Şimdi Ara

asus gtx1050 ti expedition OC >> 650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutulu, eksiksiz, Mart 2017 vatan faturalıdır.
    650TL
    ist. içi elden teslim veya her yere kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarsis -- 12 Ekim 2017; 20:4:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırı da aynı fiyat 1050ti OC un. Sizin kartınız altın kaplama falan sanırım

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti-25713.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Fiyatlara bakmadan kafalarına göre ilan açıp, yazıyorlar buraya. Boş ilan kalabalığından başka birşeye yaramıyor. Sıfır 650 lira sana niye 650 lira versinler?
  • Bi çok satıcı sıfırının kaç para olduğunu biliyor, ama yinede uçuk fiyat istiyorlar. 3 ay güncelle diyip duruyorlar ısrarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bi çok satıcı sıfırının kaç para olduğunu biliyor, ama yinede uçuk fiyat istiyorlar. 3 ay güncelle diyip duruyorlar ısrarla.

Bunların amacı satmak değil ki hocam satmak isteyen normal fiyatından koyar satar. Bunlar olta atıyor belki bir keriz gelirde satarım upgrade ederim yoksa tam gaz devam aynı kartla mantığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: howards38

Fiyatlara bakmadan kafalarına göre ilan açıp, yazıyorlar buraya. Boş ilan kalabalığından başka birşeye yaramıyor. Sıfır 650 lira sana niye 650 lira versinler?

Ohoo ölücüler basmış yine konuyu.

Tabii kafama göre açacağım, sana mı sorup da açacağım evlat?

Sıfırı 650 olan bir link bulmanızı rica edeceğim şimdi. 7 gün geçti ve yazdıklarınız hemen çöp oldu. Biraz mantıklı sallayın. Ben ilanı açtığım esnada sıfır fiyatı 850 civarlarında geziyordu. Tek akıllı sizsiniz ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bi çok satıcı sıfırının kaç para olduğunu biliyor, ama yinede uçuk fiyat istiyorlar. 3 ay güncelle diyip duruyorlar ısrarla.

Bunların amacı satmak değil ki hocam satmak isteyen normal fiyatından koyar satar. Bunlar olta atıyor belki bir keriz gelirde satarım upgrade ederim yoksa tam gaz devam aynı kartla mantığı.

Valla hocam ortada olta falan yok, kimseyi de keriz yerine koymam, her şey ortada. Çok tecrübeli gördüm seni, kişi kendinden bilir işi derler ya sen de sanırım o hikaye...

Konu günceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GTX 750 Ti OC - 2GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jarsis J kullanıcısına yanıt
    O niyetle koymadiysan bile şimdi öğrendin ve fiyatı aynı demek hala oltaya devam ediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarsis

quote:

Orijinalden alıntı: howards38

Fiyatlara bakmadan kafalarına göre ilan açıp, yazıyorlar buraya. Boş ilan kalabalığından başka birşeye yaramıyor. Sıfır 650 lira sana niye 650 lira versinler?

Ohoo ölücüler basmış yine konuyu.

Tabii kafama göre açacağım, sana mı sorup da açacağım evlat?

Sıfırı 650 olan bir link bulmanızı rica edeceğim şimdi. 7 gün geçti ve yazdıklarınız hemen çöp oldu. Biraz mantıklı sallayın. Ben ilanı açtığım esnada sıfır fiyatı 850 civarlarında geziyordu. Tek akıllı sizsiniz ya...

Evlat dediğin kişi 32 yaşında. Konuşurken dikkat et. Kafana göre ilan açmakta, fiyat vermekte özgürsün elbette. Vurgunculuk yapma isteğini eleştirmekte benim en doğal hakkım. İnsanlara eleştiri yapıyor diye ölücü, dirici gibi kelimelerle ithamda bulunma hakkını buluyorsan kendinde; dolandırıcı, üçkağıtçı deme hakkına da sahibim o halde. Tahammül edemiyorsan yoruma kapatırsın ilanı.

• Valla reyiz istersen 60 yaşında ol, max. 15 görünüyor buradan. Anlamak istemediğin veya anlayamadığın konu şu ki; ortada vurgunculuk falan yok. Vatan 2 günlük indirim yapınca yaygara çıkartmışsınız. Git bak Vatan'ın siteden şu an sıfırı 800 tl, ben de %20 düşük fiyata sıfırdan farksız kart satıyorum ve hala buna laf ediyorsun, bu da seni ölücü yapıyor.

• Resim ve Gpu-z ekleyebilirmisiniz nasıl bir kart bu siteden ekleyecegin resimin linkleri oluşturabilirsin en alttaki link ki kulanırsın https://hizliresim.com/
  • Vatan Bilgisayarın 2 günlük yaptığı indirim sonrasında fiyatlar yine olduğu yere çıktı.Boş laf yapanlar konuyu basmış. Merak etmeyin o konuya yazan ölücülerde biliyor 2 gün sonra fiyatların artacağını, sizden ne kadar ölü fiyata alırsak o kadar kardır diyip. Vatan indirimi bitince kendileri satmak için uğraşıyorlar. Her zaman aynı muhabbetle geldikleri için alıştım bende.

Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.