Şimdi Ara

ASUS K55VD SERİSİ KULLANANLAR KLÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuyogis

anlamıyorum. nasıl oluyorda 2gb 128 bit ekran kartını küçük görebiliyorsunuz.

ayrıca gt635m 128/194 bit yani gerirse 194 bit oluyor. olmasa bile gt610m gibi 64bitlik ekran kartı bile hemen hemen tüm oyunları kaldırıyor.

kaldırıp kaldramama ayrı mesele. ısınma sorunu varsa zaten direk çöpe at o laptopu. piyasa ısınma sorunu en az asus k55 serisi ve levono z580 serisinde. bu seride ekran kartı 2gb 128 bit ise birde fiyat uygun ise düşünmenize gerek yok.

Kaldırmadan kastın 800x600'de low ayarsa haklısın g610m açar.O serilerde Gt635m yazdığına bakma gt540m'in ta kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf3101

slm arkadaşlar.. bende k55vj almayı düşünüyorum ve tuyogis isimli arkadaşın gönderdiği linkteki fiyattan daha uyugununu buldum yılbaşından sonra daha çok indirime girermi bilmiyorum ama bekleyince göreceğiz bakalım buyrun

link:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu213370.html

Alırken bir kez daha düşün. Ekran kartı gt635m yazıyor ama aslında gt630m(gt540m). İsim değişikliği yapmışlar. Yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda ancak oynayabilirsin...

Düşük ayarlarda değil de orta ayarlarda akıcı bir şekil de oynatabilir. O kadar da düşük bir kart değil. Tabi uzun süre de yeterli olmayabilir.

Notebookcheck'in yalancıyım ben...

• arkadaslar sitedeki bilgiler dogru degilmi yani simdi orda gt635m yaziyo fakat bu ekran karti gercekte 610m mi oluyor. niye boyle bise yapsinlar ki ?
    kafam karisti bu konuda kesin bilgisi olan var ise aydinlatabilirmi :-\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf3101 -- 29 Aralık 2012; 15:37:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar sitedeki bilgiler dogru degilmi yani simdi orda gt635m yaziyo fakat bu ekran karti gercekte 610m mi oluyor. niye boyle bise yapsinlar ki ?
    kafam karisti bu konuda kesin bilgisi olan var ise aydinlatabilirmi :-\

Ekran kartı gt635m diyor ama aslında bildiğimiz gt630m(gt540m). Asus isim değişikliği yaparak tüketiciyi kandırmış. Ekran kartı 144 shaders ve 16 rops değil; 96 shaders 4 ropstur. Yani ekran kartı pek güçlü değil ve güncelliğini kaybetti...
  • Anladim AZSUSSAN kardeş yanitin icin tesekkurler.. peki tavsiye edebileceginiz baska bi seri varmi asusta. fiyat max 1400 tl.. suan arastiriyorum ve k55vj serisinde karar almistim ama onuda ekran karti diger serilere gore daha iyi diye secmistim fakat soylediginiz gibiyse daha cok arastirmam gerek sanirim tavsiyesi olan arkadaslarda yardimci olursa cok memnun olurum.. simdiden tesekkurler hekese

• quote:

Anladim AZSUSSAN kardeş yanitin icin tesekkurler.. peki tavsiye edebileceginiz baska bi seri varmi asusta. fiyat max 1400 tl.. suan arastiriyorum ve k55vj serisinde karar almistim ama onuda ekran karti diger serilere gore daha iyi diye secmistim fakat soylediginiz gibiyse daha cok arastirmam gerek sanirim tavsiyesi olan arkadaslarda yardimci olursa cok memnun olurum.. simdiden tesekkurler hekese

O fiyata alabileceğin en iyi pc odur. Eğer biraz daha bütçeyi artırabilirseniz birkaç öneri verebilirim.
  • Tuyogis kardesim bu verdigin linkteki siteden alsam sorun olurmu yani sitenin guvenirligi hakkinda bilgin varmi acaba ? Azsussan kardesim kredi karti ile alacagim icin max 1400, yaninda cantasi mausu falan 1500 yapar diye sadece leptopa max 1400 diyorum kararimda k55vj serisiydi ama yinede biraz daha arastirayim dedim bu hafta kismetse vj serisinden siparis veririm insallah tekrardan tesekkurler herkese

• bu site kadar uygun fiyatlı biyer görmedim. 1-2 ay araştırdım. burdan alışveriş yapmış ve memnun kalmış çok insan var.

ne alacaksan bence burdan al. bende 3-5 güne buradan alacağım. çok didikleyen biri olduğum halde ikna oldum yani.
    aynı sana önerdiğim modeli alacağım.

bence başka modellere bakmana gerek yok. 1400 tl ye en iyi notebook bu. çok memnun kalacağınada eminim.
    araştırdım çünkü.
  • rahatlaci bi cevap oldu sagolasin kardesim
    evet o fiyata vj serisi en uygunu yaklasik 2 haftadir bende arastiryorum ve en cok memnun kalinan urun k55 serisiymis bunlarin icindende vj serisini begenmistim verdigin link cok iyi oldu bende sadecenotebook.com da bulmustum ve o site hakkindada aynen senin didikledigin gibi arastirmistim ve ordan alacaktim fakat suan o sitedeki fiyat 1450 olmus gecen hafta 1356 tl idi neyse senin verdigin linkten alayim o zaman bende :) ikimizede simdiden hayirli olsun kardesim..

