Şimdi Ara

ASUS GT630 2GB 128Bit DDR3 - Counter-Strike 1.6 FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus marka GT630 2gb ekran kartım var fakat ne kadar ayarlarını kurcalayıp driverlerini güncellediysem de CS 1.6 da 100 fps alamıyorum boşta iken bile 100 ile 90 arası gidip geliyor.Bunu düzeltmenin bir yolu varmı yoksa kartın maksimum gücümü bu kadar.Daha öncesinde X1550 kar ile daha verimli fps alıyodum bu kartın böyle yapması normalmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• kresider kullanıcısına yanıt
    hocam o kart ın gücü bu kdr büyük ihtimal bilgisyarın casperdir hazır almak yerine toplama yapsaydın cs 1.6 da 200 fps alırdın.her ne kdr uğraşsanda o kart 1 adım yol alamaz.
  • doğrudur hocamda önceden x1550 ile 100 e yakın alıyodum yani o bahsettiğim kartta baya baya eski bi karttı şimdi bu kartın hiç olmazsa cs 1.6 yı kaldırmasını beklerdim E7200 2GB 667mhz ram GT630 sistem :S
  • yardım edebilecek b,irileri yokmu
  • nvidia control panelden dikey senkronizasyonu devre dışı bırak, bilgisayarı yeniden başlat ve
    konsola
    developer 1
    fps_max 1000
    yaz
    +graph ile fps i söyle.
  • ayrıca monitörün 60 fps destekliyorsa 100 fps in olumsuz etkileri olur.
  • 60 fpsnin ustunu goremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hd7970 ile c.s 1.6 da 600 fps yaptıgımda oyun yavaslamıstı adam kosarken sanki yürüyormus gibi oluyordu benimle beraber kosanlar alıp basını gidiyordu benim adam hala gitmeye çalısıyordu c.s için 30+ fps olsun yeter fazlası ziyan
  • Ayni kartin zotac olani vardi bende sabit 100.5 fps aliyordum. Bf3 de ise mediumda 45 50 fps aliyordum 64 kisilik haritalarda googledan bir arastirma yap nvidia control panelden ayari var.

• Monitorun 60 hz ise 60 fps ustu degerler yalan...

Ekran kartin cs gibi bir oyun icin iyi sayilir. Driverlarina bak, dikey senkronizasyonu devre disik birak nvidia konsolundan.

• Bende x1550 den gt630 a geçtim dediğin gibi bazı eski oyunlarda bu durum mevcut.

(gt630 u hemen değiş paran varsa ben hd 7770 aldım memnunum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeciaLife

Ayni kartin zotac olani vardi bende sabit 100.5 fps aliyordum. Bf3 de ise mediumda 45 50 fps aliyordum 64 kisilik haritalarda googledan bir arastirma yap nvidia control panelden ayari var.

Bf3 çözünürlük neydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Ayni kartin zotac olani vardi bende sabit 100.5 fps aliyordum. Bf3 de ise mediumda 45 50 fps aliyordum 64 kisilik haritalarda googledan bir arastirma yap nvidia control panelden ayari var.

Bf3 çözünürlük neydi

640*480 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Bf3 çözünürlük neydi

640*480 galiba

Ben o çözünürlükte 30 fps alıyorum
    Çatışmada 20 :(
    Kartı tahmin et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cs 1.6 da 100 fps almak istemenin amacı nedir?
  • oyunda fps 100 e ne kadar yakın olursa o kadar iyi oluyor azaldığında kasıyor ve tat vermiyor amaç o hocam 100 den sonrası banada gereksiz zaten 100 de çakılı kalsa hiç bir şikayetim olmayacak boşta 100 ama adam görünce düşüyor 70 lere
  • 1024 768

• w7 idi sistem, XP yükleyince 10 fps falan kazandırdı ama hala maksimum performans ayarlarda 100 den 70 lere düşüyor oyunun çeşitli yerlerinde ve net_Graph 2 yapınca onuda 3 yapıyoruz mecburen :S

Acaba anakartımdanmı anakart çok dandik birşey alakası olurmu sizce MSI 7255 ver 2.1 anakart yorumlarınızı bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.