Şimdi Ara

★ Asus K555UB-XO096T ANA KONU ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugun bakmaya gittimde ekranin altina tirnak giriyor adam gosterdi sastim bildigin ekranin alt tarafi. Aciliyor esniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaza ssd takmak istiyorum ama kendim açarsam garanti dışı kalıyor. servis de 70 tl istiyor hadi onu geçtim, ürünü getirip teslim edecekmişim, sonra da bitince gelip alacakmışım. bu sorunu daha pratik çözen var mı?

diğer bir konu da yeni ssd takınca windows10'u tekrar yüklediğimde benim mevcut -cihazla birlikte gelen- lisanslı windows10'u etkinleştirebilecek miyim. bunun için serial no'yu mu önceden kaydetmem gerek. zira kutudan ne cd çıktı ne de başka birşey recovery amaçlı.

son olarak alette gereksiz asus uygulamaların hangileri olduğunu belirleyebilirsek, bilgisayarı hızlandırayim derken yanlış programları uninstall etmeyelim.

@justminute
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Servis asusun kendi servisi dimi ? Eğer o şekildeyse servis tarafından takılması daha uygun olacaktır. Gereksiz uygulamaları baya fazla ben kaldırmadım bu konuda pm atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim.
  • Hb satistan kaldirmis suan vatanda 1799 tl ve cek kampanya vs yok

Hb fiyati nasildi beklemelimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam baska oyunlardaki performansını değerlendirirmisiniz? birde 12 gb ile 8 gb lık versiyonları arasında cok net bi fark olur mu ?
  • floods F kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 2200 TL'den satıyordu en son baktığımda bu şekildeydi ama stok olduğunda bu fiyat değişebilir. Farklı yerlerden daha uygun fiyata temin edilebilir.
  • Gordion_56 kullanıcısına yanıt
    Hocam işten vakit bulabilsem çoğu oyunu denemek istiyorumda vakit bulamadığım için sıkıntı oluyor. Zaman zaman yeni oyun yüklediğimde sizlere gözlemlerimi aktaracağım
  • justminute kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bekliyoruz insalllah :)

• yeteri kadar kaliteli ses geliyor mu hoparlörden film izlesek falan verim alabilir miyim

• Hocam ben de bu ürünü aldım benim kihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html .

Rami 8 e tamamlamayı düşünüyordum elim de eski laptopumun rami vardı. 4 gb 1600 mhz lik cl11 ram 1.5V. Fakat pc benim rami okumadı. Cpu-z den bakıyorum slotta görüyor ama biosta ve bilgisayarın özelliklerin de görünmüyor. Ramlarin uyuşmaması gibi bir durum neyden kaynaklanabilir şuan baktığım da bir farklılık göremiyorum bilgisayarın üzerin de gelen ram ile benim ramin arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Momon.

Hocam ben de bu ürünü aldım benim kihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html .

Rami 8 e tamamlamayı düşünüyordum elim de eski laptopumun rami vardı. 4 gb 1600 mhz lik cl11 ram 1.5V. Fakat pc benim rami okumadı. Cpu-z den bakıyorum slotta görüyor ama biosta ve bilgisayarın özelliklerin de görünmüyor. Ramlarin uyuşmaması gibi bir durum neyden kaynaklanabilir şuan baktığım da bir farklılık göremiyorum bilgisayarın üzerin de gelen ram ile benim ramin arasında

hocam asus laptobum yok gezerken gördüm aldıgınız pc DDR3L L low dan geliyor 1.35Volt. 1.5 Voltlarda DDR3 yani 2si farklı ddr sürümü zarar verebilirsiniz.

• usta benim laptopun üzerinde gömülü olan ramin tam ayrıntılı özelliklerini nasıl öğrenebilirim?

Ben CPU-Z den kontrol ettiğimde memory sekmesinde type kutucuğunda DDR3 yazıyor. Nerede bir yanlışlık var anlamıyorum
  • Insaat mühendisliği okuyorum bu laptopu almayi dusunuyorum. Autocad solidword vb. Programlar icin uygun mu ?

• Arkadaslar bu bilgisayarı almışsınız x seri asuslara da bakmışsınızdır teknik veri olarak aynı ne fark var K serisi ve x serisi arasında mesela x serisi alt kapakta ram ve hdd degisiyor K serisinde sadece ram icin bolme oldugu yazıyor x serisi hangi bakımdan geri kalıyor K serisinden cunku K serisinin fiyatı daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: fbler770

http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo096t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601857

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712b-core-i7-4712mq-230ghz-8gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html
    Secin beyler hangisi

hocam, asus tabi ki. casper kötüdür diyemem.
    bazı serilerdeki problemleri tüm markaya mal etmeye karşıyım, hatta casper da baktım bir ara.
    ama ikisinde de gt940m kart varken asus al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

cihaza ssd takmak istiyorum ama kendim açarsam garanti dışı kalıyor. servis de 70 tl istiyor hadi onu geçtim, ürünü getirip teslim edecekmişim, sonra da bitince gelip alacakmışım. bu sorunu daha pratik çözen var mı?

diğer bir konu da yeni ssd takınca windows10'u tekrar yüklediğimde benim mevcut -cihazla birlikte gelen- lisanslı windows10'u etkinleştirebilecek miyim. bunun için serial no'yu mu önceden kaydetmem gerek. zira kutudan ne cd çıktı ne de başka birşey recovery amaçlı.

son olarak alette gereksiz asus uygulamaların hangileri olduğunu belirleyebilirsek, bilgisayarı hızlandırayim derken yanlış programları uninstall etmeyelim.

