Şimdi Ara

ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI > (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde 15 gün önce gold'dan kampanya ile 1699a aldım,bizzat dokunarak kontrol ettim :D şu ana kadar memnunum,fazla oyun oynamadığım için yeterli bana. vista puanı bnm de 3.6. Alacak arkadaşlara tavsiye edebilirm. henüz hiç problem çıkarmadı. kontrol ettim hiç ölü piksel yakalayamadım(RGB,siyah ,beyaz). yalnız tavsiyem en azından norton'u kaldırın,en güvenilir programlardan biri olabilir ama resmen pc'yi öldürüo.

Bir de oyunlarda performansı artırmak için xp de kurmak istiyorum,acaba kullananlar varsa vista ve xp aynı hdd'de ayrı partisyonlarda problem çıkarır mı?
  • ben yeni xp kurdum, driverleri yükledim geriye yeni kurulumun yedegini almak kaldı dvdye

eger xp kurmak istiyorsanız biostan hdd ayarlarından compatible yapmalısınız yoksa xp sata hddyi tanımıyor malesef.. (cok ugrastım ama satayı tanıtamadım kurarken)
    xp driverleri asusun sitesinde mevcut

vista ve xp aynı anda calıstırmak biraz ugrastıyormus o sebeple bu olaya hic girmedim zaten cıplak vista icin en az 25 gb yer ayırmak gerekiyor ki benim icin bu cok fazla bir yer.. ben bastım formatı kurdum xpyi geri kalan yer bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 10 Şubat 2009; 21:49:46 >
  • Arkadaşlar bu cumartesi aldım M51VR asus'umu............ Acaba orjinal vistayı silip kopya xp kursam
    1-garanti hakkında bi sorun çıkar mı?
    2- eğer istersem tekrar orjinal vistamı kurabilir miyim??? ( bunu soruyorum çünkü vista kitapçığının içinden cd çıkmıyor)

bir diğer sorum da ilk aldığımda laptop'um 12 saat şarj etmem söylendi... ben fişe taktım bilgisayarı açtım, vista kurulumunu yaptım sonra da kapattım, zaten 1 saat sonra falan şarj oldu alet ışı söndü ama yine de şarjda tuttum cihazı... umarım ilk başta 12 saat şarj etmeden önce bilgisayarı açmamın bir zararı olmaz...

E hadi bi soru daha soriim... Laptop'un web cam'ini light scribe midir nedir o program ile çalıştırıyorum, görüntü yaklaşık 1-2 saniye gecikmeli geliyor... programla ilgili bir sorun mu kamera ile ilgili bi sorun mu bilemedim....

Cevaplayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• arkadaşlar asus m51vr sesi az diyenler bi de buraya bakın.arkadaşlar bios içinde speaker volume diye bi seçenek var.orda default ayarı 4 tür ama 8 e kadar yolu var.böylece pc nizin sesinide arttırmış oluyorsunuz.bi deneyin farkı görün derim.şahsen ben denedim ses bariz arttı:)...
  • Arkadaşlar merhaba,
    dün M51 VR240DV modelini satın aldım.

İlk defa notebook kullanıyorum.Hep masaüstü kullanmıştım.

1. olarak bilgisayar işlemcisi gayet iyi olmasın rağmen çok yavaş açılıyor.Normal midir ?
    2. olarakta pil şarj da değil iken ekranın parlaklığı bir gelip bir gidiyor.Bu da normal midir acaba ?
    3.Windows Performans puanlarım şu şekilde ;

İşlemci : 5,3
    Bellek : 5,9
    Grafikler : 3,6
    Oyun grafikleri : 3,9
    Birincil sabit disk : 5,3

Grafik değerlerini yükseltebiliyor muyuz ?
  • Arkadaşlar benim bi problemim var. Laptopu 3 gün önce aldım . Dün webcami açmak istedim ama webcam başka program tarafından kullanılıyor hatası verdi . Baktımki webcamin yanında yeşil ışık açık . Ama bütün webcam programlarına baktım hiçbiri açmıyor yani çaresini bulamadım . Lameframe de de aynı hatayı veriyor . Acaba bir çözümü var mıdır ? şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar ben de bu ekran parlaklığını ayarlayan otomatik ışık algılayıcısını kapamaya çalışıyorum bir türlü bulamadım nerden olduğunu. Bulan var sa yardım etsin lütfen.
  • Fn + a ya basarsan ambilight sensörü devre dışı bırakabilirsin. benim de başıma geldi. bilgisayar mı bozuldu die baya endişelenmiştim...
  • arkadaşlar, kameram çok ağır gösterior görüntüyü, başka bir arkadaşımda da aynı m51vr var, onda kamera hiç takılmadan gayet hızlı ve net gösterior, laptop'umu da yeni aldım, hani bi ayar vesaireye dokunmadım, neden olabilir acaba bu sorun bi bilen var mı?
  • arkadaşar ben de m51vr model bir asus notebook aldım
    bir kaç ay oluyor...
    bi gün vistayı recovery edeyim derken toptan hardiskime format attım.
    hadi o neyse de. bu duruma çok gıcık olup, toptan format atıp xp kurdum. gerçi bu da oldukça zor oldu. raid sürücüsünü xp cdsinin içine gömdüm filan. sonra asusun sitesinde xp sürücülerini indirip onları da kurdum
    aygıt yöneticisinde herhangi bir aksilik gözükmüyor.

ancak şuanda bilgisayar alakasız zamanlarda kilitleniyor
    neden olabilir bir fikri olan var mı?
    yardımcı olursanız sevinirim...

bu arada sanırım açılışta daha siyah ekran lan ile ilgili bi sorun var gibi bişi dio
    onu da tam anlamış değilim...

