Şimdi Ara

asus k53sv sx045r tv izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. arkadaşlar pc imde asus k53sv sx045r , tv kartı girişi göremedim yanlış incelemediysem :) peki burdan tv izleyemez miyim yoksa başka bir yolu felan mı var nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim?

• laptoplarda usb ye takılan yada expresscard yuvasına takılan tv kartları ile izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

selam. arkadaşlar pc imde asus k53sv sx045r , tv kartı girişi göremedim yanlış incelemediysem :) peki burdan tv izleyemez miyim yoksa başka bir yolu felan mı var nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim?

size tv kartı var mı demişlerdi? :))

nuke mania yazmış,usb üzerinden çalışan (digitalleri de mevcut,hatta hd olanları da var) bir tv kartı alıp,çanak var ise tr ve tüm dünya kanallarını izleyebilirsiniz..bunun yanında pcmcia girişine takılan kartlar da var.
    ya da tivibu gibi internet üzerinden servis veren seçeneklere yönelebilirsiniz.
  • laptopun özelliklerinde tv kartı ile geldiği yazmıyor.

zaten türkiyede pek dahili olarak gelen modeller yok(diğer ülkelerde rağbet ediliyor.) dahili olanlar ise laptopun içindeki mini pci express yuvasına takılan genelde dvb-t yayınları alan az da olsa analog yayın alma özelliği olan kartlar

eğer var olduğu söylendiği ise ayıp etmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

selam. arkadaşlar pc imde asus k53sv sx045r , tv kartı girişi göremedim yanlış incelemediysem :) peki burdan tv izleyemez miyim yoksa başka bir yolu felan mı var nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim?

size tv kartı var mı demişlerdi? :))

nuke mania yazmış,usb üzerinden çalışan (digitalleri de mevcut,hatta hd olanları da var) bir tv kartı alıp,çanak var ise tr ve tüm dünya kanallarını izleyebilirsiniz..bunun yanında pcmcia girişine takılan kartlar da var.
    ya da tivibu gibi internet üzerinden servis veren seçeneklere yönelebilirsiniz.

yok yok var demediler :) bende işte şundan dedim bu pc'de göremedim yanlış bakmadıysam, başka yollarını sordum, saolun ilgilendiğiniz için dediklerinize bir bakayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.