Şimdi Ara

Asus GL552VL Modeli kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam gerçekten fark varmış şimdi kafam yine karışıkhttp://www.hepsiburada.com/asus-gl702vt-gc090tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8-gb-1tb-128gb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB0000007Y9O 17.3 biraz aklımı çeliyor şu sıralar o yüzden şu pc yi beğendim baya fiyatıda gayet iyi bence eğer ebrar güzel bir indirim yapmassa yakın zamaanda bu pc yi alıcam gibi acaba bu pc ile bilgisi olan varmı bilgilendirirse sevinirim forumda göremedim konusunu

• lexternall L kullanıcısına yanıt
    bu modele vericeğiniz paradansa yukarı da belirttiğim msi modelinin düşüşünü beklemeniz daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum hocam. 2 hafta önce 4700 idi. Tekrar düşüş olacaktır mutlaka
  • ylmz94 Y kullanıcısına yanıt
    Beklemeye devam o zmn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyin bende beklemeye gectim su anda asus hepsiburadada 4430 tl geliyordu word puanla beraber alip almamak konusunda cok kararsiz kaldim 128 ssd ve gtx970 var makinada ben dusunurken urun bitti zaten bir kac saat icinde gtx1060 lar piyasaya once bir ciksin ya o fiyatlara gtx1060 li bir model alinabilecek yada gtx970 ve gtx980 ler daha uygun bir fiyata dusecektir. Bu yuzden aceleniz yoksa bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 15 Eylül 2016; 19:47:38 >
  • Hocam ben bu gidişle msi ı bekleyim alıcamda aklımı kurcalayan bir soru 970 li laptopların sayısı oldukça az acaba bu kartlarda kronik sorunlar fazlamı bilgisi olan varmı acaba ?? (Coil whine sorununu biliyorum onu kastetmiyorum sorumda)

• Alma bekle biraz daha 1 veya 1.5 ay icinde hepsi piyasaya iyice yayginlasir ve 970 980 lerin fiyatlari biraz daha duser dusmese bile 1060 li bir makina alirsin su anki 970 fiyatina @lexternall

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam beklemek lazım biraz benim bütçem max5000 umarım bu fiyata bulabilirim

• Kesinlikle bulursun benimde bütçem o civarlarda ama ogrendigim bilgilere dayanarak soyluyorum gtx 1060 serisi 4600 TL civarlarindan basliyacakmis fiyatlari bu yuzden kasim ayi gibi bende alacagim @lexternall

öyle bir fiyat çok güzel olur gerçekten süper de kasım a kadar bekleyemem heralde umarım beklediğimizden daha kısa bir sürede bir hareketlenme olur
  • inşallah daha kısa sürede olur benimde istediğim o yoksa hepsi buradadan alıyordum asusu ama bir kac saat icinde tukendi urun distribütör ler ile görüştüm 1060 li bilgisayarin cikis dip fiyatlari o şekilde olacagini soylediler bu yuzden 970 li almaktansa biraz bekleyip 1060 serisi makina almak cok daha mantikli olacagini düşünüyorum yoksa bende sabirsizim zor bekliyorum acikcasi evde ps3 4 ve xbox olmasina rağmen @lexternall

İnşallah hocam istediğimiz fiyatları görürüz

• İnşallah ama şimdi baktım amazondaki asus bilirsin forumda meshur olan 960 li model tekrardan tr gonderimini açmışlar o makina 3000tl civarina geliyor @lexternall

Ooo çok iyi o zaman bizim istediğimiz ürünlerde baya bir alçalma olur inşallah öyle gözüküyor

• Evet olur inşallah yoksa amazondan almak daha mantikli geliyor bana @lexternall

Amazondan hiç alışveriş yapmadım garanti işleri flan nasıl oluyor hiç bilmiyorum bir sıkıntı çıksa ne olacak flan açıkçası gözüm kesmiyor amazondan almaya

• Yorumların hepsini okudum bende almak istiyorum fakat 970lerin fiyatı bile 5 lira
    Hadi 960 alalım diyoruz en ucuz monster 3600tl ama insan bukadar para vermişken biraz görünüş istiyor güzel olsun istiyor veeee msı asus 4-5 lira 960lar

Bende bu yüzden yılbaşını beklemek zorundayım bütçem max 4500 daha fazla para vermek insan işi degil

• Amazondan alan kullanan bir çok kişi var forumda ben büyük ihtimalle amazondan alicam uluslararasi garantisi oluyor 1 sene burqyq gore cok daha ucuza geliyor @lexternall @Coastr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç tane fan bulunuyor birde oyunlarda nasıl gta 5 te falan ışık sızması var mı bilen varsa cevap verebilir mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.