Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulda en ucuza hangi mağazadan alırım?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

istanbulda en ucuza hangi mağazadan alırım?????

pcdepo sanırım en ucuz istanbulda başka bilen arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell@t -- 23 Mart 2008; 2:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell@t

quote:

pcdepo sanırım en ucuz istanbulda başka bilen arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen.

internetten alışveriş değil dimi bu? kadıköydeymiş galiba

banka havalesi yada eft ile 2.384,04 YTL
    nakit ödeme ile 2.455,56 YTL

nasıl iş anlamadım internetten alınca daha mı ucuz oluo? :S

sadecenotebook-üsküdar da 2.432,45 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 23 Mart 2008; 2:50:57 >
  • genelde banka havalesi yada eft olunca bi indirim yapıolar ama gidip konuşursan biraz daha indirim yapabilirler nakit paraya sanırım.
  • şimdi sıra Dell XPS 1530, DELL 1720, Asus M51 arasında seçim yapmaya geldi :D
  • abi ozaman sonsuza kadar beklemek lazım teknoloji hızına yetişemiyorum geçen yaz 1800 xl çıkmıştı hemen aldmıştım 300 dolara şimdi cacık olmaz :D o yüzden bir an önce almak lazım 100 200 ytl hesabını da yapmamak lazım :D
  • quote:

quote:

quote:

internetten alışveriş değil dimi bu? kadıköydeymiş galiba

banka havalesi yada eft ile 2.384,04 YTL
    nakit ödeme ile 2.455,56 YTL

nasıl iş anlamadım internetten alınca daha mı ucuz oluo? :S

sadecenotebook-üsküdar da 2.432,45 YTL

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=36281

• Merhaba arkadaşlar. Makineyi alan bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi sol hoparlördeki ses problemi genel bir problem mi yoksa çoğu arkadaşımız bu problemi yaşamadı mı?
  • Sayın arkadaşlar...

Bilenlere bir sorum olacak..nette aradım ama gavurcam yok o yüzden bulamadım..niyetim toshiba tecra s5-13 d almaktı...ama bu aleti gördüm aiki arada bir derede kaldım..

Sorum şu; asus m51 serisinin WSXGA (1680x1050) ekran çözünürlüğüne sahip modeli var mı? yoksa sadece bu ekranla mı (1200x800) satılıyor..zaman önemli değil..eğer bu özellikler üzerine bu çözünürlükte ekran gelecekse bekleyebilirim..

Yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 2 Nisan 2008; 22:28:44 >
  • bu cihazı alan arkadaşlar acaba içindeki ramin 2*1gb mı? yoksa 1*2gb mı olduguna bakabilirlermi?
  • quote:

bu cihazı alan arkadaşlar acaba içindeki ramin 2*1gb mı? yoksa 1*2gb mı olduguna bakabilirlermi?

2 x 1024 MB
  • Beyler ufak bir soru sorucam . Bu laptopa bir monitör daha bağlamak istediğimde DVI çıkısından mı bağlamam gerek? 1. sayfada bi resimde bu çıkısı solda gösterirken arkadaşın eklediği resimlerde sağda gözüküyor. Sağ elimle mouse u kullandığım için bu kablo beni rahatsız etmez mi?
  • Oyun oynayan arkadaşlar hangi oyunları hangi seviyede oynadıklarını yazabilirler mi? bir de peşin 2250 ye buldum makinayı. alsam mı yoksa biraz daha mı beklesem? düşer mi acaba fiyatı?_

