Arkadaşlar 2 adet dizüstü bilgisayarım var biri monster diğeri asus marka.asusu yeni aldım
MONSTER 2.yılını dolduracak yakında.özellikleri: core 2 duo santa rosa T7700 2.4 ghz işlemci 4 GB Kingston DDR2 ram Geforce 8600M GS 256mb(512 mb turbocache) ekrankartı vista ultimate 32 bit işlemci
ASUS özellikleri: core 2 duo P8700 2.53 ghz işlemci 4GB ram geforce G102M CUDA 512MB ekran kartı vista home premium 32bit işlemci
asus makina ekran kartı dahil her açıdan monsterdan daha iyi özelliklere sahip görünüyor ancak oyunlara girince iş değişiyor.asus ile pes 2010 u low detail 1024*768 çözünürlükte anca oynayabilirken monsterda high detail hiç sorunsuz takılmadan oynayabiliyorum diğer oyunlarda da benzer şekilde performans sorunu var.en son sürücüleri de kurdum yine değişen bişey yok.acaba sorun tam olarak nerede olabilir??
Benimde Asus K50IN laptobum var arkadasın anlattıgı özelliklerin aynısına sahip bende pes13 bile oynayamıyorum. Hatta hiç bir oyunu oynayamıyorum. Oyun açtığımda win görev yöneticisinden explorer dahil tüm işlemleri kapatıp sadece oyun açıyorum oda 10 dk idare ediyor daha sonra acayip bi kasma ve ısınma oluyor. Kronik midir nedir bu modelde anlayamadım bi yüzümüzü güldürmedi bu açıdan. Buna bi çözüm bulan arkadaş var mı acaba ?