Şimdi Ara

ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI Bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartlarını bekliyordum sistem için ve kartlar geldi ,

ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx670-dc2-4gd5-gtx670-directcu-ii-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64944

Bu Sistemde Ekran Kartının Çekirdek Hızını Göremedim Nereden öğrenebiliriz

Birde

ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx680-dc2-4gd5-gtx680-directcu-ii-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64945

İki kart arasında 216 TL Fark var vermeye değermi ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Ben her ikisinin yerine HD7970 öneririm. Yapılan testlerde GTX680'le yaklaşık puanlar aldığını görebilirsin. Fakat nVidia ekran kartı istiyorsan Asus DirectCU 2 TOP GTX680'i öneririm.
  • 680 ile arasında aman aman bir fark yok. 4gb bellek iyi bir seçim olmuş. 670 alıp belleklere biraz Oc yaparsanız 680 performansı alırsınız. Fiyat farkı gereksiz. Israf olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyleyeyim 670 fiyatına belki daha ucuza 680 den daha iyi olan 7970 GE var onu alabilirsin. Aylık 3-5 tl fazla verirsin faturaya ve 5-7 derece daha sıcak kullanırsın. Ama yok dersen 680 e o kadar para verme bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (eren)

Ben her ikisinin yerine HD7970 öneririm. Yapılan testlerde GTX680'le yaklaşık puanlar aldığını görebilirsin. Fakat nVidia ekran kartı istiyorsan Asus DirectCU 2 TOP GTX680'i öneririm.

Sizin yorumunuzuda değerlendirmek istiyorum , hangi modeli önerirsiniz ( HTMI Modeli Gerekli )

quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

680 ile arasında aman aman bir fark yok. 4gb bellek iyi bir seçim olmuş. 670 alıp belleklere biraz Oc yaparsanız 680 performansı alırsınız. Fiyat farkı gereksiz. Israf olur.

Fps bakımından ne gibi fark olabilir ?

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Şöyle söyleyeyim 670 fiyatına belki daha ucuza 680 den daha iyi olan 7970 GE var onu alabilirsin. Aylık 3-5 tl fazla verirsin faturaya ve 5-7 derece daha sıcak kullanırsın. Ama yok dersen 680 e o kadar para verme bana kalırsa.

Önereceğiniz modeli rica etsem link atabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 3 Mart 2013; 13:46:20 >

• PowerColor'ın Pcs+ HD7970 model ekran kartını önerebilirim. Muhtemelen HTMI yerine HDMI demek istediniz, çıkışı var.
  • Direk şunu belirteyim. 7970 lerden 1000MHz üzeri çekirdek hızına sahip olanlara bakarsınız. PowerColor Vortex II olabilir 1100MHzdir. Asus DC2 TOP olabilir , MSI 7970 Lightning olabilir fakat stoklara ne zaman gelir bilemiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7970-3gbd5-2dhppv-hd7970-pcs+-vortex-ii-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62148

P.Color stoklarda yok Asus alabilirsin 680 ayarında (hatta daha iyi) 670 ten bile daha ucuz daha performanslı.

Edit : Ya da standart hızlarda gelen bir 7970 alıp biraz oc ile 1000mhz üzerine çıkarırsınız kartı paşa paşa kullanırsınız bu da bir seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 3 Mart 2013; 13:55:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd7970.

• quote:

PowerColor'ın Pcs+ HD7970 model ekran kartını önerebilirim. Muhtemelen HTMI yerine HDMI demek istediniz, çıkışı var.

Teşekkürler hocam değerlendireceğim

quote:

Direk şunu belirteyim. 7970 lerden 1000MHz üzeri çekirdek hızına sahip olanlara bakarsınız. PowerColor Vortex II olabilir 1100MHzdir. Asus DC2 TOP olabilir , MSI 7970 Lightning olabilir fakat stoklara ne zaman gelir bilemiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7970-3gbd5-2dhppv-hd7970-pcs+-vortex-ii-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62148

P.Color stoklarda yok Asus alabilirsin 680 ayarında (hatta daha iyi) 670 ten bile daha ucuz daha performanslı.

