Şimdi Ara

asus için yardım istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce bimeksten aldığım asus k55vj-sx025h bilgisayarım geldim.Ama bilgisayar da 2 gündür ortalama her 3 açışımdan birinde donuyor. Asus yazısı ekrana geldiğinde win8 in dönen bi simgesi var, o simge dönerken takılıyor. Orda takılmazsa ilerde de donmuyor. Servisi aradım-nasıl servisse 2 günde bir sefer ulaşabildim-recovery yap dedi,telefonda anlattı.F9 a bas dedi ama f9 a basıyorum bir türlü recovery ile alakalı bir şey çıkartamadım. Adam kesik kesik bas dedi öyle yaptım,uzun uzun da bastım işe yaramadı. Biri yol göstersin lütfen...

• F9'a nerede basacağında önemli bilgisayarı yeniden başlat asus logosunu gördüğünde bas bazen tek basmayla algılamıyor hızlı bir şekilde peşpeşe bas aktif olur,sonucu yazarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

F9'a nerede basacağında önemli bilgisayarı yeniden başlat asus logosunu gördüğünde bas bazen tek basmayla algılamıyor hızlı bir şekilde peşpeşe bas aktif olur,sonucu yazarsın.

bu sefer oldu ama bişey merak ettim.Sistemi fabrika ayarlarına döndürünce garanti kapsamı oluyor mu?Çünkü 1 haftayı doldurmadı iade edebilirim.Bir de 1 sefer recovery yaptıktan sonra istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz? sorular biraz gereksiz gibi ama rahat rahat yapmak adına sorayım dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.itf

quote:

F9'a nerede basacağında önemli bilgisayarı yeniden başlat asus logosunu gördüğünde bas bazen tek basmayla algılamıyor hızlı bir şekilde peşpeşe bas aktif olur,sonucu yazarsın.

bu sefer oldu ama bişey merak ettim.Sistemi fabrika ayarlarına döndürünce garanti kapsamı oluyor mu?Çünkü 1 haftayı doldurmadı iade edebilirim.Bir de 1 sefer recovery yaptıktan sonra istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz? sorular biraz gereksiz gibi ama rahat rahat yapmak adına sorayım dedim :)

Garanti dışına çıkmaz. İade etmene gerek yok fabrika ayarlarına dönünce düzelir. Sınırsız recovery yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

quote:

Garanti dışına çıkmaz. İade etmene gerek yok fabrika ayarlarına dönünce düzelir. Sınırsız recovery yapabilirsin.

Sistem güncelleştirmesi,windows güncelleştirmesi diye bir şeyler yüklemişti onlar boşa gitti galiba :) az sonra yapmaya başlayacağım,inşallah düzelir...

• Recovery yapman mantıklı fakat recovry'nin içinde çok gereksiz programlar mmevcut Office deneme sürümü,asus live update vs vs.Bunları da kaldırıp bütün windows güncellemelerini yaparsanız sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Recovery yapman mantıklı fakat recovry'nin içinde çok gereksiz programlar mmevcut Office deneme sürümü,asus live update vs vs.Bunları da kaldırıp bütün windows güncellemelerini yaparsanız sıkıntı çıkmaz

Adaptör 2 saattir falan takılı ama cayır cayır yanıyor, adaptör sürekli takılı kullanılmıyor mu? ayrıca bilgisayar internette yazılanlar kadar buz gibi falan değilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Recovery yapman mantıklı fakat recovry'nin içinde çok gereksiz programlar mmevcut Office deneme sürümü,asus live update vs vs.Bunları da kaldırıp bütün windows güncellemelerini yaparsanız sıkıntı çıkmaz

Adaptör 2 saattir falan takılı ama cayır cayır yanıyor, adaptör sürekli takılı kullanılmıyor mu? ayrıca bilgisayar internette yazılanlar kadar buz gibi falan değilmiş

Adaptörün sıcak olması normal ona güç geldiği için,buz gibi dedikleri oyun oynamadığın süre zarfında olur.Oyun oynamadığın sürece kolay kolay ısınmaz.Ara sıra pilde de kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.