Şimdi Ara

asus k5jc pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcde pil resiminin üstünde çarpı işareti var üstüne gelince değiştirmeniz yararlı olabilir diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinözdemir

pcde pil resiminin üstünde çarpı işareti var üstüne gelince değiştirmeniz yararlı olabilir diyor

Asus k52jc serisi yanlış yazdım
  • dostum pilini yeni çııkarıp taktıysan öyle yapabilir. yeniden başlattın mı sonra? ben de aynı seriden kullanıyordum da hatrlıyorum öyle birşeyler.
  • kardeşimin bilgisayarı oyun oynarken çıkartıyor pili önceden de oluyormuş ama yeniden başlatınca gidiyormuş ama şimdi yeniden başlatınca olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardes ben de cikarip taktigimda oluyordu da yeniden baslatinca duzeliyordu, seninkini bilemem bu durumda. tekrar bi cikar tak diyebilirim, dene bakalim.
    ayrica asuslarda pili cikarinca batarya daha cok tukeniyor, oyun oynarken de pil takili olsun ne de olsa sarj etmiyor o durumda ve daha saglikli.
    ben surekli piliyle kullandim iki sene idare etti, sonrasinda sattim zaten. dediklerim sadece asus icindi baska markalari bilemeyecegim.

• Yardım etseniz yeniden başlattım duzelmıyor bir yardım edin ne olursunuz yarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phamdex -- 29 Ocak 2013; 20:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

valla kardes ben de cikarip taktigimda oluyordu da yeniden baslatinca duzeliyordu, seninkini bilemem bu durumda. tekrar bi cikar tak diyebilirim, dene bakalim.
    ayrica asuslarda pili cikarinca batarya daha cok tukeniyor, oyun oynarken de pil takili olsun ne de olsa sarj etmiyor o durumda ve daha saglikli.
    ben surekli piliyle kullandim iki sene idare etti, sonrasinda sattim zaten. dediklerim sadece asus icindi baska markalari bilemeyecegim.

pilin ömrü kaç senedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman hocam pilin ömrünü doldurmuş demektir, yapıcak bişey yok. pilin ömrü diye kesin bir tabir kullanmayacağım ama gözlemlediklerim kadarını söyleyeyim, pil bir sene kadar süper şekilde duruyor bir seneden sonra yavaş yavaş kapasitesinden kayıplar başlıyor. iki sene sonrasında "genellikle" piller bir saat ya da yarım saat kadar gitmeye başlıyor. bazıları bir buçuk saat gidebiliyor. sonrasında malum 3 senelik bilgisayar olunca da "genellikle" piller bitmiş oluyor.
    benim asus k52j bilgisayarım 3 saat şarjı gidiyordu, 20 ay sonunda 2 saat ancak gitmeye başladı. servise verdim pili sıfırıyla değiştirdiler, garantsi de btmeden elden çıkardım bilgsayarı.
    kimi bilgisayarlar var 6 ayda pili ölüyor. markadan markaya da değişiklik gösteriyor yani.
    diyebileceğim bunlar.
  • Orjinal batarya ve orjinal adaptör mü kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emey Emsal

Orjinal batarya ve orjinal adaptör mü kullanıyorsunuz ?

evet

• quote:

o zaman hocam pilin ömrünü doldurmuş demektir, yapıcak bişey yok. pilin ömrü diye kesin bir tabir kullanmayacağım ama gözlemlediklerim kadarını söyleyeyim, pil bir sene kadar süper şekilde duruyor bir seneden sonra yavaş yavaş kapasitesinden kayıplar başlıyor. iki sene sonrasında "genellikle" piller bir saat ya da yarım saat kadar gitmeye başlıyor. bazıları bir buçuk saat gidebiliyor. sonrasında malum 3 senelik bilgisayar olunca da "genellikle" piller bitmiş oluyor.
    benim asus k52j bilgisayarım 3 saat şarjı gidiyordu, 20 ay sonunda 2 saat ancak gitmeye başladı. servise verdim pili sıfırıyla değiştirdiler, garantsi de btmeden elden çıkardım bilgsayarı.
    kimi bilgisayarlar var 6 ayda pili ölüyor. markadan markaya da değişiklik gösteriyor yani.
    diyebileceğim bunlar.

Çözüm ne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emey Emsal

Orjinal batarya ve orjinal adaptör mü kullanıyorsunuz ?

evet

Laptop kaç senelik bilmiyorum ama sorun bataryanızda gibi görünüyo tam emin olabilmek için bir notebook servisine götürün.
  • Tesekkur ederım

• quote:

quote:

o zaman hocam pilin ömrünü doldurmuş demektir, yapıcak bişey yok. pilin ömrü diye kesin bir tabir kullanmayacağım ama gözlemlediklerim kadarını söyleyeyim, pil bir sene kadar süper şekilde duruyor bir seneden sonra yavaş yavaş kapasitesinden kayıplar başlıyor. iki sene sonrasında "genellikle" piller bir saat ya da yarım saat kadar gitmeye başlıyor. bazıları bir buçuk saat gidebiliyor. sonrasında malum 3 senelik bilgisayar olunca da "genellikle" piller bitmiş oluyor.
    diyebileceğim bunlar.

Çözüm ne

pili değiştirmek gerekir dostum, muhtemelen miadını doldurmak üzere.

• ben de bundan kullanıyorum ama pilin süresi doldu 20 dk anca gidiyor. bunun bataryasını internette nereden bulabilirim? bildiğiniz sağlam site var mı?
  • yan sanayi pil için ne dersiniz ?
  • Bir fikrim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.