Şimdi Ara

Asus - JumperFree Hakkında Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,işlemci overclock'u tam olarak çözebilmek için elimde fazladan bulunan Asus P5KPL-AM/PS anakart - İntel Pentium Dual Core D945 ve E2200 işlemcileriyle,işlemci overclock'a alışmaya çalışıyorum.(Kendi kullandığım pcdeki anakartta aynı.) Kendi pcme overclock yapmaya çalıştım ve Everest ile baktığımda %11lik bi overclock olarak gözüküyor,sadece FSByi attırdım.İstediğim diğer işlemcilerle baya alışmak ama bunu yapamıyorum şöyle anlatayım ;

JumperFree bölümünde ;

AI Overclocking : (Manuel,Test Mode,Auto) Birde bi tane daha var unuttum ondada yüzdelikler var o otomatik overclock gibi birşey sanırım..
    CPU Frequency : FSB ayarı bu.
    DRAM Frequency : (800Mhz,667Mhz)

Memory Over voltage : Auto
    1.25v Over voltage : Auto
    1.5v Over volgate : Auto
    VCore Over Voltage : Auto (+50nm , +100nm , +150nm)

Sadece bunlar var.CPU çarpanını değiştirebiliyorum ama çok az değil mi bunlar DonanımHaber forumunda İşlemci Overclock'u araştırdığımda DRAM : 1:1 bide RAM olayını 4-4-5 tarzı değişik ayarlarla anlatılıyor.

Bana bu anakartla ayrıntılı olarak overclock'u anlatabilirmisiniz.

NOT: Ram ; 1GB 667 Mhz x 2 şeklindedir.

Ayrıca E2200 2.2 , 2.4ü geçmiyor.Çarpan x11 FSB 220 olarak 2.4 yapıyorum FSByi 225 yapsam bile pc açılmıyor.Ram olayında FSB*2 olarak gördüm bi yerde o yüzden FSByi 333 yaptım ramlerim 667mhz diye çarpanıda x8 yaptım 2.6Ghz denk gelicekti işlemci yine yemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakkiAlkan -- 29 Mart 2012; 2:06:31 >

• Up.Bi bilen yokmudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.