Şimdi Ara

ASUS M50 240 DV vs MONSTER P86Z97V00 15.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.4 GHz P8600
    Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    RAM 3 GB
    HDD 320 GB
    Ekran Kartı NV GF 9300M GS 512 MB EKRAN KARTI
    Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless (802.11a/b/g/N)
    Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ
    Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
    Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    Klavye Q Turkçe 83 Tuş
    Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
    Ağırlık 2.95 Kg.

FİYAT:1895
    Buradan detaylı olarak bakılabilir:

http://www.bogazici.com.tr/Details.aspx?sm=AN-308-61

MONSTER P86Z97V00 15.4

Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
    Intel® Core�2 Duo P8600 ( 2.4 Ghz/25W )
    2 GB DDR2 128Bit nVIDIA® GF9650M GT
    15.4" WSXGA+ (1680 x 1050)Parlak Ekran
    4 GB DDR2 800Mhz KINGSTON®
    320 GB 7200 RPM 16 MB SEAGATE®
    Dual Layer DVD RW
    Intel® 5100 Wİ-Fİ
    8 in 1 Kart Okuyucu
    HDMI + ESATA
    Dahili Bluetooth Ver. 2.0
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    Yüz Algılama Teknolojisi
    Dahili Camera 2.0 Megapixel
    9 Cell Batarya
    Deri Çanta HEDİYE
    Powered By ASUS® Barebone

fiyat: 2.356,91 TL ve işletim sistemi haric
    Buradan detaylı olarak bakılabilir:
    http://www.canavarnotebook.com/asp/show_stock.asp?product=P86Z97V00
    Arkadaşlar iki bilgisayar arsında kaldım. Monster iyi hoş ama kalitesinden ve servisnden pek bilmiyorum SİZCE HANGİSİ ???
    YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ÇOK ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzade666 -- 29 Mart 2009; 22:39:52 >

• Sevgili arkadaşım,
    eğer yanlış modele bakmadıysam, asus modelli olanı, yarın için bimekste 1498 Tl'ye, tek gün
    ve dehşet bir fiyat gibi geldi...
    değerlendirebilirsin...
    link de burada...
    http://bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=862
  • quote:

Orjinalden alıntı: @hmetce

Sevgili arkadaşım,
    eğer yanlış modele bakmadıysam, asus modelli olanı, yarın için bimekste 1498 Tl'ye, tek gün
    değerlendirebilirsin...
    link de burada...

bi yanlışın var

güncel bimeks te 1828 ytl..

hepsiburada da 2000 ytl..
  • Arkadas haklı kampanyadan benımde haberım var 1498 turkcell ındırımı ıle bırlıkte kacırılmayacak bır fıyat gercekten
  • quote:

Sevgili arkadaşım,
    değerlendirebilirsin...
    link de burada...

arakdsalr cok dogruu var öylebir kampanya ben siaprişi vverdim carsamba elimdee .@hmetce sana cok tesekür ediyroum sayende aylardır bekledigm laptopu aldımmm :)
  • işte donanım haber farkı, işte yardımlaşma... hep duyuralım kampanyaları da faydalanalım...
    hayırlı olsun, alanlara, alacaklara...
    ve inşallah bana da
  • merhaba arkadaşlar,, bu bilgisayardan bende bimekse sipariş ettim dün,bimeks hangi kargo ile çalışıyor sitesinde hiçbir bilgi yok.. biz nerden takip edecez siparişimizi ,, birde bilgisayarın yanında kurulum cd leri çanta mause geliyormu.. bilgisi olan yazsın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arakdsım yurttiçi kargoyla gelcek bilgisayar kurulu gelcek recovery cdsi canta mouse gecelk birkacta tanıtm cdsi yarın eline gecer bende dün sipariş verdim
  • ve nihayet ben de sipariş verdim, yarın (çarşamba) akşama doğru alacağım inşallah. bugün iki arkadaşa daha aldık, teslim aldılar, gayet güzel bir ürün...
  • Hadiy hayırlı olsun bakalım bende yarın öglene dogru alıyorumm
  • HD-DVD/Blu-Ray ile Yüksek Kalitede Ses ve Görüntü Performansı
    Gelişen medya teknolojilerine bağlı olarak artan depolama ihtiyaçlarınız M50Vc de bulunan Blue-Ray ve HD DVD desteği ile benzersiz görüntü kalitesini bilgisayarınıza getiriyor.
  • bazı sitelerde bluray yok diyor gerçekten var mı acaba bizim notebookta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

bazı sitelerde bluray yok diyor gerçekten var mı acaba bizim notebookta..

hacım bilmiyorum varmı yokmu oakdar ama yoksa bile emin ol pişman olmuycaksın alıdıgna kesinlikle tasrım vs cok hoşş makina konuşuyo kısacası:D
  • quote:

işte donanım haber farkı, işte yardımlaşma... hep duyuralım kampanyaları da faydalanalım...
    hayırlı olsun, alanlara, alacaklara...
    ve inşallah bana da

hacım sen naptınn aldınmı makinayı??
  • arkadaşlar makina geldi gerçekten çok hoş bir makina , ama office yüklü değil..parnak izi dalgasını da ayarlayamadım.bide çalışırken cırt cırt diye ince bir ses geliyor bunların dışında görünümü çok hoş..vista yüklü başa gelen cd lerden bişey yükleyecekmiyiz sadece offic mi yükleyecez acaba arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

arkadaşlar makina geldi gerçekten çok hoş bir makina , ama office yüklü değil..parnak izi dalgasını da ayarlayamadım.bide çalışırken cırt cırt diye ince bir ses geliyor bunların dışında görünümü çok hoş..vista yüklü başa gelen cd lerden bişey yükleyecekmiyiz sadece offic mi yükleyecez acaba arkadaşlar...

hacım öncelikle hayırlı olsun güle güle kulan.gelen cdlerden birisi recovery onu sakın kaybetme hatta bi yedgni cıkarrsan cok iyi olur. oficen masa üstnde denem sürümü oması lazımm .diger cdler ufak tefek yardımcı programlar var bende bakamdım ama ac bi bak kurcala parnak(parmak:D )izne gelince denetim masasını biraz kurcala bulursun ben bulmuştumda bende unntm:)) yine bulamazsan detaylı olarka bakıym

• arkadaşlar benim laptop ta bilgisayarımı tıkıyorum c diski 149 gb d diski 139 gb görünüyor toplamı 288 gb ediyor hani 320 gb ttı sizinkiler nasıl yanlış yere mi baktım .bunun 320 gb olduğunu nasıl anlayacaz
  • arkadaşlar bu bilgisayarı 1535 e nerde satılıyor haber verirseniz sevinirim bende almak istiyorum şimdiden teşekkürler
  • bilgisayar 320 gb yanlız 32 gb recoverry vs. kualnıyo bütn laptopalrda 30 ila 40 gb kayıp oluyuoo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan2000

arkadaşlar bu bilgisayarı 1535 e nerde satılıyor haber verirseniz sevinirim bende almak istiyorum şimdiden teşekkürler

arkdsım bimeks kampanya yapmıştıı orda satılıyorduu ama netten alamyı düşnürsenhttp://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-m50vc-240dv-fiyati,015637.html adresinde 1565 filan kur degişyo yükselebilrde düsebilrde..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.