Şimdi Ara

Asus & iPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki üründen birini almayı düşünüyorum arkadaşlar fikir verebilir misiniz?

    http://www.electroworld.com.tr/p/ipad-wi-fi-16gb-mc705tu-a-black-tur/

    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=61888

    hali hazırda evde sağlam bi masaüstü var, tableti iş yerinde olsun veya seyahatde olsun kullanım amaçlı düşünüyorum.Tabi ki internet, oyun ve video amaçlı kullanacağım o yüzden başımı ağrıtmasın istiyorum. Aslında iki ürünüde bugün gidip mağazada inceledim ikiside cam gibi ve hızlı açıkçası, kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim özelliklede ipad kullanan arkadaşlardan.

    Donanım/Yazılım uyumu olarak hangisi seçilmeli?

    Not: Konu Androit Tablet kısmına açmıştım bi parçada burayla alakalı bi durum olduğu için daha çok fikir almak istediğim için burayada açmayı uygun gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sail_away -- 28 Ağustos 2012; 16:03:08 >







  • akıllı olarak kullandığım tek cihaz bilgisayarım telefonun 6300 yani iki ürünü de teknoloji marketleri haricinde kullanmadım. Vereceğim bilgiler okuduklarım dan benim yorumladıklarım.

    Siz düşünmüşsünüz dür ama kullanm amacınızı iyi belirleyin bu cihazlarla üretim yapmak zor zaten üretilme amaçları sadece tüketim üzerine.
    ipad'in ekranı gerçekten süper asus un ekranı da güzel ips ama ipad deki çözünürlük farkı gerçekten ezici bir üstünlük oluyor kendi bilgisayarımdan biliyorum.
    ürünler artık çok gelişti ama satış elemanları o kadar gelişmedi hala şunun şu özelliği şundan daha fazla falan gibi saçma donanım tavsiyelerine giriyorlar artık herşey uygulama ve oyun yani aldığınızda işlemci hızından çok uygulama-oyun sayısına ve kalitesine bakacaksınız sonra ilerideki güncellemelere bakacaksınız. apple gerçekten bu konuda işini çok iyi yapıyor kurduğu kapalı sistem çok iyi çalışıyor uygulamalar-oyunlar süper, android de ise size verilmiş bir özgürlük var.

    açıkçası ben sunulan bu özgürlüğü bir dezavantaj olarak görüyorum ios tarafında size uygulanmış bir kota sınırlama var ama bence bu cihazın iyiliği için. son olarak söylemek istediğim ben bir tablet alacak olsam kesinlikle ipad alırdım(bunda yeni bitirdiğim steve jobs biyografisinin de katkısı çok büyük)




  • 3. nesil ipad alırsanız 16gb hafıza size yetersiz gelecektir özellikle film ve oyun için kullanacaksanız.
  • android telefon kullanan birisi olarak söylüyorum tablet konusunda android'in daha alacağı yol var. samsung tablet kullanan arkadaşlarımdan da duyuyorum ilerleyen zaman içerisinde android'in akıcılığı ve stabilitesinde düşüş yaşanıyor, ios da böyle bir sorun duymadım

    seçiminiz ipad olsun derim
  • Telefon konusunda iPhone ve digerleri arasında şu an karşılaştırma yapılabilir. Ancak tablet konusunda ne yazık ki iPad'in eline su dökebilecek tablet yok. Android tabletlerin gelişmesi lazım ki rekabet olsun. Rekabet olsun ki tüketici kazansın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.