Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Asus K53SV-SX144D sizin paylaştığınız videoda i7 olarak geçiyor ama diğer sitelerde i5 diyor anlamadım i7 değil mi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylalgn

arkadaşlar Asus K53SV-SX144D sizin paylaştığınız videoda i7 olarak geçiyor ama diğer sitelerde i5 diyor anlamadım i7 değil mi :S

i5
  • arkadaşlar..dün asus k53sv-sx061v aldım vatan bilgisayardan.dün 1-2 oyun ve oyun ıle ılgılı programlar yukledım.bilgisayarda kasma söz konusu.örneğin denetim masasından bir program silmeye kalkıyorum.silemiyorum kasıyor.birde call of duty mw2 yukledım online oynuyorum.high ayarlarda oyundada kasıyor.çözümü varmıdır?
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce ben de K53SV-SX144D 'ma kavuştum. Cihaz idle durumda iken işlemci sıcaklığı yaklaşık 50 51 derece civarında kalıyor. Empire total war yükleyip high settings de biraz takılınca max sıcaklık 75 civarını gördüm. Sizce değerler normalmidir? Ayrıca bilmiyorum ama belkide çok yüksek beklentiler içindeyim ve performans olarak bence biraz zayıf kalan bir cihaz. Zira arkadaşın lenova y560 ına gayet akıcı oynanırken benim win7 64 yüklü son driverlar kurulu cihazda high settings de ultra scale ordular la kimi zaman 15 fps civarına savaş ekranında düşmeler oluoyr. Genelde kamerayı dağa taşa çevirince 60-70 gibi fps ler görülürken özellikle birliklere veya tepeye çekip ufuğa dikince 15 16 fps gibi düşük değerler aldım. Düşüncelerinizi merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

Arkadaşlar bir kaç gün önce ben de K53SV-SX144D 'ma kavuştum. Cihaz idle durumda iken işlemci sıcaklığı yaklaşık 50 51 derece civarında kalıyor. Empire total war yükleyip high settings de biraz takılınca max sıcaklık 75 civarını gördüm. Sizce değerler normalmidir? Ayrıca bilmiyorum ama belkide çok yüksek beklentiler içindeyim ve performans olarak bence biraz zayıf kalan bir cihaz. Zira arkadaşın lenova y560 ına gayet akıcı oynanırken benim win7 64 yüklü son driverlar kurulu cihazda high settings de ultra scale ordular la kimi zaman 15 fps civarına savaş ekranında düşmeler oluoyr. Genelde kamerayı dağa taşa çevirince 60-70 gibi fps ler görülürken özellikle birliklere veya tepeye çekip ufuğa dikince 15 16 fps gibi düşük değerler aldım. Düşüncelerinizi merak ediyorum :)

driver güncellemeyi deneyin bence. y560 da ati5730 olması lazım. iki bilgisayar arasında fiyat olarak büyük fark olmasına ragmen ekran kartları( gt540m ile 5730) hemen hemen denk. aynı seviyede oyun oynanabilmesi gerekir.

• pixel shader ı bi alt seviyeye aldığımda takılma gibi bir sorunum kalmadı. gerçek performans sanırım benchmarkdan sonra belli olur :) aklıma takılan bir diğer şey de bu ısılar. max 78 derece gördüm izmir sıcağında kapalı odada. bir iki gpu 90 90 fakat cpu 70 in altında olmalı yoksa tehlikeli diyorlar. Sizin stress altındaki sıcaklıklar ne kadar acaba?
  • Sıcaklık Değerleri

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri
  • arkadaslar hdd de badsector mu var acaba?

aldıgımdan beri hddnin performansından memnun degildim zaten, ayrıca bir kac saniyede bir tık sesi ( sanırım kafa atma sesi ) cıkarıyor.

bende bugun bi bakayım dedim resimleri asagıda...

garantiye yollasam degisirlermi acaba?

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12707.png

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12730.png

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12740.png

• quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

pixel shader ı bi alt seviyeye aldığımda takılma gibi bir sorunum kalmadı. gerçek performans sanırım benchmarkdan sonra belli olur :) aklıma takılan bir diğer şey de bu ısılar. max 78 derece gördüm izmir sıcağında kapalı odada. bir iki gpu 90 90 fakat cpu 70 in altında olmalı yoksa tehlikeli diyorlar. Sizin stress altındaki sıcaklıklar ne kadar acaba?

bende 90 dereceyi ( ekran kartı ) gördüm izmirde. cpu da ekran kartından dolayı ısınıyordur sanırım. reset atma sorunu yoksa önemli degil bence. olmadı bi sogutucu alırız. gerci havalarda sapıttı. üsüdüm bugun izmirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

Asus'un sitesinden indirdiğim touch pad driverini kurunca görev çubuğunda bişi çıkmıyor ve multitouch özellikerini kullanamıyorum. Acaba yanlış driver mi yüklüyorum?

