Şimdi Ara

ASUS GTX 760' a kaç watt PSU yeterli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiç önemli deil, bak başka 1 mesajda 372W PSU ile 560ti li 1 system kullanan arkadaş'ta olmuş, o 560TI denilen kart bile gtx 760 tan 1 nebzede olsa daha fazla güç çeker, kaldı'ki belkide düz 1 kart değil o.c lu 1 model kullanmıştır, herneyse hayırlı geceler.

    Edit : Aynen her 2 6 pin kabloyu karta bağlıycaxın, bağlamazsan açılmıycaktır zaten kart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 17 Temmuz 2014; 1:34:08 >
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Sağol
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    FX 4100 3.60 GHZ işlemciye ne kadar darboğaz yapar ?
  • daha geçen hafta sonu gtx650 ti oc aldım. alırken güç kaynağını da sordum. gtx 760 ı da araştırdıgım için aynı teknik bilgiye sahibim. Asus görevlisi 550w psu nun fazlasıyla yeterli olacağını ve bundan daha güçlü psu ların çok yüksek sistemlere (örn: Gtx TİTAN) kullanıldığını belirtti.
  • xeara X kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bds06

    Hocam zaten O.C' tan falan anlamam. Benim taktığım gibi sorunsuz çalışır mı onu merak ediyorum. Yani takacağım, güç bağlantılarını ekleyeceğim, power tuşuna basacağım andan itibaren sorun yaşatır mı ?

    çok rahat yeter kasma aopen iyi markadır işlemcin 95 watt olsa (ortalama söylüyom) 170 de o 265 watt bide diğer bileşenler yaklaşık 330 watt ki kolay kolay 330 watt a ulaşamaz rahat yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bds06

    FX 4100 3.60 GHZ işlemciye ne kadar darboğaz yapar ?

    biraz yapar
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
  • Tekrar teşekkürler yardımlarınız için. Kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bds06

    FX 4100 3.60 GHZ işlemciye ne kadar darboğaz yapar ?

    Bunu kestirmek ortada detaylı bilgiler olmadan kolay olmaz, çünkü envai çeşit oyun var ve bu oyunların işlemciye yük bindirnleri var bindirmiyeni var , kimi oyun var 4 .ekirdekli işlemciyi şart koşarken kimisi yüksek MHz istiyo (genelde eski oyunlar yüksek saat hızları istiyo), bu kartla güncel oyunlarda iyi grafiklerle oyun oynamak amaç, AMD işlemcilerin 1 az beli bükülebiliyo'ki dediğim gibi yüksek saat hızları güncel oyunlarda işlemgücünü pek etkileyemiyo.

     ASUS GTX 760' a kaç watt PSU yeterli ?,  ASUS GTX 760' a kaç watt PSU yeterli ?,  ASUS GTX 760' a kaç watt PSU yeterli ?

    Kaynak site

    Burda görülen R9 290X'in 1 oyunda işlemciler ile halleri, bu sitede 1 çok güncel oyun testi Watch dogs v.s. işlemci VGA testleri mevcut, site aramasından erişebilirsin, almayı düşündüğün kart tabiki 1 r9 290x değil ve işlemcinde fx 8350 gibi amd nin üst seviye sayılan işlemcilerinden değil, ama oranlar bu testlerdekiyle aynı şekilde sana etki edicektir, mevzu oyun oldumu intelin mıçı kırık gibi görülen i3 işlemcisi bile gtx 760'ı besliyebilicek nitelikte görünüyor, burda amd intel mevzusu çıkartmaya çalışmıyorum istatistik üzerinden olaya bakıyoruz, bu site taraflı olabilir v.s. diye düşünülebilir, başka sitelerdede duruma bakılır, araştırırsın, fakat sitemiz editörlerinde Mesut Çeviğin'de (@SpeedStep) 2si1 programı'nın 1 çok bölümde bu tabloyu doğruladığını görüyorum, yani diyoki AMD işlemciler oyunlar sözkonusu olduğunda intelin gerisinde kalıyolar ve bu durum overclock ile aşılıcak durum'da değil, zaten overclock'unda güç kullanımını arttırdığını biliyoruz, öte yandan bakınca i3 işlemcinn 55W gibi 1 TDP değerine karşın senin işlemcinin 95W, gibi 1 jullanım değeri var ve biçok testtlerde önüne geçtiği FX 8350'nin ise 125W gibi güç tüketimi (bu işlemciler standart hızdayken) mevcut, o.c yapıp 1 kaç kare arttış yakalıyim desen, hemen faturanda o 1 kaç kareyinn bedelini hissediyosun üstelik o.c çözüm olmayadabiliyor.

    Velhasıl kelam; nekadar darboğaz olur sorusuna cevap vermek kafadan sallamak olur, kimse diyemezki şukadar darboğaz olur, çünkü baştada dediğim gibi oyundan oyunada değişken 1 durum sözkonusu, burdan fal bakamayız ama mevcut testlerden istatistiklere bakıp 1 şeyler çıkartılabilir.

    Watch Dogs CPU Benchmark



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 18 Temmuz 2014; 13:21:26 >
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Vay be

    İntel düşündüm de fiyatları yüksek. Malum bende öğrenciyim yani fazla para yetiştiremiyorum İntel' e
  • 400 80 Plus yeretli olur mu acaba ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.