Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ısınma sorununa pek fazla değinen arkadaşlar çıkmadı sert ve pürüssüz yüzeyde kullanıyoruz makineyi yanlız benim gözlemlerim sonucu galiba f3sr 200dr serisi diğer serilere göre daha fazla ısınıyo ögrenciyim ben ve asus un diğer modellerini alan arkadaşlarımda mevcut everest ve benzer programlarla ısı takibi yaptırıyorum uygun şartlarda kullanılmasına ragmen makina genede fazlaca ısınıyo sağ elimizi koyacagmz yerde tuş takımlarının biraz gerisinde olan yere kolunu değdiremiyo insan bazen. Acaba böle bi sorun sizlerdede warmı açıklamalarınız için teşekkürler
  • arkadaşlar benim bilgisayarımda asus f3sr200dr bu bilgisayarı kapatma sorunu bendede oluyor. bilgisayar uzun kullanımlarda kapanmıyo. ampül ışığı yanıyo arkadan işlemci fanı çalışıyo ve zaman geçtikçe daha çok ısınmaya devam ediyo. bu sorunu halleden varsa banada söylyebilirmi
    bir çok yere götürdüm ama yapamadılar.

aşağıdaki verceğim atk ekini yükle pc ye kapanma sorunu ordadan kalkar tamemen

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=68868
  • arkadaşlar mrb bana yardım edermisiniz ekranım kapandıgında (uyku yada normal kapanma) LCD ekran ortasında 1-2 sn lik slik bir cizik oluyor sonra kayboluyor bu normalmi servise gönderyim mi teşekkürler cihaz 1 aylık
  • MAS207 krdeşim bu hiç normal değilbende ve kimsede şuan öyel bir şikayet yok senin lcd ekranında sorun var bence veya ekran pixellerien bak veya ekran kartının driverileinde sorun olabilir ekran koruyucsu veya uyku modunda yaapbilir

sanırm senin modelin f3sn idi onalr problenmi çıktı çoğunda çatlam sorunu var sağ taarfında f3sn modelelrin

bu model yüüsnden f3 serisi hepsi kötü oldu f3sr modeli şuan en çok performans ve fiyat olarak en iyi leptopu asusun

MAS207 bence yorumalrım bi tahmin ama ekranında bi sorun var teknik servise gönder değişbilrsen f3sr modelini al

Orjinalden alıntı: tekno2007

MAS207 krdeşim bu hiç normal değilbende ve kimsede şuan öyel bir şikayet yok senin lcd ekranında sorun var bence veya ekran pixellerien bak veya ekran kartının driverileinde sorun olabilir ekran koruyucsu veya uyku modunda yaapbilir

sanırm senin modelin f3sn idi onalr problenmi çıktı çoğunda çatlam sorunu var sağ taarfında f3sn modelelrin

bu model yüüsnden f3 serisi hepsi kötü oldu f3sr modeli şuan en çok performans ve fiyat olarak en iyi leptopu asusun

MAS207 bence yorumalrım bi tahmin ama ekranında bi sorun var teknik servise gönder değişbilrsen f3sr modelini al

kardeş öncelikle cevap verdigin için çok saol çünkü asus topici biraz yavaş işliyor neyse benim notebook f3sc220dr
    ben elektronik öğretmeniyim bu tarz şeylerde beni bulur nedense şansa bak ya of ya tam olarak sorun şu bilgisayarı kapattıgımda çok silikte olsa ekranda 1-2 sn yatay bir çizgi oluyor (cizgi öle beyaz belirgin degil çok dikkatli bakmak gerekiyor) sonra kayboluyor 1 aylık makinayı servise göndermekte ne acı ya

• anlıyorum hocam senide ne yapcaksın sen gene ekran çiizk diyon kimi aynı modeli alanlar f3sc modeli yani çoğunda çatlma oluyormuş sağ yukarı aşağı sağ sol tuşun yanından hemen

ama diyeseğim hocam sen bence f19 formatal yani fabrika ayralıanına gelin belki ekran kartında bir sorunda olabilir çünkü devamlı olmuyo diyorsun sanıırm yani sadece uyku modundamı yoksa devamlımı öyel eyer devamlı o çzik ekraan geliyorise ekran kartında veya leptopun kendi 15 inc ekranında problem var sen bi format at eyer düzelmez ise geen aynı ise donanımda bi problem var derim ben

anlıyorum hocam senide ne yapcaksın sen gene ekran çiizk diyon kimi aynı modeli alanlar f3sc modeli yani çoğunda çatlma oluyormuş sağ yukarı aşağı sağ sol tuşun yanından hemen

ama diyeseğim hocam sen bence f19 formatal yani fabrika ayralıanına gelin belki ekran kartında bir sorunda olabilir çünkü devamlı olmuyo diyorsun sanıırm yani sadece uyku modundamı yoksa devamlımı öyel eyer devamlı o çzik ekraan geliyorise ekran kartında veya leptopun kendi 15 inc ekranında problem var sen bi format at eyer düzelmez ise geen aynı ise donanımda bi problem var derim ben

kardeş denedim sürücüyü degiştirdim olmadı senden bi ricam var bilgisayarı kapatırken yada uyku mpduna alırken çok dikkatli bir şekilde ekranına bakabilirmisin çünkü çok silik ve dikkatli bakınca belli oluyor ona göre servise gönderecegim bana tüm asuslarda durum aynı demesinler sonra

çatlak olayıda ürün daha 1 aylık tahminimce oda olacak ya pişman oldum keşke m51 alsaydım

bu arada istisnasız her kapanışta oluyor arada sırada degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 6 Mayıs 2008; 22:55:53 >

• kardeşim sc serisinde bir arkadaşımında başına geldi ekran geçişlerinde ve söyledigin gibi kapanırken çok kısa süreli çizgiler çıkıyo sürücü değişikliği ile sorunumuzu hallettik baktın olmassa servise gönder bekletmeden derim...

