Şimdi Ara

Asus Gtx760 Directcu 2 O.C. kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler league of legends ve CoD için sistem topluyorum LOL ü ultra CoD serisinin hepsini de makul seviyede oynatması yeterli, ama ekran kartında kararsız kaldım Asus Gtx760 Directcu 2 O.C. kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi kaç fps alıyorsunuz 60 ın altına düşüyor mu ? varsa başka sıkıntıları veya artıları yardımcı olursanız seviririm...
    tavsiye ekran kartıda alabilirim bütçe olarak 1000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathVader -- 7 Mayıs 2015; 15:07:34 >

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    r9 280 lerde artefact sıkıntısı çekenler varmış o kadarttan biraz uzak durayım dedim.. 280x ile 280 arasında çok fark var mı
  • DeathVader D kullanıcısına yanıt
    760 alacağına Gtx 960 al daha iyi,hem daha yeni seri hemde biraz daha güçlü fiyatıda seninkinden daha ucuz
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10283
    Fakat ben daha performanslı 280x öneririrm
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-280x-gaming-3g-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

İşlemcin ve güçkaynağın nedir bilmiyorum ama zaten bu kartlar o oyunda yüksek fps performans verir:))

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    işlemcim i5 4690k
    psu
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650w
    anakart
    MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 3200MHz(OC)
    ram gskill 1600mhz cl9 4x2 8 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathVader -- 7 Mayıs 2015; 13:29:06 >
    Dediğiniz bütçeye göre R9 290 kartı alınabilir. Hala güzel bir f/p kartı, ama tabi 280X kartı da sizi götürecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 7 Mayıs 2015; 13:31:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Isaacs

Dediğiniz bütçeye göre R9 290 kartı alınabilir. Hala güzel bir f/p kartı, ama tabi 280X kartı da sizi götürecektir.

r9 290 için bendeki psu yeterli olur mu..

amdlerde yazılım konusunda korkum var yazılım konusunda bi sıkıntı çekermiyim...
    Evet psu yeter, eskiye nazaran yazılım konusunda biraz daha iyi sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • Dr. Isaacs kullanıcısına yanıt
    bu gpuboss güvenilir mi gtx 960 değerler performans olarak r9 290 dan daha iyi çıktı :)
  • ben aşağıdaki sistemi toplarken ilk bunu sipariş etmiştim sonra vazgeçtim 960 daha iyi olur dedim 960 aldım.
    Oyun testlerinde r9 290 kartını geçmesi tamamen hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Isaacs

Oyun testlerinde r9 290 kartını geçmesi tamamen hayal.

galiba r9 290 alıcam gibi gtx 970 ile 780 e para yetmeyeceğine göre gayet iyi bir kart gibi ama vatan stoklarında çok az mağzada var ben vatandan alıp mağzada toplatmatı düşünüyorum bakalım artık..

peki r9 290 da sapphire in 3 fanlı sistemi mi daha iyi
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html

yoksa asus rog mu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-290-directcu-ii-oc-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Aradaki 77 TL farka değmez bence.
  • Biride çıkıp dememişki lol için niye 290 alıyosun al bi 270 yada 750 paşa paşa oyna oyununu paranda cebine kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 7 Mayıs 2015; 15:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Biride çıkıp dememişki lol için niye 290 alıyosun al bi 270 yada 750 paşa paşa oyna oyununu paranda cebine kalır

dostum CoD serileride oynuyorum zaten bi CoD bi , LOL onun için biraz fiyatı yüksek tuttum :) açıklama yaparken yazmayı unutmuşum hata bende biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

ben aşağıdaki sistemi toplarken ilk bunu sipariş etmiştim sonra vazgeçtim 960 daha iyi olur dedim 960 aldım.

senin işlemci biraz fazla değil mi :) render için mi...
    CoD İçinde biraz fazla olur ama bütçe varsa al. O kartı alırsan başka oyun oynamadan duramazsın zaten
    render yok hocam anlamam o işlerden tamamen oyun şöyle bi 15 sene idare etsin beni
  • Ben kullanıyorum 450 liraya temiz bir ikinci el bulunursa alınır eğer param cebimde kalsın dersen.Yoksa çok uzun ömurlu değil gibi görunuyor eğer very high ve ultra hedefleniyorsa.Çunku farcry4 de very high de 20 45 fps arası geziyor stok halde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.