Şimdi Ara

**** ASUS G73J İntel İ7 740QM - 8GB DDR3 1333mhz - GTX460M ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar 29.01.11 Tarihinde Gold bilgisayardan alınmıştır. 17 ay daha garantisi devam etmektedir . Full kutu faturalıdır. ÖLÜ piksel yoktur , tüm kutu içeriğiyle birlikte teslim edilecektir.Asus Republic of Gamers Sırt Çantası , R.O.G Mouse ve Steel Series Prof. Oyuncu Kulaklığı ile birlikte tüm kutu içeriğiyle birlikte teslim edilecektir. Makine Şırnak'ta Gabar dağı doruklarındadır Geliş - Gidiş Helikopterledir , yani makinenin fotografları dısında görme imkanınız yoktur Fiziki kusuru yoktur , temiz kullanılmış , hergün temizliği yapılmıstır ... Değişen parçası yoktur , teknik servise gitmemiştir . 7 ay önce nasılsa hala öyledir ... İlgilenen arkadaşlara fotograflarını gönderebilirim. Satmak istememin nedenine gelince , Yedek Subay olarak askerliğimi Şırnak'ta yapmaktayım , malum dağ başında olduğum için kendi Masa Üstü Bilgisayarımı getiremediğimden yanıma bu bilgisayarı almıstım . Askerliğimin bitmesine az kaldı ve tekrar masa üstü bilgisayarıma kavuşacağım için bu makinem boşa çıkıyor ...

Saygılar ,

Dr.Ahmet KARA

*** FİYAT : 2.750 TL 'dir . ( Gold Bilgisayar Sıfır fiyatı : 4.364,92 TL'dir )
    *** SON FİYAT : 2.500 TL ( REVİZE EDİLDİ )

PAZARLIK PAYI YOKTUR ! SADECE NAKİT KARŞILIĞI SATILACAKTIR. TAKAS , KREDİ KARTI VS OLURMU DİYE LÜTFEN SORMAYIN. !!!

Ayrıntılı İnceleme için =>http://forum.donanimhaber.com/m_41878337/tm.htm

Özellikler
    Karakteristik ASUS G73JW-TZ061V i7-740QM 8GB 1TB 17.3 W7HP
    CPU Cinsi - Hızı Intel Core i7-740QM 1.73 GHz, 6 MB Cache
    Ekran Boyu Boyut : 17.3" - Çözünürlük : 1920x1080 piksel
    Ekran Tipi Full HD LED
    Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX 460M 1.5 GB DDR5
    Bellek 8 GB
    Bellek Tipi DDR3 1333 Mhz
    Sabit Disk 1 TB 7200 rpm ( 256 GB SSD )
    Optik Sürücü Bluray Okuyucu + 4x Bluray Yazıcı
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Network Kablolu : 10/100/1000 Mbps Ethernet
    Kablosuz : 802.11 a/b/g/n Bluetooth : VAR
    Port 1 adet USB 3.0, 2xUSB 2.0, 1xVGA, 1 x HDMI
    Pil Ömrü 8 Hücreli Batarya(Yaklaşık - Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık 3.85kg
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium
    Ek Özellikler Dahili Web Kamera : VAR
    Kart Okuyucu : VAR
    Parmak İzi Okuyucu : YOK ( Yerine Yüz hatlarınızı tarayan bir okuyucu mevcut )
    Boyut : Genişlik 415 mm,Derinlik 320 mm,Yükseklik 39 mm
    Klavye : Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı ( KLAVYE AYDINLATMALIDIR ... Harika bir özellik.)

Bence makinenin tek kusuru ağır olmasıdır ... Zaten Masa Üstü yerine alınabilcek bir makine olduğundan alan kişi zaten bunu gözününde bulundurucağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanokuz -- 18 Ekim 2011; 0:34:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GÜNCEL

• Sabit Disk 1 TB 7200 rpm ( 256 GB SSD )

Bu kısmı açıklayabilirmisiniz? 1 tb disk + 256 gb ssd mi var üründe?
  • Hayır dostum . 1 TB'ta dahil oda , yani 750 GB 7200rpm iken 256GB SSD'i olarak .

İLAN GÜNCELDİR.

• çavuşum pm:)
  • Fiyatı Güncelliyorum. Nakit 2.500 yada Samsung Galaxy S2 + 1.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanokuz -- 29 Eylül 2011; 12:43:30 >

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.m'ler cevaplandı . GÜNCEL

• asus n61j laptop üzerine para düşünürmüsünüz?(i7 740m, ati 5730, 4gb) güzel cihaz hayırlı satışlar.
  • İçindeki 256 GB'lik SSD'nin marka ve modelini yazar mısın?
  • pm
  • pm
  • Çok iyi fiyat bence g73 gaming laptop düşünen kaçırmasın derim. Bir de sorum olacaktı alacak olan kişi sizden bu ürünü nasıl alacak. Konumunuz itibari ile elden alması imkansıza yakın sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 25 Ekim 2011; 9:15:15 >
  • Şuan için bilgisayar İstanbul'da sonunda askerliğim bitmiş bulunuyor ... =) İsteyenler görerekte alabilir fakat dediğim gibi sadece nakit para karşılığı satmayı düşünüyorum. P.m'leri cevaplıyorum şimdi .

SAYGILAR

• Arkadaşlar bilgisayar forum dışına çok yakın bir arkadaşımı kıramayarak kendisine satılmıştır. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Saygılar ,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.