Şimdi Ara

Asus GTX 580 Direct CUII 799

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 aylik, faturali, garantili, kutulu, Kadikoy elden teslim. Takas yapmiyorum. Nakit 799

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozokaydin -- 11 Mayıs 2011; 21:59:40 >

• hocam maşallah maddi sıkıntı yok galiba, Allah daha çok versin de sürekli alıp satıyorsunuz, zarar etmiyor musunuz? hayırlı satışlar.
  • Sagolasin. Bunlarin cogunu sirketime aldigim icin kdv siz aliyorum. Elinde bir suru GTX 580 ve 6950 var fazlalik. Bizim isimizi gormedi. GTX 590 ve 6990'lari kullaniyoruz.
  • Vay be keşke bende bu tarz bir işte çalışsaymışım ne güzel en kral gpular elimden geçerdi kendime 1tane alırdım ah ah.Allah sirketineze bol kazanç vermesi dileğiyle hayırlı satışlar.
  • vallahi süpermiş.

@suleymangonca sen de siemens ve fatek'le mi uğraşıyorsun? vinç otomasyonu da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    vallahi süpermiş.

@suleymangonca sen de siemens ve fatek'le mi uğraşıyorsun? vinç otomasyonu da var mı?

:)Kanka aslında hep exa da yada vatan pcde satış sorumlusu olmak istiyordum.Hiç olmazsa sevdiğim hobim olan işin içinde olurdum.Nerden seçtik otomasyonu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    vallahi süpermiş.

:)Kanka aslında hep exa da yada vatan pcde satış sorumlusu olmak istiyordum.Hiç olmazsa sevdiğim hobim olan işin içinde olurdum.Nerden seçtik otomasyonu :)

abi onlara çok az para veriyorlar, dışarıdan zevkli gibi görünüyor ama akşama kadar ayakta dikilmek filan boş iş abicim, iş bulamayınca elbette yapılır ama alternatifin varsa yapılacak iş değil. teknik serviste veya montajda çalışmak çok daha eğlenceli olurdu.

bu arada ilan sahibinden özür diliyorum, mesajlarımı kısa zamanda sileceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan Computer Bostanci'da calismak icin agiz kokusu sart. Ust kattaki elemanlardan uzak durmak lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.