Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikaji

Bu notebook iyi bir notebook değil. Ben önceden de çok yazdım. Şu U uzantılı işlemcileri olan notebookları almayın arkadaşlar. Birde çizim yapacak arkadaşlar FULL HD almaya çalışın. Pil kasaya gömülü ise pilin ömrü tükendiğinde yenisi ile değiştirmen çile olur.

Ben özellikle U serisi işlemci tercih ederim. Hem kullandığı watt başına performansları yüksek, hemde TDP değerleri düşük. Laptopun ısınıp, malzemelerin ömrünün kısalmasına engel oluyor.
  • Ben de alacak gibiyim çözünürlük çok problem değil benim için.940M yeterli olacaktır,FHD olsaydı oyunlarda pek memnun etmeyebilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi aksamlar bnde aldim bu urunden ve aksamustu elime gecti.
    Ancak harddiskinden cizirti geliyor sizinkilerde de var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sipariş ettim, alan diğer arkadaşlara da bana da hayırlı olsun

• Alan arkadaşlar Kablosuz adaptörünün modelini yazabilirler mi acaba?. İntel Widi desteği olup olmadığını merak ediyorum.
  • 3 MB önbellekli, thread core değeri HQların yarısı kadar bir işlemci. az watt harcasa ne olur harcamasa ne olur. Laptopları öyle 1 yıllık yapmıyorlar. Malzeme ömrünün kısalmasına etki edecek kadar teknolojisini düşünüyorlar ürünün. En kötü açarsın senede bir macun sürersin içine. O aradaki farkı kapatırsın. Bir kerede çok fazla thread execute edemeyen bir işlemci 6200U. Fiyat olarak bakarsak tabii ki birşey diyemem. Ama U serisi işlemci her ne kadar az ısınsa da diğerinde pek bir farkı yok çünkü . die sizeı küçük bir işlemci. Hemde 2 çekirdekli.... :S Zaten 2 çekirdekli olduğu için enerji harcamasına gerek kalmıyor. Zaten bu u işlemcileri daha basit işlemler yapılan chromebook, ultrabook gibi daha ufak veya fansız aletlere koymak için çıkardığını duyurmuştu intel. Ama nasıl olsa bizim gibi birkaç ülke var. beş para etmez işlemcileri eşşek kadar notebooklara koyup 2-2,5k ya satıyorlar. Almazsanız diğer bilgisayarların fiyatları düşecek ama :)

• kaanblt66 K kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat olarak hiçbirşey diyemem kardeşim ama 2 biriktiren beklesin bi süre daha almasın 3.5 biriktirip diğerini alsın. Sonra çileden çıkmasından iyidir.Zaten 2 seneye kalmaz o HQ olan işlemcili modele geçecek. Hemde daha fazla harcayacak. 2000 verdiği pc 800-1000 edecek ancak. 2 çekirdekli makineye 2000 verilmez ya. Sırf arz talepten fiyatı yükseltiyoruz. Bak Casper 2049 tlye i7 hq işlemcili pc satıyor. onu alsa daha iyi. Diğer yazdığım bir mesaj var onu da oku anlarsın ne demek istediğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikaji

3 MB önbellekli, thread core değeri HQların yarısı kadar bir işlemci. az watt harcasa ne olur harcamasa ne olur. Laptopları öyle 1 yıllık yapmıyorlar. Malzeme ömrünün kısalmasına etki edecek kadar teknolojisini düşünüyorlar ürünün. En kötü açarsın senede bir macun sürersin içine. O aradaki farkı kapatırsın. Bir kerede çok fazla thread execute edemeyen bir işlemci 6200U. Fiyat olarak bakarsak tabii ki birşey diyemem. Ama U serisi işlemci her ne kadar az ısınsa da diğerinde pek bir farkı yok çünkü . die sizeı küçük bir işlemci. Hemde 2 çekirdekli.... :S Zaten 2 çekirdekli olduğu için enerji harcamasına gerek kalmıyor. Zaten bu u işlemcileri daha basit işlemler yapılan chromebook, ultrabook gibi daha ufak veya fansız aletlere koymak için çıkardığını duyurmuştu intel. Ama nasıl olsa bizim gibi birkaç ülke var. beş para etmez işlemcileri eşşek kadar notebooklara koyup 2-2,5k ya satıyorlar. Almazsanız diğer bilgisayarların fiyatları düşecek ama :)

