Şimdi Ara

ASUS Laptop Servisi Hayattan Bezdirdi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Eylülde asus laptop servisine bilgisayarımı teslim ettim, garanti kapsamı içerisinde tamir olacağı ve tamir oldugunda sms yolu ile haber edileceği söylendi ve cihaz işleme alındı, 30 iş günü çoktan doldu ne asustan bir haber var ne de telefonlarına bir bakan var, inanın bir saattir bekliyorum sürekli meşgul, ben hayatımda bu kadar berbat bir servis görmedim, asus alacaklara ya da asusun çamlıca kısıklı laptop servisine ürün bırakacaklar peşinen düşünsün, kardeşim madem bu işi beceremiyorsunuz niye orada hala oturuyorsunuz bırakın başkası adam gibi yapsın bu işi,

En yakın zamanda asus'a bu rezilliği şikayet eden bir mail atacağım, göreceğiz bakalım

Birde yeri gelmişken bu adamlar 30 iş gününü doldurdular ne yapmam lazım paramı geri alabilirmiyim?

• Asus n51vf laptop umu alalı 2-3 ay oldu interneti bozuldu(wireless) ortalama servis süresi 3 hafta diyorlar bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 3 Kasım 2009; 13:25:26 >
  • Ben senin yerinde olsam madem bu kadar bıktın asustan gelen ürünü katiyen almam 30 iş günü dolduğuna dair tüketici haklarına başvurur para iadesi yaptırıp gider başka bir marka alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Ben senin yerinde olsam madem bu kadar bıktın asustan gelen ürünü katiyen almam 30 iş günü dolduğuna dair tüketici haklarına başvurur para iadesi yaptırıp gider başka bir marka alırım.

öyle yapacağım gibi görünüyor, lanet ettim artık hem tamir etmiyorlar hemde telefonla arayınca bir muhatap çıkmıyor, bir saat bekledim telefonda yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.