Şimdi Ara

Asus hazır mı almalı yoksa toplama mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-m70ad-tr002s-masaustu-pc-fiyati,102851.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-m51ac-tr002s-masaustu-pc-fiyati,72055.html

Arkadaşlar eski bilgisayarın özelliklerini artık yükseltemiyorum ve kasa da baya eskidi.

Yukarıdaki 2 bilgisayar iyi gibi geldi ama toplamaya oranla pahalı oluyor.

Toplama işinden pek anlamıyorum yani parçaları alsam birleştirebilir miyim bilmiyorum.

Sizin tavsiyeleriniz nedir ?

Edit: 2500-3000 civarı bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 22 Ağustos 2014; 9:22:17 >

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gözlemim bu tarz hazır sistemler pahalı oluyor. Mutlaka bir yerden çalıyorlar o da genelde anakart olur. Özelliklerine baktığınızda anakart hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok. Muhtemelen alıp elinizde patlayacak anakartlardan vardır. İşlmeci yuvaları falan hakkında bilgi sahibi olmak lazım.

Bu konular hakkında şu an çok bilgim yok çünkü 1 yıl olmadı bilgisayarımı toplayalı henüz. piyasa hakkında bir bilgim yok. Ama işte 8 ay önce eski kasama anakart ve işlemci eskisi kaldı geriye ne kaldıysa değiştirdim kendim. bayağı da eğlendim hatta işlemci soğutucusu almıştım takmak için ana kartı sökmek gerekiyormuş. Aldıktan sonra takmaya çalışırken farkettim. Anakartı bile söküp taktım. Gayet keyifli oluyor. Tabii 24 saatimi almıştı bilgisayarımı tekrar çalıştırmam :D Ama şimdi olsa 3 saatte halledilir en fazla. yaptım öğrendim. Mesela bilgisayarı ilk aldığımdan beri kasanın önündeki jaglar çalışmıyordu. 5 yıl sonra o gün farkettim ki anakarta takılı değillermiş. Gold Computere burdan selamlar... Onu taktım kullanmıyorum ama en azından çalışıyor :D

Bu işlere merakınız varsa alın istediğiniz oem parçayı açın kasayı başlayın işleme derim.

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.