• sağol kardeşim takıldığın yer olursa sor.

ben anlarım bu işlerden. sadece aldıktan sonra bikaç saat kurcalamam yeter çözmek için.
  • Eywallah kardesim eksik olma hayirlisiyla gelsinde makina yorumlarimi bildiririm yine ilgin icinde cok tesekkurler

• sonunda aldım asus k55vj sersini makina çok güzel ince tasarımı falan gayet şık, tek sevmediğim yanı hoparlörlerin ikiside altta ama olsun yinede güzel makina verdiğim paraya değdi sanırım

TUYOGİS kardeşim sen ne yaptın verdinmi siparişini ?
  • ben maaşı bekliyorum kardeşim.

tek olumsuz yanı driver sıkıntısı. oda hallolur. ama o paraya çok güzel sorunsuz makina aldın. hayırlı olsun.
  • eywallah kardeşim sağolasın bu arada driver sorunu diye birşey yokmuş. üzerinde gelen driver CD'sinde W8 için driverler var fakat bunlar W7 sistemde de çalışıyor sadece CD'yi otamatik çalıştır demiyoruzda içerisine girip SOFTWARE isimli klasörün içindeki gerekli driverleri kuruyoruz. ben siteden değilde tanıdığım bi bilgisayarcıdan aldım logitech maus çantası ve leptop toplam 1550 tl verdim freedoos geldi fakat aldığım yer sistem kurup çalışır durumda teslim etti ayrıca birde W7 CD'si aldım onlardan
    sistemi kurarkende adamın yanındaydım elemanlarından biri driverler uymuyor dedi iş yeri sahibine sonra adam kendisi geldi aynı CD'den driverleri kurdu yani driver sorunu yok kardeşim aklında bulunsun.

bataryasıda çok iyi gidiyor DubraBatt 3 kat daha uzun ömürlü yazıyor üzerinde gerçektende öyle sanırım yaklaşık 6 saat hiç fişe takmadan müzik dinleyip takıldım ekran ışığınıda sonuna kadar kıstım tabi :) inşallah uzun süre böyle uzun gider bataryası :)

• batarya lion sa süpekli aktif kalması gerekir. ve sürekli olarak pili daha uzun gitmeye başlar. pc yi kullanmadığın zamanlarda 3-5 günde bir bataryanı boşaltıp doldurmalısın.

birde 32 bit işletim sistemi yüklersen notebook daha rahat çalışır. ısınma sorunu minimum da kalır. gerçi asusun k55 serisinde ısınma sorunu yok ama. aşırı oyun oynayacaksan aklında bulunsun dedim.

bende toşiba almıştım. 5 para etmez işte, elimde patladı. asusun en iyi serileri dururken biyere sapmayacaksın.
  • bilgilendirme için sağol kardeşim.. şuan 64 bit kurulu fakat oyunla da işim yok ısınmada dediğin gibi hiç yok denecek kadar az. Zaten Pc'de genelde elektronik progamlarını kullanıyorum, pic programlama falan belki bilirsin birde nette araştırma yapma ve sosyal sitlere takılma amaçlı bunlarda Pc'yi hiç kasmıyo zaten o yüzden 32biti ilerde fortmat atacak duruma gelince yüklerim artık.

toshıba daha öncelerde çok tutuluyor diye biliyordum fakat sonradan iyice bozmuş galiba senin gibi çok şikayetçi arkadaşa rasladım özelliklede bu ürünü almadan önce araştırma yaparken, sen ve senin gibi tavsiye eden arkadaşlar sağolsun sağlam bi ürüne sahip odum sanırım
  • proteus, microwin, workbenc, step7 hepsini biliyorum.
  • hımm anladım kardeş. benim bildiklerim sadece isis-ares ve PIC C Compiler programı birde programla için aracı programlar. ares dışında çizim programı olarakta basit ve kullanışlı baskı devre çizme programı olan lay türkçe var.

microwin, workbenc, step7 bunları bilmiyorum fakat ilerde karşıma çıkabilirler

bu tür programları tek çekirdek AMD işlemci masa üstü bilgisayarımda bile yapıyorum bu leptopta fazlasıyla işimi görüyor zaten
  • Hiç ısınmayan bilgisayar arıyorum ne önerirsiniz 1500 tl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.