Şimdi Ara

asus k555ln-xo364h Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB 15.6' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sipariş vermek için üye olurken stok bitti..
    https://www.pcdepo.com/asus-k555ln-xo397h-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: enda86

quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

quote:

Orijinalden alıntı: Sky Han

Wifi driver'i ile alakalı hocam yeni bir driver yayınlanmasını bekliyorum bende.

Sende de var mı hocam sırf bu yüzden dün akşam format attım hala var gibi bazen hiç olmuyor bazen sık oluyor aklıma modemden kaynaklandığı geldi ama driver da olabilir dediğin gibi .

Arkadaşlar bende de bağlantı ile alakalı sıkıntı vardı ama adım gibi biliyo idim binamız eski olduğundan alt yapı kaynaklı olduğunu. 16 mbit hızı kaldırmıyo alt yapım ve ara ara kucuk kucuk kopmalar yaşıyo idim ttneti aradım ve hızı 8mbite düşürdüm sıkıntı hallolmuştu. Bu da aklınızda bulunsun boyle bi durum da olabilir. Onun haricinde 4-5 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum pc den bu gune kadar herhangı bı sıkıntı cıkarmadı maşallahı var bugun olsa gene bu pc yı alırım dedırtiyo bana.

Eyvallah kardeşim de bina yeni ondan olduğunu sanmıyorum.Bence benim modemde bi sıkıntı var zyxel diye ttnetin kendi verdiği modem.Gerçi geçen format atıp sıfırdan w10 yükledim azaldı gibi maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: puura22

http://www.gold.com.tr/asus-k555ln-xo364h-notebook_u

http://www.gold.com.tr/dell-3543-b50w81c-notebook_u

İkisi de Gold'da 2000 TL, hangisini önerirsiniz?

hocam dellin işlemcisi daha iyi gibi görünüyorhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmark-List.2436.0.html burada ama anlayan birisi alıntılarsa sevinirim

• Arkadaşlar merhaba, ben de bugün bu modelin benzeri k555lb aldım kliksa'dan. Kasa kalitesini beğendim, zaten sanırım iki modelin de kasaları aynı tamamen. Ancak aklıma bir şey takıldı, önceki sayfada bazı arkadaşlar da yazmış. Şarja takılıyken elimi kapağın arka tarafında gezdirdiğimde -metal kasa olmasından dolayı sanırım- hafif bir titreşim, elektriklenme gibi bir şey oluyor tam olarak tarif edemediğim. Statik elektrik mi değil mi tam emin olamadım. Kullanan herkeste bu sorun var mı acaba? Eğer bunun ileride sıkıntı çıkaracak bir şey olduğunu düşünüyorsanız iade veya değişim talep edebilirim. Aslında bu tarz küçük detaylara pek takılmam ama bu biraz rahatsız edici geldi bana ve herhangi bir kaçak yapmasından da çekiniyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende ox364h aldım benim bilgisayarım şu an çok yavaş yani şu anda yazdığım yazılar bile sonradan çıkıyor ve kasanın üzerinde parmaklarımı dolaştırdığım zaman bir elektriklenme yaşıyorum sizde de oluyor mu bilgisayarım prize takılıyken özellikle
  • tek parmağınızı kasanın çelik kısmında gezdirince bir şey hissetmiyor musun bilgisayar şarjda olucak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kseyko

tek parmağınızı kasanın çelik kısmında gezdirince bir şey hissetmiyor musun bilgisayar şarjda olucak ama

Evet, özellikle numaratör tuşların alt tarafında statik elektrik hissediliyor.
  • arkadaşlar birkaç gün içerisinde bu bilgisayarı alcağım birde size sorayım dedim.Alırsam pişman olur muyum acaba?
  • Arkadaşlar hemen hemen her mesajı okudum sayılır ancak bataryayla alakalı tam bir bilgi göremedim ki maalesef her yerde farklı anlatılıyor.
    Ben sık oyun oynayan birisiyim başlıktaki laptop ı alalı da bi 20 gün oldu oyun oynarken sürekli sarjda oluyor bilgisayar? Ömrünü bitiriyor muyum veya nasıl bir yol izlemeyelim sanırım batarya çıkarsa garanti kapsamına çıkıyormuş..
    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim iyi akşamlar
  • fragiledreams F kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben bilgisayarı yaklasık 4 ay önce aldım kullaniyorum soyle soyleyeyim bilgisayar hic isinmiyo bazen elimi usuttugu bile oluyo performansida cabasi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.5 yıl sonra cihaz sıkıntı çıkartmaya başladı.

Şöyle söyleyeyim; cihaz bir süre açık kalınca ekranda yazı ve resim izleri kalmaya başlıyor. Yani tarayıcıda donanimhaber sayfasını açsam, 2-3 saat sonra o sayfa görüntüsü-yazıları iz olarak ekranda kalıyor. Fakat cihazı bir süre kapalı tutsam tekrar normale dönüyor.

Ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 8 Temmuz 2016; 14:02:36 >
  • Benim pc açılış süresi 2dk'yı buluyor sebebi ne olabilir? Daha bilgisayarı yeni sıfırladım ve sadece windows güncellemelerini yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.