İşletim sisteminiz nedir ? Eğer 64 bit kullanıyor iseniz, cihazın kutusundan çıkan driver cd'sinden touchpad'e ait olan driveri seçerek tekrar deneyin derim...

İyi akşamlar.
  • Ben c.tesi vatan'dan asus k53sv-sx061 aldım.call of black ops ve pes 2011 yukledım.ve notebook ile beraber cooler master soğutucu aldım.cod black ops 2 saat oynadım.max sıcaklıklar

TZ00 47 C
    Core #0 44 C
    Core #1 44 C
    Package 49 C
  • stres altındaki cpu sıcaklıkların benim idle halinden bile oldukça düşük. ilginç bir durum. hangi program ile değerleri aldın ve nasıl aldın bi açıkalr mısın?
  • Ben de aldım arkadaşlar dün akşam.Fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimlerim oldukça olumlu.Normal internet kullanımında ısınmıyor , fan çalışmıyor ya da o kadar sessiz çalışıyor ki duyulmuyor Tek gözüme çarpan adaptörü oldu.Dün akşam 1 saat kadr kullanımda deli gibi ısındı.Sizde de adaptör ısınması var mı ?
  • adaptör şarj esnasında ısınıyor, pil tam şarj olduktan sonra ısınma yok. Bu ısınmanın normal olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytekin45 -- 29 Haziran 2011; 0:41:10 >
  • arkadaşlar bende 3 gün önce aldım bu pcyi.ilk gün fn+kısayol tuşlarını kullanıyordum.bir problem yoktu.ardından asus live updatelerini yaptım.güncelleştirmeleri yaptım.şuan fn+kısayol tusları çalışmıyor.çözümü varmıdır.teşekkur ederım
  • Bugün Bu Ürünü Ben de Satın Aldım Nova Bilgisayardan. Doların Yükselmesiyle 1.250 Liraya Geldi (Nakit). Ürünün İçinden Çıkan Driver CD'sini Tam Olarak Kurdum Şuan Hiçbir Problemim Yok. Sormak İstediğim Bir Nokta Var. Soğutucu Kullanan Arkadaşlar Memnuniyetlerini ve Kullandıkları Modelleri Söyleyebilirler mi? 60-70 Lira Civarında Hallice Bir Soğutucu Almak İstiyorum.
    Teşekkürler.
  • arkadaslar hdd de badsector mu var acaba?

aldıgımdan beri hddnin performansından memnun degilim, büyük kopyalama tasıma islemlerinde veya oyun, program vs kurulumları sırasında internete dahi giremiyorum.

ayrıca bir kac saniyede bir tık sesi ( sanırım kafa atma sesi ) cıkarıyor.

bende bugun bi bakayım dedim resimleri asagıda...

garantiye yollasam degisirlermi acaba?

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12707.png

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12730.png

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/12740.png

• quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Ben de aldım arkadaşlar dün akşam.Fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimlerim oldukça olumlu.Normal internet kullanımında ısınmıyor , fan çalışmıyor ya da o kadar sessiz çalışıyor ki duyulmuyor Tek gözüme çarpan adaptörü oldu.Dün akşam 1 saat kadr kullanımda deli gibi ısındı.Sizde de adaptör ısınması var mı ?

adaptör ısınıyor ama hangi markaya kıyasladığına baglı ben daha önce acer kullalıyordum bu onun yanında ısınmıyor denecek kadar sıcak sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: perfect life

Ben de aldım arkadaşlar dün akşam.Fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimlerim oldukça olumlu.Normal internet kullanımında ısınmıyor , fan çalışmıyor ya da o kadar sessiz çalışıyor ki duyulmuyor Tek gözüme çarpan adaptörü oldu.Dün akşam 1 saat kadr kullanımda deli gibi ısındı.Sizde de adaptör ısınması var mı ?

adaptör ısınıyor ama hangi markaya kıyasladığına baglı ben daha önce acer kullalıyordum bu onun yanında ısınmıyor denecek kadar sıcak sadece

İlk şarja taktığımda, aynı zamanda bilgisayarı da kullanıyordum, adaptör öyle fazla ısındı ki, ne olduğunu bile anlamadım, daha sonra fazla ısınma söz konusu bile olmadı, önceki Acer marka bilgisayarımın şarj adaptörüne göre daha az ısındı diyebilirim.

• Benim Hdd aşağıdaki gibi sonuç verdi. (500 gb)

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/10044.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 30 Haziran 2011; 18:01:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.