Şimdi Ara

ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER
    Parçaları anlatmamın bir anlamı var mı inanın bilmiyorum.

LGA775 ile ilgilenenler, ucuzundan sistem yapmak isteyenler lga 775 sistemle oynamak isteyenler.
    3 yıldır ayrı sistemde oynadığım için inanın çalıştırmadım. ankartın bios pili mortingen olması muhtemel. SupremeFX X-Fi 8-CH Audio çıkışı yok.
    işlemci soğutucusu yok.
    ramlar zaten tertemiz.
    https://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_II_FORMULA/ 100TL
    http://ark.intel.com/tr/products/35428/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9650-12M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB 100TL
    http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=46855 RAMLAR 50TL(ADET DEĞİL TABİ ÇİFTİ.)

referansım görüldüğü gibi yok ama ihtiyacım da yok. ürünlerde sıkıntı, çalıştıramama durumunda geri sorgusuz sualsiz geri alırım. alıcının kargo parasına, havale kesintisine kadar geri öderim.
    elden teslim kocaeli istanbul, olmadı havale, aynı gün kargo o derece.
    pazarlık sünnettir tabi ama inanın ihtiyacı olan bir arkadaşım var satamazsam ona direkt vereceğim.

her türlü yoruma açığım. o paraya öküz alırız deme serbestisini siz forumdaşlara verdim.

ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER ASUS MAXİMUS 2 LGA775 Q9650 İLGİLENENLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam pm attim
  • Fiyat uygun. Hayırlı satışlar.
  • Hayırlı satışlar uygun fıyat
  • Önce ürün sonra ödeme şeklinde olursa ben talibim, görüşelim inşaallah pm atabilirsiniz. :) Buradan yazıyorum ki profil önizlemesi olsun referans vs. Referans olmadan sadece sözlü beyanla ben geri alırım açıklamaları haliyle herhangi bir güven sağlayamıyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Önce ürün sonra ödeme şeklinde olursa ben talibim, görüşelim inşaallah pm atabilirsiniz. :) Buradan yazıyorum ki profil önizlemesi olsun referans vs. Referans olmadan sadece sözlü beyanla ben geri alırım açıklamaları haliyle herhangi bir güven sağlayamıyor :/

Sonuna kadar hak veriyorum. Ama görmüş geçişmiş insanlarız. Bir kişinin dolandırıcı olup olmadığını eğer saf ve 18 yaşında bir bebe değilseniz görüşerek saniyesinde anlayabilirsiniz. İsim soyisim aratma iki dakika sosyal medya bitti gitti.

İlgili kişiye telefon numaramı verdim ve anlaştık. Güven konusunda bir korkusu varsa bile benimle görüştükten sonra geçti.

Bu arada ürün satıldı. Mesaj atanlara çok teşşekkürler. Q9650 ye 250 lira çekmedik diye oldu bunlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: safahh

quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Önce ürün sonra ödeme şeklinde olursa ben talibim, görüşelim inşaallah pm atabilirsiniz. :) Buradan yazıyorum ki profil önizlemesi olsun referans vs. Referans olmadan sadece sözlü beyanla ben geri alırım açıklamaları haliyle herhangi bir güven sağlayamıyor :/

Sonuna kadar hak veriyorum. Ama görmüş geçişmiş insanlarız. Bir kişinin dolandırıcı olup olmadığını eğer saf ve 18 yaşında bir bebe değilseniz görüşerek saniyesinde anlayabilirsiniz. İsim soyisim aratma iki dakika sosyal medya bitti gitti.

İlgili kişiye telefon numaramı verdim ve anlaştık. Güven konusunda bir korkusu varsa bile benimle görüştükten sonra geçti.

Bu arada ürün satıldı. Mesaj atanlara çok teşşekkürler. Q9650 ye 250 lira çekmedik diye oldu bunlar:)

Arkadaşlar ürün tarafımca alınmış o kadar güzel kargolamışki arkadaş mükemmel temizlikde ürünler Ve parçaların hepsi çalışıyor Teşekkürler Sefa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.