Şimdi Ara

ASUS GL502VS USB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus gl502vs Laptopumun sağ taraftaki 2 adet usb 3.0 girişi çalışmıyor.Sol taraftaki 1 adet Usb de ise sorun yok.Biosdada 2 adet usb görünmüyor.Elektrik gelmediğini ve donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.Sonuçta Yazılımsal olsa sol taraftaki usbde çalışmaz.Servise gönderdim kullanıcı hatası diyerek 140 TL hesap çıkardılar.Sorunun neden kaynaklandığına dair bilgi almak istedim,Müşteri hizmetlerindeki bayan teknik servis ile görüştüremeyeceğini kendisinin ise bu konuda bir bilgisi olmadığını söyledi.Gerçekten Asus servisi evlere şenlik o ayrı bir başlık konusu zaten.Bende karşımda bir muhattap bulamadığım için laptopu geri istedim.
    Bu sorunum ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum,sizce sorun neden kaynaklanmakta?
    İlginize şimdiden teşekkürler.

• büyük ihtimalle kablolamasında sıkıntı var , anakarta direkt montajlı değilde uzatma kablosu ile bağlı bir grup ise o grubun yedeğini edinip kendin değiştir. 140 tl den ucuza mal olur büyük ihtimalle
  • Dostum GL502VS ile ilgili bir yazım var. O bilgisayarlar ayıplı mal. Profilimden linkini bulabilirsin ve ücret iadrsi alabilirsin. Forumdan 3 kişiye önayak oldum bu konuyla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunu halledebildiniz mi? Aynı sorum bende var. Soldaki 1 usb, hdd çalıştırıyor, usb bellek çalıştırıyor ancak kablosuz mouse ve kulaklıkların alıcılarını algılamıyor. İphone u tanımıyor şarj etmiyor. Ancak elimde amper ve voltaj ölçtüğüm bir cihaz var, diğer 2 usb ile aynı değerleri gösteriyor. Anlayamadım gitti. Yazılımsal mı donanımsal mı bi anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirmete -- 27 Mart 2018; 23:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.