şu vga çıkısını neden sağa koyarlar anlamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 26 Mart 2008; 0:36:44 >
  • ben de dün myshoptan sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler bugün elime geçer diye düşünüyordum ama urfadan gönderiyorlarmış. bu siteyi bilen var mı arkadaşlar?
  • valla bilmiyorum havale mi yaptın? 2375 ytl ? eksen bilgisayardan alıcaz biz 2 kişi bi arkadaş da var forumda o da katılırsa bize 3 tane m51 alıcaz. Doğal haliyle fiyat da düşecek toplu alacağımız için eğer m51 alıcak olan varsa 1 2 hafta içinde bana pm ile ulaşsın toplu alırız:...
  • arkadaşlar oyun için bunu mu yoksa x52'yi mi önerirsiniz.
  • quote:

valla bilmiyorum havale mi yaptın? 2375 ytl ? eksen bilgisayardan alıcaz biz 2 kişi bi arkadaş da var forumda o da katılırsa bize 3 tane m51 alıcaz. Doğal haliyle fiyat da düşecek toplu alacağımız için eğer m51 alıcak olan varsa 1 2 hafta içinde bana pm ile ulaşsın toplu alırız:...

yok 2442 ytl'ye 6 taksitle aldım ama urfadan göndermeleri biraz içime kurt düşürdü suriye malı olmasın
  • Arkadaşlar, ben de almak üzere bir zamandır bu cihazı araştırıyorum. Ankamall'da (güya) %19 indirim yapan yere gittim. Hesaplarken 1.19'a bölüyorlar uyanıklar. Ben yer miyim; dedim 0.81 ile çarpmanız lazım diye, biz bölerek yapıyoruz dediler. Aslında kelime oyunu ile insan kandırıyorlar. %16 civarı oluyor aslında indirimleri. Neyse en son 2380 ytl olur dediler. World'e 8 taksit. Şu anda gördüğüm en cazip yer hepsiburada.com. Cardfinans'a %10 indirim + %10 parapuan. Yaklaşık 2300 civarına geliyor. Üstelik 10 taksit. Bimeks'de ise %20 indirim ile 2250 civarına geliyor ama maalesef stoklarında kalmamış.

Sanırım bikaç güne hepsiburada'dan alabilirim. Ama ne kadar oyun oynamak istesem de acaba bu kadar verilir mi laptop'a diye de düşünüyorum.
  • elessarf güzel bir yerden yaklaştın. oyun oynamak için bu kadar para verilirmi laptopa. hayır bence verilmez. o fiyata canavar gibi desktop kurulur. ama şuda var güzel bir alet oyun oynanamaz değil,bende almayı düşünüyorum laptopu ama fiyatı uygun olmasını bekliyorum biraz tuzlu yurt dışında bayağı açık ara fiyat farkı var. en iyisi normal bir laptop alıcaksın, sağa sola giderken kalmaya filan giderken iş gezisi arkadaş gezisi vs. birde evde olucak güzel oyun için filan bir desktop ve bu fiyata hemen hemen her ikisede alınabilir.
  • Merhaba arkadaşlar,

Forumları okuyarak, araştırarak kafayı sıyırmak üzereydim ki en sonunda dün Kadıköy'e gidip bi kaç yere fiyat sorduktan sonra eksen bilgisayardan gözümü karartıp aldım :)
    2390 YTL'ye geldi bana en iyi fiyatı orası verdi. Yukarda arkadasım Bimeks'te %20 indirim den bahsetmiş ama ben Bimeks'in sitesinede baktım öle bi indirim göremedim. Laptop u aldım bi yandan seviniyorum bi yandan taksitleri düşünüyorum :) World karta 6 taksit yaptılar ve müşteriyle ilgilenmeleri de 10 numara. Exa 2440 fiyat verdi ama kartlara göre belki değişiyodur. eksendeki adamın müşteriye yaklaşımını beğendiğim için ekseni seçtim. Gold'a hiç girmeyin bile Bonus karta bılmem kaç indirim + taksit yapıyolar gene eksenın fiyatını tutmuyo. resmen adam kazıklıyolar :) bilgisayara eskicek die dokunamıyorum xD fazla bakma fırsatım olmadı ama merak eden arkadaşların sorularını yanıtlayabılırım elimden geldiğince.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.