Edit : Ya da standart hızlarda gelen bir 7970 alıp biraz oc ile 1000mhz üzerine çıkarırsınız kartı paşa paşa kullanırsınız bu da bir seçim.

quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

hd7970.

Arkadaşlar çoğu kişi 7970'lerde driver sorunu var diyor , kullandınızmı yada bilgilerinizi aktarırmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

quote:

Ben her ikisinin yerine HD7970 öneririm. Yapılan testlerde GTX680'le yaklaşık puanlar aldığını görebilirsin. Fakat nVidia ekran kartı istiyorsan Asus DirectCU 2 TOP GTX680'i öneririm.

Sizin yorumunuzuda değerlendirmek istiyorum , hangi modeli önerirsiniz ( HTMI Modeli Gerekli )

quote:

680 ile arasında aman aman bir fark yok. 4gb bellek iyi bir seçim olmuş. 670 alıp belleklere biraz Oc yaparsanız 680 performansı alırsınız. Fiyat farkı gereksiz. Israf olur.

quote:

Şöyle söyleyeyim 670 fiyatına belki daha ucuza 680 den daha iyi olan 7970 GE var onu alabilirsin. Aylık 3-5 tl fazla verirsin faturaya ve 5-7 derece daha sıcak kullanırsın. Ama yok dersen 680 e o kadar para verme bana kalırsa.

680 ile aynı fpsi verir. Oc ile bir miktar fazla da verebilir. Fakat Ben nvidiada kesin karar kıldınız diye düşünüyordum.

Bana sorarsanız şu an 7970ler 680 ve 670lerden daha fazla performans veriyor. Üstelik fiyatları uygun. Ayrıca 3gb bellek ile kart daha rahat çalışıyor. Oc ile de en üst düzey performans alabiliyorsunuz.

2013 boyunca da Yeni seri gelmeyecek zaten AMD driver konusunda bayağı toparladı iyiye doğru gidiyor.

Bütçenize göre istediğiniz kartı alabilirsiniz.

• 670 modeline 1132TL vermek hatadır bence, referans kartlar 800 TL 350 TL fark verilmez onlara. 680 2gb Lightning veya Senin baktığın asussu öneririm. 7970 de ciddi bi alternatif tabi.
  • Bi bak derim. Arkadaşım ve ben kullanıyoruz. Gayet güzel kart Gigabyte GTX670 O.C.
  • Teşekkürler Hocam Şimdi ikisinden Birini Alacağım

GTX 680 veya HD 7970
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

quote:

quote:

quote:

680 ile aynı fpsi verir. Oc ile bir miktar fazla da verebilir. Fakat Ben nvidiada kesin karar kıldınız diye düşünüyordum.

Bana sorarsanız şu an 7970ler 680 ve 670lerden daha fazla performans veriyor. Üstelik fiyatları uygun. Ayrıca 3gb bellek ile kart daha rahat çalışıyor. Oc ile de en üst düzey performans alabiliyorsunuz.

2013 boyunca da Yeni seri gelmeyecek zaten AMD driver konusunda bayağı toparladı iyiye doğru gidiyor.

Bütçenize göre istediğiniz kartı alabilirsiniz.

Arkadaş durumu açıklamış. Driver sorunu olduğu doğrudur ama şu sıralar en aza indirgenmiş durumda. AMD driver sorunlarını halletmeye başlıyor yavaş yavaş. Ama hala problemli driverlar çıktığı oluyor peşinden de betası geliyor.

Diğer yandan Nvidiada da driver problemleri olmuyor değil. Fakat özellikle forumda AMD driverlarına karşı ciddi bir önyargı olduğu için nvidia pek göze batmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 3 Mart 2013; 15:01:46 >

• Teşekkürler arkadaşlar şuana kadar sistemimi @confuest ile beraber topladık onadanda cevap bekliyorum.Sizede ayrı ayrı teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.