Şimdi Ara

Asus gtx 660 güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu gün asus gtx 660 kartını vatan bilgisayardan yoğun tavsiye üzerine aldım. fakat güç kaynağım 500 w kartın istediği minimum 450 miş kart calısıyor fakat güç kaynağını değiştirmem aşırı etkilermi önceki kullandığım kart gtx 550 ti di. oda duruyor anakartım gigabyte 970a-ud3 ramlar 8 gb 1600 mhz işlemci amd fx 4100 kasa strikexgt harddisk 1.5 tb tavsiyelerinizi bekliyorum 750 w falan almayı düşünüyorum
     Asus gtx 660 güç kaynağı Asus gtx 660 güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx660 -- 8 Aralık 2013; 18:10:05 >

• GTX 550ti den daha az güç tüketen bir karttır GTX 660. Ayrıca PSU nuzun modeli ve 12v+ kanalından kaç watt verdiği önemli yine de 300 watt veriyorsa 12v den bu fazlasıyla sisteminize yetecektir.
  • gtx660 G kullanıcısına yanıt
    Bende gtx 550ti kullanıyorum birkaç haftaya gtx660 almayı düşünüyorum. İki kartın arasında aldığınız performans farkını belirtirseniz sevinirim.
  • Önerilen 450 watt üstü bir psu dur.

Mevcut 500 watt psu nuz dandik bir marka değilse, 80+ verimliliğe sahip ise sıkıntı olmaz. Tabi diğer donanımlarınızda belirleyici olacaktır. Bence sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Aralık 2013; 0:27:04 >
  • markası nedir psunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Önerilen 450 watt üstü bir psu dur.

Mevcut 500 watt psu nuz dandik bir marka değilse, 80+ verimliliğe sahip ise sıkıntı olmaz. Tabi diğer donanımlarınızda belirleyici olacaktır. Bence sıkıntı olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

markası nedir psunun

thermaltake olması lazım fakat 80+ konusunda bir fikrim yok bütünparçalarımı bilirim ama onu biraz daha önce aldığım için unuttum ama genede 700 w dan daha iyi verim alırmıyım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

GTX 550ti den daha az güç tüketen bir karttır GTX 660. Ayrıca PSU nuzun modeli ve 12v+ kanalından kaç watt verdiği önemli yine de 300 watt veriyorsa 12v den bu fazlasıyla sisteminize yetecektir.

asus hd7850 2 gb 256 bit vardı o minimum 600 istio calıstırmaz diyorlardı bu kart testlerde daha iyi dediler bende onu aldım daha iyi bir kart nasıl daha az tüketebiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx660 -- 8 Aralık 2013; 9:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Bende gtx 550ti kullanıyorum birkaç haftaya gtx660 almayı düşünüyorum. İki kartın arasında aldığınız performans farkını belirtirseniz sevinirim.

ben baya fark gördüm ultrada gtx 550 ti zorlayan bir oyun gtx 660 hiç zorlamıyor fazla deneme imkanım olmadı ama ghostta denedim fark gördüm büyük bir fark fark yaşarsın diye al dediler vatanza zaten yoksa 7850 alıyordum nvidia ve gtx serisinden şaşmadığım için mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Güç kaynağı yeterli ise daha fazla güç veren psu ile performansın artmaz
    550 ti ile gtx 660 arasındada bariz fark vardır ve rahat hissedilir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Güç kaynağı yeterli ise daha fazla güç veren psu ile performansın artmaz
    550 ti ile gtx 660 arasındada bariz fark vardır ve rahat hissedilir zaten

rahat hissediyorum vga dalgalanma sorunu hepsinde olduğu gibi bundada var kablo ile çözülür falan diyorlar bi bilginiz varmı acaba ? boşa almak istemiyorum

Asus gtx 660 güç kaynağı Asus gtx 660 güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx660 -- 8 Aralık 2013; 18:07:59 >

• psun yeterli gelecektir
    Yapma be kardeşim dalgalanma konusunda benimde içime şimdi kurt düştü. 550ti de vga girişi olmasına rağmen ben dvi çıkışından çeviriciyle vga dan dalgalanmadan gorüntü alabiliyorum. Sırf bunu denemek için dvi den d-sub(vga) çevirici aldım denedim ve dalgalanma yok monitörde.
  • quote:

Yapma be kardeşim dalgalanma konusunda benimde içime şimdi kurt düştü. 550ti de vga girişi olmasına rağmen ben dvi çıkışından çeviriciyle vga dan dalgalanmadan gorüntü alabiliyorum. Sırf bunu denemek için dvi den d-sub(vga) çevirici aldım denedim ve dalgalanma yok monitörde.

ben kartın yanında verilen ceviriciyi kullanıyorum kardeşim farklı kullanmalımıyım sence seninkisinin tam linki varmı vatanda veya herhangi bir yerde ?
  • quote:

psun yeterli gelecektir

yeterli ancak ileride fx in en son serisine geçebilirim ve fanları çoğaltmak gibi bir isteğimde var bana sürekli tavsiye ediliyor psu arttır die vatandada söylediler aslında onlar çalıstırma bile dediler fakat çalıstırdım 550 ti satıp almak istiyorum psu
    Dostum çevirici bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/s-link-slx-136-slx-136-dvi-24+5-erkek-den-vga-disi-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=56902

yanlız bu şekilde dalgalanma oluyorsa araştırmama göre bunun çözümü görüntüyü display porttan almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx660

quote:

psun yeterli gelecektir

yeterli ancak ileride fx in en son serisine geçebilirim ve fanları çoğaltmak gibi bir isteğimde var bana sürekli tavsiye ediliyor psu arttır die vatandada söylediler aslında onlar çalıstırma bile dediler fakat çalıstırdım 550 ti satıp almak istiyorum psu

için şu an rahat etmicelse sonrası için diyosan al tabi ancak psu konusu çok abartılıyor forumda
  • quote:

Dostum çevirici bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/s-link-slx-136-slx-136-dvi-24+5-erkek-den-vga-disi-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=56902

yanlız bu şekilde dalgalanma oluyorsa araştırmama göre bunun çözümü görüntüyü display porttan almak

o çeviriciler tuzlu değilmi ? biraz :)

• quote:

quote:

quote:

psun yeterli gelecektir

için şu an rahat etmicelse sonrası için diyosan al tabi ancak psu konusu çok abartılıyor forumda

doğrudur overclock sırasında fazladan güç çekiyor kart bu yüzden reset atma ihtimali oluyor pc nin galiba ben hiç yasamadım ama overclock yapan biriside değilim. İnsan olmuşkun hepsi olsun birdaha uğraşmamayım derdine düşüyor :)

• quote:

quote:

Dostum çevirici bu

Dostum kımıne gore tuzlu kımıne gore degıl mesela bana gore tuzlu degıl. Onemlı olan urunun tuzlu olması degıl ortada bır sorun varsa onun cozulmesı onemlı olan.

• quote:

quote:

quote:

Dostum çevirici bu

Dostum kımıne gore tuzlu kımıne gore degıl mesela bana gore tuzlu degıl. Onemlı olan urunun tuzlu olması degıl ortada bır sorun varsa onun cozulmesı onemlı olan.

ben çeviriciye o kadar para vereceğime ekranı değiştirmeyi tercih ederim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum çevirici bu

ben çeviriciye o kadar para vereceğime ekranı değiştirmeyi tercih ederim :)

10 liraya ekran bulursan banada haber ver bende değiştireyim o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.