@justminute

hocam daha pratik çözüm ne olabilir :)
    ya kendin açacaksın, ya taktıracaksın.
    servise verirsen onlar windows kısmını halleder.
    ihtimalle de imaj atarlar.

aynısını sen de yapabilirsin, acronis true image gibi programlarla HDD partition imaj alıyorsun.
    sonra yeni HDD'ye imajı gömüyorsun.
    ben iş bilgisayarımda SSD geçişi yaparken sorunsuz geçmiştim bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

cihaza ssd takmak istiyorum ama kendim açarsam garanti dışı kalıyor. servis de 70 tl istiyor hadi onu geçtim, ürünü getirip teslim edecekmişim, sonra da bitince gelip alacakmışım. bu sorunu daha pratik çözen var mı?

@justminute

hocam daha pratik çözüm ne olabilir :)
    ya kendin açacaksın, ya taktıracaksın.
    servise verirsen onlar windows kısmını halleder.
    ihtimalle de imaj atarlar.

aynısını sen de yapabilirsin, acronis true image gibi programlarla HDD partition imaj alıyorsun.
    sonra yeni HDD'ye imajı gömüyorsun.
    ben iş bilgisayarımda SSD geçişi yaparken sorunsuz geçmiştim bu şekilde.

imaj atma, windows kurma sorun değil, benim sorunum kendim yaparsam garanti dışı kalması,
    cihazı da günlerce serviste bekletmek istemiyorum, götür,getir birsürü masraf.
    pratik çözüm anlamında belki anlaşmalı biryere götürüp ayaküstü harddiski taktırmak gibi birşey kastetmiştim.
    cevap için sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Merhabalar Asus K555UB-XO096T adlı dizüstü bilgisayarı kullanıcısıyım. Bu cihaz hakkında aklınıza takılan merak ettiğiniz tüm sorulara cevaplayabilirim. Bütcesi 2000 2300 civarı olan arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir cihazdır. Zaten asus kalitesini bilen bilir ekran kartı olsun gerek kasa malzemeleri olsun kaliteli olduğunu söylebilirim.

★ Asus K555UB-XO096T ANA KONU ★

Detaylı Özellikler

Kablosuz İletişim: Var
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) 1 x USB 2.0 - 2 x USB 3.0
    10/100 Ethernet Var
    HDMI Var
    Kart Okuyucu Var
    Bellek Özellikleri
    Ram Tipi DDR3
    Sistem Belleği 8 GB
    Bellek Yuvası 1
    Maksimum Ram Kapasitesi .
    Bellek Hızı 1600MHz
    Ekran Kartı Nvidia GeForce GT940M
    Klavye TR/Q
    Webcam Var
    Ağırlık- 2,3 kg
    Boyutlar 38.2(W) x 25.6(D) x 2.53 ~ 2.53 (H) cm
    Sabit Disk Kapasitesi 1TB 7200RPM
    HDD Hızı 7200 RPM
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı
    Ekran Özelliği 15.6" / 1366 x 768 / HD
    Ekran Boyutu 15.6"
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşlemci Cache 3 MB cache
    İşlemci Hızı 2.3 GHz
    İşletim Sistemi Özellikleri
    İşletim Sistemi Windows 10 Home
    Model K555UB-XO096T
    Ürün Modeli Notebook
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Turbo Boost ile İşlemci Hızı 2.8 GHz

* GTA V oyun performansı gayet başarılı 22 28 fps arasında değişiyor.

* H1Z1 herhangi bir takılma donma yoktur 25 30 fps arası değişmektedir. Sıkıntısız şekilde oynanıyor.

* Farming Simulator 2 En yüksek grafiklerde gayet başarılı bir performans sağlıyor.

Makinede ısınma klavye bölümü metal olduğu için ısınmayı azda olsa azaltıyor. Kesinlikle rahatsız edici ısınması yoktur !!

Yeni oyunlar yüklediğimde sizlere gözlemlerimi aktaracağım iyi forumlar

Detaylı görünüm ve özelliklerhttp://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo096t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601857

hocam zamanınız olduğunda counter strike go performans testi yapıp burda paylaşırmısınız

• arkadaşlar k555ub-xo097T modelini alalı 1 ay oldu, bunun 4 GB versiyonu. Windows 10 Home olarak geldi ama bazı gerekli programları kaldırmıyor ve 10'dan memnun değilim. Asus Destek sayfasında Windows 10 harici OS lar için driver bulamadım, Windows 8.1 yükleyip sitedeki Win10 driverlarını kursam sorun olur mu acil yardım gerek. Şimdiden sagolun.

edit: kaldırmıyor yanlış tanım oldu, eski oldukları için uyumluluk göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 21 Şubat 2016; 16:12:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.