Şimdi Ara

Asus g750 mi ToshibaX75 mi kararsızım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır araştırma yapıyorum,Ama bi türlü karar veremedim bir oyuncu laptopu için hangisini almalıyım,yardımcı olsur musunuz?

Toshiba Qosmio X75-A7295 Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x75-a7295-notebook-fiyati,62677.html

Asus ROG G750JX-RB71 Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-rb71-notebook-fiyati,72272.html

• Toshiba hakkında pek bilgim yok ama ben de msi gt70 ve asus g750 arasında ikilemdeyim ve sanırım msi'ı tercih edeceğim
  • Qosmio tasarımı daha iyidir ama soğutma daha kötü overheatingten gittiğine dair söylentiler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    aynen tasarım olarak qosmio iyi .asusta soğutma olarak daha iyi.2 tane fan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmiimhar

aynen tasarım olarak qosmio iyi .asusta soğutma olarak daha iyi.2 tane fan var.

İşte karar birazda senin oluyor bu noktadan sonra aslında.Toshiba soğutması fazla güven vermiyor ama tasarımı gerçekten iyi hatta tasarım olarak en iyi oyun notebooklarından biri diyebilirim.Asusun tasarımı kalas gibi.Ama soğutması daha iyi.Asusun işlemcisi çok çok az farkla daha kaliteli.Biri Hq biri Mq.Hq olanı daha iyi.

Toshibanında ekranı daha parlak daha iyi teknoloji kullanıyor ve rami daha fazla(gerçi ram çokta önemli değil ama).Karar bu noktadan sonra senin.Ben qosmio x70 kullanıyorum ve oldukça memnunum.Ama soğutucu olmadan kullanamıyorum biraz el yakıyor.Özellikle oyun oynarken.Ama overheatingden gitmedi çok şükür.Asusun ısındığına dair hiç bir şikayet okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    :D evet asus tasarımı tam bir kalas hele ki rog modellerinde.Dediğin gibi ram bencede önemli değil sadece 16/32 gb a arttırılabilir olması yeterli benm için.
    Bi hususta asus g750 de 2 tane harddisk yuvası var. yani laptop geldiğinde bu yuvalardan biri boş olacak yerine ister harddisk ister ssd takılabiliyor.peki toshibalarda varmı 2 tane harddisk yuvası?

• Daha yeni bir asus g750 kullanıcısıyım. Toshibayla ilgili hiçbir şey demeyeceğim çünkü bilgim yok ne dersem yalan olur. Ancak şunu söyliyebilirim g750 yi gayet başarılı buldum. yüksek ayarlarda battlefield 4 oynarken sıcaklığa dair gram etki hissetmedim(daha ancak bunu yükliyebildim :D). Biraz kaba olan şeyleri sevdiğim için tasarımı hoşuma gidiyor açıkcası. Malzemeside iyi bir izlenim veriyor diyebilirim. Kısaca asus'u alırsan memnun kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.