Şimdi Ara

Asus laptop HDMI bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asus K555L serisi bilgisayarım var elimde hmdı olarak tvye bağlıyorum ancak ekran tvye geliyor sadece masaüstü arka plan resmini gösteriyor tvde.Masaüstünde bulunan simgeler yada mesela yandexi felan açıyorum onlar görünmyor sadece masaüstü arkaplan resmi görünüyor yardımcı olurmusunuz.
    Resimde görüldüğü gibi oluyor yine pcde yandex açık ama tvde sadece arkaplan gösteriyor.

• Masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masası ekran ayarları bölümü var oradan masaüstü ölçeklendirme yapabilirsiniz
  • Doğrudur çünkü ikincil ekran olarak açıyor sanırım. Görüntü ayarlarında denetim masası ya da windows tuşu ve p tuşu ile deneyin. Clone ya da direk ikincili kullanabilir ya da ikincil ekran gibi de kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koksalkocer

Merhaba arkadaşlar asus K555L serisi bilgisayarım var elimde hmdı olarak tvye bağlıyorum ancak ekran tvye geliyor sadece masaüstü arka plan resmini gösteriyor tvde.Masaüstünde bulunan simgeler yada mesela yandexi felan açıyorum onlar görünmyor sadece masaüstü arkaplan resmi görünüyor yardımcı olurmusunuz.
    Resimde görüldüğü gibi oluyor yine pcde yandex açık ama tvde sadece arkaplan gösteriyor.

Denetim masasına girin görüntü ayarlarından ana ekranı tv seçerseniz düzelebilir yada projektore bağlandan genişlet özelliğini kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.