Şimdi Ara

Asus GTX 560 Tİ DCU II TOP (900MHZ O.C)Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus GTX 560 Tİ DCU II TOP (900MHZ O.C)Modeli
    Ürünü Tanıtmaya Gerek yok 1 aylık ürün 23 ay Garantisi var Yüzde 25 İndirimle Vatandan Alındı ! Kutu İçeriği Vs. Hepsi İlk Alındıgı Gibidir
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295
    Ciddi Düşünenler Pm Bekliyorum Ürünü İstanbul İçi Elden vericem Çünkü İlk İlanım Güven Sorunu OLabilir onun için ist içi Düşünüyorum !
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mart 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar hocam, ilk satışınız öncelikle hayırlı olsun. Güven problemi adına kartınızın resmini önüne nikinizi yazdığınız bir kağıt ile çekerseniz en azından inandırıcılık kısmını atlatmış olursunuz

Artı eğer kartınız 1 aylık ise 23 değil 35 ay garantisi var

İyi satışlar..
  • takip
  • cianni Allah razı olsun .. bilgi ve önerileriniz için yarın hallediyorum o dediklerinizi . teşekkür ederim,

Byzek Pm Cevaplandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susqunface -- 24 Mart 2012; 2:41:07 >

• Hayırlı Satışlar Olsun...
  • Mehmet kardeşim güvenilir bir kişidir, 560Ti kartınıda alalı henüz 1 ay bile olmadı iyi biliyorum, alışveriş için kimse tereddütte kalmasın, hayırlı satışlar kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür Ederim Çağlayan Kardeşim . Kısmetse satarız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.