Şimdi Ara

ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL White OC Edition 8GB GDDR6 256 Bit LHR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL White OC Edition 8GB GDDR6 256 Bit LHR

Ekran kartı 11.03.2023 tarihinde İtopya'dan satın alındı. Mining yapılmadı ve genellikle düşük FPS'de oyun oynadığım için fazla yormadım. Yeni ekran kartı aldığım için satışa çıkarıyorum.

Termal macunu yaklaşık 4 ay önce değiştirdim, zaten iyi durumdaydı. Backplate'i daha soğuk çalışacağını düşünerek macun değişimi sırasında çıkarmıştım. Satmadan önce tekrar takmak istedim ancak sağ alttaki vida yalama olduğu için (resimde görebileceğiniz gibi o bölgede küçük bir leke var) çıkaramadım ve fazla zorlamak istemedim. Bence backplate olmadan daha serin çalışıyor çünkü backplate i plastikten yapmışlar.

FurMark ile yaptığım benchmark test videosu burada: https://photos.app.goo.gl/w6m5eTpZmxk1K1vG8

Şu anda bu ekran kartını kullanmıyorum, yeni aldığım kartı kullanıyorum. Fatura vs. gösterebilirim ancak kutusunu yok, atmıştım. Kargo ile göndermem gerekirse yeni ekran kartımın kutusuna koyup göndermeye çalışıcam yada başka bir şekilde güzelce paketleyip göndermeye çalışabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırıkkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.