Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avtheree

Bu üründe 500 lira hediye çeki vardı. Sanırım o bitmiş. Tekrar bi hediye çeki olayı olur mu acaba 😕
    arkadaşlar anlayamadığım bir şekilde böyle arada ekran kararıp tekrar açılıyor. sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shin Soo

arkadaşlar anlayamadığım bir şekilde böyle arada ekran kararıp tekrar açılıyor. sizde de oluyor mu?

Alıntıları Göster
    şefim o ekran kartını guncellemedıınden oluyor bende de oluyordu özellikle facebook da takılırken ancak ekran kartını günclle sorun çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakless42

şefim o ekran kartını guncellemedıınden oluyor bende de oluyordu özellikle facebook da takılırken ancak ekran kartını günclle sorun çözülüyor.

Alıntıları Göster
    hepsiburada.com dan aldığım ürün dün elime ulaştı. ancak bilgisayarın güç tuşuna bastığımda açılırken asus yazısı çıktığında geri kapanıyordu 2. defa bastığımda normal açılıyordu. arızalı ürün göndermişler bugün iade ettim. 9 taksite bölmüştüm henüz hiç taksit ödemedim acaba karta tamamen yatırırlar mı parayı yoksa taksit taksit mi öderler?

• denizalev D kullanıcısına yanıt
    Bunu hepsiburada ya mesaj atarak soracaksınız bize değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizalev

hepsiburada.com dan aldığım ürün dün elime ulaştı. ancak bilgisayarın güç tuşuna bastığımda açılırken asus yazısı çıktığında geri kapanıyordu 2. defa bastığımda normal açılıyordu. arızalı ürün göndermişler bugün iade ettim. 9 taksite bölmüştüm henüz hiç taksit ödemedim acaba karta tamamen yatırırlar mı parayı yoksa taksit taksit mi öderler?

taksit taksit öderler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

taksit taksit öderler..

Alıntıları Göster
    hepsiburada.com dan alan arkadaşlar ürünün kasasında jelatin var mıydı??

• quote:

hepsiburada.com dan alan arkadaşlar ürünün kasasında jelatin var mıydı??

Hayır yoktu, şarj adaptörunde var.

• quote:

ekstrede +1.taksit -1.taksit olarak görünecek ama zaten tamamı karta geri ödeniyor.limitini meşgul etmiyor
    Sadece ekstrede +/- taksit gösterimleri olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Ben bağlayıp izledim hocam. Fullhd bir diziydi ama hızlı sahnelerde takılmalar oldu. Nedenini anlayamadım.

Arkadaşlar hata bendeymiş, tv ye bağladığımda görüntü ayarlarında çözünürlük düşük olarak kaldığı için takılıyormuş. Çözünürlüğü tv nin çözünürlüğüne yükseltince düzeldi.
  • Hocam selamlar. Bende bugün elime aldım ürünü. İnşallah pişman olmam. Yalnız office programları (Word,Excel )için ürün anahtarı istiyor. Bu normal bi şey mi. Yoksa bi yerlerde yazıyor da ben mi göremedim. Ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet bostan

Hocam selamlar. Bende bugün elime aldım ürünü. İnşallah pişman olmam. Yalnız office programları (Word,Excel )için ürün anahtarı istiyor. Bu normal bi şey mi. Yoksa bi yerlerde yazıyor da ben mi göremedim. Ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler

benden başka kimsenin siparişinden ücretsiz office 365 çıkmadı mı.?
    office programı ücretlidir, sende yoksa satın alacaksın.
    Üründe jelatin yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 19 Aralık 2015; 15:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet bostan

Hocam selamlar. Bende bugün elime aldım ürünü. İnşallah pişman olmam. Yalnız office programları (Word,Excel )için ürün anahtarı istiyor. Bu normal bi şey mi. Yoksa bi yerlerde yazıyor da ben mi göremedim. Ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler

Office ayrı gelen bir hizmet, parasını verip almanız gerekiyor. İlla Office 365 kullanmak zorunda değilsiniz tabi. Ben Office 2007 kurdum sorunsuz kullanıyorum.

• Alan arkadaşlar sistem özeliklerinden ram 4 Gb mı yoksa 8 gb mı ? Bende alacam. Cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rabios333

Alan arkadaşlar sistem özeliklerinden ram 4 Gb mı yoksa 8 gb mı ? Bende alacam. Cevaplarsanız sevinirim.

Hepsiburada'da 1999 liraya 8 GB model satılmıştı. Ben de oradan aldım 8 GB modeli.

Sonra sanırım vatan bilgisayar yine o civarda 4 GB modelini sattı. Şimdi ikisinin de fiyatı artmış, hala alınır bence. 2100 olmuştu Hepsiburada'da.

• Hepsiburada ' da Asus K555UB-XO096t 2,099 TL olan modelinin rami 8 Gb mı yoosa 4 gb mı :) ?

• quote:

Hepsiburada ' da Asus K555UB-XO096t 2,099 TL olan modelinin rami 8 Gb mı yoosa 4 gb mı :) ?

Ürün Özellikleri kısmına bakmayı hiç düşündün mü?

• Kardeşim biliyorum o kadarını. Aynı model gitti gidiyorda ram 4gb fakat hepsiburada da 8 gb . Sizde ram kaç gb ? Onu öğrenmek istedim.

• Bilgisayar sende sesli çalışıyor mu hepsiburadada ki yorumlara baktımda ses yok demişler.Benim bilgisayarda mı sorun var anlayamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IThisIsMeI

Bilgisayar sende sesli çalışıyor mu hepsiburadada ki yorumlara baktımda ses yok demişler.Benim bilgisayarda mı sorun var anlayamadım :)

0 ses değil tabii ki ama özellikle dinlersen duyarsın sesi.

Oyun veya performansa yüklenen bir şey açarsan ciddi artıyor tabii ses.

• quote:

Kardeşim biliyorum o kadarını. Aynı model gitti gidiyorda ram 4gb fakat hepsiburada da 8 gb . Sizde ram kaç gb ? Onu öğrenmek istedim.

Aynı model ama kodunun sonu farklı dikkat edersen. RAM farklılığı belli olsun diye yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.