATILDI] Satılık intel 9600KF