Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vga kamerası var çok fazla bir şey beklenmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle. Asus bana kamera modelini yazdi. 1.3mp olarak gozukuyo

• Alan arkadaşlardan bir ricam var
    Acaba detaylı bir inceleme açabilirler mi?

• Detayli bir inceleme derken ? Fotograf paylasimi yaptim zaten. Ogrenmek istediklerinizi sorarsaniz yardimci olmaya calisiriz

• @ Arkadaşlar...

++++ Hiç ısınmıyor kasa buz gibi (Asla oyun oynamam)

++++ Çok sessiz çalışıyor...Henüz fazla yük ile denemedim...

++++ Pili henüz çözemedim...Bir ay sonra belli olur durumu...(Sökülemiyor cihazın içinde) Statik elektrikte ana kart korumaya alıyor kendini... (ikinci gün benim başıma geldi servis kapağı açıp sorunu çözdü..Metal USB bellekten oldu)

------ Bilgilendirici ışıkları çok küçük bazen göremiyorum ne yapıp yapmadığını...

------- Klavye iyi değil....Ben genelde bu tür cihazları Logitech Alto kablosuz stand ve klavyesi ile kullanıyorum...

------- Kamera berbat ötesi...(logitech c930 var ihtiyaç olduğunda takar kullanırım)

------ WIFI performansı bu cihaza göre dandik... daha iyi olabilirdi...

Ekran boyutuna göre çözünürlük yeterli...Mat ekran olması iyi... RGB renk idare eder...Öyle aman aman denecek bir ekrana sahip değil...

.....Kapak menteşeleri sorun çıkartırmı bilmiyorum şuan çok sert...

İş amaçlı aldım Microsoft MSQL 2008 kurup ticari bir paket programda kullanacağım...

[simage]
     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 26 Aralık 2014; 21:45:19 >

• Oyun durumuyla ilgili acil yorum yapabilirmisiniz rica etsem çünkü yarın almayi düşünüyorum tatmin olursam.pes fifa gibi oyunlarda kasma oluyor mu?arkadaşımda cok benzer bi modeli var i7 2.0 gt720m mis onun ekran karti fifada kasma yapio demisti buda kasar mi kasiyor mu?çok acil

• Lenovonun g50 modelinin ekran kartının kötü olduğunu öğrendikten sonra an itibariyle Vatan dan 1699 tl ye i5 4210u 8gb modelini aldım. Hemen yanında aynı fiyata x555 de vardı 6 gb ram. k555 in kasa daha beyaz olduğu için hoşuma gitti :) bu arada ısınma diye bişey yok cihazda şuan :)
  • mehmetsamed M kullanıcısına yanıt
    Bu üründe bulunan kart ile çok rahat oynarsınız. Geforce 840m ekran kartı var ve 720m ile kıyaslarsak 3 kat daha güçlü bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpbykrm -- 28 Aralık 2014; 15:49:32 >
  • bowered B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun k555ln kasa olarak bir tık daha iyi x555ln den.

• Teşekkürler :) bu arada ben windows 8.1 yüklü aldım ama kutu içinden cd filan çıkmadı normal mi :)

• bowered B kullanıcısına yanıt
    Normalde yanında olması lazım çünkü se onun parasını da ödüyorsun Windows yüklü alarak.
  • aldığım yere sorayım o zaman. K555 alan arkadaşlar sizde çıktımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

Detayli bir inceleme derken ? Fotograf paylasimi yaptim zaten. Ogrenmek istediklerinizi sorarsaniz yardimci olmaya calisiriz

Öncelikle ilginize teşekkürler .
    1-)Oyun bilgisayarı olmadığını biliyorum ama denediğiniz oyunlar varsa performansını merak ediyorum hangi ayarlarda oynadınız filan (fps olarak söylemesenizde olur akıcılığı merak ediyorum)
    2-)birde bi arkadaş wifi performansını beğenmemiş . Sizde yorumunuz nedir wifi ile ilgili?

• Windows cd si ile ilgili sonucu bende merak ediyorum . Sonucu paylaşırsanız sevinirim .

• Bende oyun akiciligini merak ediyorum paylasirsaniz tskler

• takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes2015, farming sim.2015, world of tanks, euro truck sim2,fm 2015. Bu oyunlari denedim makinede. Sadece hersey fullde farmin sim2015 ara sira takildi. Digerlerinin hepsini ulttada denedim bir sorun yok. World of tank icinde oyun optimizasyonu kotu dihu icin ara sira goruntude donma gibi biseyler oldu ama cok cok nadir. Wifi performansina gelince bana evimdeki 16mbitlik interneti kullandiriyo. Sinyal cekim seviyesi nasil bilmiyorum. Cok uzak bi modeme baglanmadim cunku. Yan odadaki modemi full cekiyo bende. Oyun esnasinda 0 isinma diyebilirim. 1 saat sonra falan belli bekirsiz hissediliyo ama kesinlikle rahatsiz edici degil. Bu sekilde benim goruslerim :)

• Bu arada windows 8.1 kullaniyorum. Driver konusinda 0 sikinti. Sakin win7 falan kurmayin. Ugrasirsiniz biraz

• Autocad vb. programlar kullanan deneyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.