Eski laptopum çok ısındığından içini sık sık açmak zorunda kalıyordum, her içini açtığımda mutlaka birşeyler zarar görüyordu. Ayrıca pilin ömrü hızla tükendi ısı yüzünden. Performans için laptopları ateş toplarına çevirmeye gerek yok. O kadar çok kaynak tüketen şeyler için masaüstü bilgisayarlar var zaten. 2 kere laptop değiştirdim. Laptopun ısınmamasının performanstan daha önemli olduğunu anladım

• 45 watt çok düşük bir Watt. Ayrıca iyi bir bilgisayar alırsan iyi soğutur. Soğurmaya bakmak gerek. Soğutan bir Notebook alırsan Hiçbir sorun kalmaz. Tabiki performans daha önemli. İşimi yapamayacak olduktan sonra az ısınsa ne olur. Az ısınsın diyorsan tablet al yada xhromebook ultrabook. Şimdi ben yurtdışından dominator pro alacağım. Gtx980 ekran kartı var mxm kart. İşlemci 6820hk ikiside değiştirilebilir chipler. Isısı 6200udan düşük. Test edildi :) yani watt önemsiz. Dandik makine alırsan o ayrı. O zaman ısınır soğumaz. İsterse 5 Watt ile çalışsın. Celeronlara bak eski 7,5 tdp ama ısı şimdiki işlemcilerin iki katıydı

• Herkese hayırlı geceler,
    Şuan asusun 2 modeli arasında kararsızım.Biri ana konudaki modeli diğer modeli isehttp://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx099d-notebook-p-BDHISTX550JXXX09 bu modeli.K555ub nin fiyatı 2000tl iken x550jk'nın ise fiyatı 2350 tl.Sorum şu ki k555ub 8 gb rame kadar destekliyor x550jk ise 12 gb kadar destek veriyor.Ayriyetten x550jk gtx950m ekran kartı ie daha önde ama k555ub ile işlemci modeli ile daha önde sırf bu farklar için 350 tl daha verip x550jk olan modeli almak mantıklı mı siz hangisini öneririsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IAranoLI -- 10 Aralık 2015; 1:09:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015,hala işlemci muhabbeti yapanlar var.

Günümüzde en dandik celeron işlemci bile günlük kullanımda yeterli performansı veriyor, saçma sapan konuşup komik duruma düşmeyin artık.

• rami ddr3
  • Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu

• Günlük kullanımdan bahsetmiyoruz burada. Konunun başında arkadaş kardeşinin mimar olduğundan ve çizim programlarını kullanacağından bahsetmiş... Konuyu okuyup ona göre yorum yaparsan seviniriz.
  • kardeşim bende bu urunden aldım fakat harddisknden cızırtı geliyor ve hoparlörden boğuk ses veriyor sende de böyle sıkıntı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakless42

kardeşim bende bu urunden aldım fakat harddisknden cızırtı geliyor ve hoparlörden boğuk ses veriyor sende de böyle sıkıntı var mı

bende yok..
  • berkaytunali B kullanıcısına yanıt
    Yani max 12 gb ram mi desteklemiş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IAranoLI

Yani max 12 gb ram mi desteklemiş oluyor

Aynen öyle bana göre aşırı saçma bi olay, yinede pc kesinlikle alınılır
  • berkaytunali B kullanıcısına yanıt
    Peki çok teşekkürler oyun da oynamayı düşünüyorum ama laptopta çok yüksek özelliklerde olmasa da karşılığını alırmıyım

• Merhaba bende bu bilgisayardan sipariş verdim oyun performansı nasıldır bilgili kişilerden cevap gelirse sevinirim. İyi forumlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.