Şimdi Ara

ASUS GTX 760 DİRECTCU II 256 BIT 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

Sizce bu kart iyi mi daha iyisinin ucuzu varmıdır. pc topladım bu parçayı seçtim iyi mi yaptım yorumlarınızı almak ıstıyorum(daha parçalar elime ulaşmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 3 Kasım 2013; 22:31:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karabatu05

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

Sizce bu kart iyi mi daha iyisinin ucuzu varmıdır. pc topladım bu parçayı seçtim iyi mi yaptım yorumlarınızı almak ıstıyorum(daha parçalar elime ulaşmadı )

f/p olarak 10 numara kart al geç dostum

• Kart iyi ancak Bu da arz talep meselesi yani Ne istiyorsunuz neye göre aldınız Alırken sorup soruşturdunuz mu beklentilerinizi karşılayacak mı vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 4 Kasım 2013; 2:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Kart iyi ancak Bu da arz talep meselesi yani Ne istiyorsunuz neye göre aldınız Alırken sorup soruşturdunuz mu beklentilerinizi karşılayacak mı vesaire.

Yani neye göre aldınız derken 7870 xt alacaktım arkadaş 660 ti al dedi heralde öyle hatılrıyorum sonra bu kartı buldum orada baktım özelliklerine karşılaştırdım 66 tl fark var ve daha iyiydi 66 tl den zarar gelmez diyerek aldım amd alsaydım daha mı iyi yapardım onu sormak istiyorum. birde GTX 680 var arada 400 tl lik nerdeyse bir fark var karşılaştırdığımda çekirdek hızı 760 dan daha yavaş heralde dıger seylerı daha hızlı
  • 660ti düz modelinden daha performanslı karttır. Güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.