Şimdi Ara

Asus M5A97 R2.0 anakartta ssd kullanılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu anakartı kullanıyorum ama açılışlar falan çok yavaş özellikle pc ilk açıldıgında kendine gelmesi uzun sürüyor
    Hdd ler sata 2 , 2 adet var birisi 160 gb c de kullanıyorum yani windows ve programların kuruldu diskim, birisi 1 tb sata 2 onuda d olarak kullanıyorum , c diskimi söküp onun yerine ssd kullanmayı düşünüyorum
    Bu anarkartta ssd denilen diski kullanabilir miyim ,, sorun yaşar mıyım,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 29 Kasım 2015; 16:27:26 >

• Takıp kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz...
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok tesekkur derim peki önerebileceginiz 240-250 gibi bir fiyat performans ürünü varmı
  • Samsungun evo serisi gayet iyi..

• Samsungu alın hilevel pek ahım şahım ürünleri yok sandisk biraz daha iyi ama samsungu öneririm..
  • kingston ssd al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kızıcaksınız belki bana ama ocz nasıl vatanda kampanya var yani 100 tl fazla vermek istemiyorum şuan biraz bütçe kısıtlı,, birde bu fiyatlarda Kingston var mı

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-trion-100-serisi-sata-30-ssd-550mb-okuma-520mb-yazma.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Hocam kızıcaksınız belki bana ama ocz nasıl vatanda kampanya var yani 100 tl fazla vermek istemiyorum şuan biraz bütçe kısıtlı,, birde bu fiyatlarda Kingston var mı

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-trion-100-serisi-sata-30-ssd-550mb-okuma-520mb-yazma.html

Gözümden kaçmış bu alabilirsiniz bunu fiyat/performans olarak gayet iyi gözüküyor..

• Kağıt üstünde bir çok ürün iyi gözüküyor ama belli bir kullanım ömründen sonra ki çok da uzun bir süre değil bu süre, 550 mb'lik okuma hızları 180mb'a kadar düşüyor.
    Samsung Evo ise kağıt üstündeki hızları çok daha uzun bir süre sağlayabiliyor.
    Onun içindir ki herkese Samsung, herkese Evo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.