şimdiden teşekkürler...
  • lütfen bi kişi cevap versin....!!!
  • Muhtemelen kamerayı gece moduna almışsındır.

quote:

Orjinalden alıntı: dicey

arkadaşlar, kameram çok ağır gösterior görüntüyü, başka bir arkadaşımda da aynı m51vr var, onda kamera hiç takılmadan gayet hızlı ve net gösterior, laptop'umu da yeni aldım, hani bi ayar vesaireye dokunmadım, neden olabilir acaba bu sorun bi bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gentor

Arkadaşlar merhaba,
    dün M51 VR240DV modelini satın aldım.

İlk defa notebook kullanıyorum.Hep masaüstü kullanmıştım.

1. olarak bilgisayar işlemcisi gayet iyi olmasın rağmen çok yavaş açılıyor.Normal midir ?
    2. olarakta pil şarj da değil iken ekranın parlaklığı bir gelip bir gidiyor.Bu da normal midir acaba ?
    3.Windows Performans puanlarım şu şekilde ;

İşlemci : 5,3
    Bellek : 5,9
    Grafikler : 3,6
    Oyun grafikleri : 3,9
    Birincil sabit disk : 5,3

Grafik değerlerini yükseltebiliyor muyuz ?

1. aletin yavaş açılmasın işlemciden kaynaklanan bir neden degildir tam olarak nerede agır kalıyo onu söylersen yardımcı olmaya çalışıyım.bir de başlangıcta çalışan programları gözden gecirmelisin bunlar da etkili.

2. asus power4gear programından kaynaklanan bi durum şarjdan cıkarıldıgında pil ömrünü uzatabilmek icin saving battery moduna geciyor.bu sırada sizin kullanımıza göre ekran aydınlatması de değişebilir.bundan kurtulmak icin ya denetim masası/güç secenekleri bölümüne gelip ayarları gözden gecirin plan ayarlarını yapın.eger sürekli bi planlamaya gerek duymuyorsanız pil kullanımına gectiginizde laptop üzerindeki altec lansing simgesinin altında tuşlar var soldan ikincisi ile modu yine degiştirebilirsiniz.entertaintment modu sizin için iş görür.

• quote:

Orjinalden alıntı: angurya

Arkadaşlar benim bi problemim var. Laptopu 3 gün önce aldım . Dün webcami açmak istedim ama webcam başka program tarafından kullanılıyor hatası verdi . Baktımki webcamin yanında yeşil ışık açık . Ama bütün webcam programlarına baktım hiçbiri açmıyor yani çaresini bulamadım . Lameframe de de aynı hatayı veriyor . Acaba bir çözümü var mıdır ? şimdiden teşekkürler

bu sorun sanırım messenger da görüntülü konuşma yaptıktan sonra oluyor dogru mu?öyleyse bir çözüme ulaşabiliriz
  • Ram'i 4 gb'ta çıkardım. Piyasa da genel olarak kingston ya da ocz mevcut, şu anda en uygun Vatan'da ve fiyatı 47.05 TL
  • slm arkadaşlar şuan bu laptopu ankaradan en ucuz nerden alabilirim aceba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebellionx

slm arkadaşlar şuan bu laptopu ankaradan en ucuz nerden alabilirim aceba?

Bu laptopu bulmakta biraz zorlanabilirsin, Çünki üst modelleri çıktı. Ancak, bizim aldığımız bu fiyat civarında Vatan'dan uygun bir cihaz alabilirsin. Ankara'da en uygun zaten Vatan'dır. Başka yerlere bakmana gerek yok...
  • media markt ile varsa gold'a bir bak derim asus icin en cok kampanya ve indirime girenler genelde bunlar oluyor.
  • media markt ile varsa gold'a bir bak derim asus icin en cok kampanya ve indirime girenler genelde bunlar oluyor.
  • arkadaşlar ASUS M51VR216DV (INTEL CORE 2 DUO T5850 2.16GHZ 2GB 250GB PAYLAŞIMSIZ ATI Mobility Radeon™ HD 3470 15.4") almayı düşünüyorum önerirmisiniz, dezavantajları neler, kullanan arkadaşlarımız bilgi verebilirler mi, şimdiden çok teşekkürler
    şuan hepsi burada da 1400 ytl

http://www.hepsiburada.com/asus-m51vr216dv-intel-core-2-duo-t5850-2.16ghz-2gb-250gb-15.4-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73336

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.