Orjinalden alıntı: wrongway03

kardeşim sc serisinde bir arkadaşımında başına geldi ekran geçişlerinde ve söyledigin gibi kapanırken çok kısa süreli çizgiler çıkıyo sürücü değişikliği ile sorunumuzu hallettik baktın olmassa servise gönder bekletmeden derim...

sürücü degişikligi yaptım olmadı hangi sürücüüyü yüklediniz ? servisi aradım gönderin dediler bende göndermeyi düşünüyorum zaten hayırlısı bakalım ne olacak
  • MAS207 hocam sannırım f3sc modeli gforce 8400 m ekran kartı var üstünde 128 mb lık nivedianın sitesinde gir ordan driverlrden netebk bölümüne girip 8400 m nin vista kulanıyorsan vista xp ise xp driverinii indir

fabrikasyon işletim sistemini baaş almak istiyorsan pc reset

sana bi yöntem daha leptopun o çiziğinin leptopun kendi ekranındamı yoksa driverden olduğunu anlamak için

vga çkışını her hangi bir lcd ekran bağal yani leptuun vga çkışını başka bir ekraan bağla kablo ile orda ekranda hera hangi bir çizik filan gelmez ise uyku modu ve senin tabir etiğin den o zamn leptopun ekranında bir sorun var şayet ordada gelir ise ekran kartından dır işte layın en kısa anlamnın mantıklı yolu budur

leptopu başka bir lcd ekraan bağla vga kablo ile vga çkışından ve servisede götürdüğün zamn onalrda denesinler başka bir lcd ekranıan bağlasınalr leptopu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 8 Mayıs 2008; 10:40:05 >

• mrb arkadaslar ya ben b.sayara xp yi attım ama vista driverleri uymadı bunu xp uyumlu driverlerini nerden bulabilirm ya da pc yi xp ye çeviren var mı??
    öğrenci olduğum için fazla bakamıyorum cihaz kaç zamndır ölü yatıyor yardımcı olursanız sevinirim ...

MAS207 hocam sannırım f3sc modeli gforce 8400 m ekran kartı var üstünde 128 mb lık nivedianın sitesinde gir ordan driverlrden netebk bölümüne girip 8400 m nin vista kulanıyorsan vista xp ise xp driverinii indir

fabrikasyon işletim sistemini baaş almak istiyorsan pc reset

sana bi yöntem daha leptopun o çiziğinin leptopun kendi ekranındamı yoksa driverden olduğunu anlamak için

vga çkışını her hangi bir lcd ekran bağal yani leptuun vga çkışını başka bir ekraan bağla kablo ile orda ekranda hera hangi bir çizik filan gelmez ise uyku modu ve senin tabir etiğin den o zamn leptopun ekranında bir sorun var şayet ordada gelir ise ekran kartından dır işte layın en kısa anlamnın mantıklı yolu budur

leptopu başka bir lcd ekraan bağla vga kablo ile vga çkışından ve servisede götürdüğün zamn onalrda denesinler başka bir lcd ekranıan bağlasınalr leptopu

kardeş bu dediklerin aklıma gelmedi hiç çok mantıklı keşke deneseydim ama direk gönderdim aldıgım yere bakalım ne olacak umarım 1ay bekletmezler

• arkadaşlar asus nb probe çalışmıyor. kaldırıp tekrar yüklememe rağmen hata:54 izin verilmedi diyor. yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar merhaba bende 3 ay önce denixden aldım makina maşallah çok güzel iyiki laptop almışım benim aklıma takılan c ve d ayırırken 60 60 ayırmışlar harddiski neden böyle yaptınız dedim otomatik kurulum yaptığından dediler doğrumu merak ettim. birde üzerinde yüklü olan norton antivirüs programı kaç ay kullanım süresi var birde tavsiye edeceğiniz virüs programı

Orjinalden alıntı: ogzhan

arkadaşlar merhaba bende 3 ay önce denixden aldım makina maşallah çok güzel iyiki laptop almışım benim aklıma takılan c ve d ayırırken 60 60 ayırmışlar harddiski neden böyle yaptınız dedim otomatik kurulum yaptığından dediler doğrumu merak ettim. birde üzerinde yüklü olan norton antivirüs programı kaç ay kullanım süresi var birde tavsiye edeceğiniz virüs programı

Süresi 90 gündür ...Yani ya dolmuştur ya da dolmak üzeredir....Bu forumun ''sıcak fırsatlar'' bölümüne git...Bedava antivirüs için sıcakbaşlık ...filan gibi .... bir başlık göreceksin ....eğer hala devam ediyorsa 6 aylık ''yasal'' avira premium ve kaspersky keyleri var...Oradaki yönergeleri izle...Her ikisi de mükemmel güvenlik programları...Yani 6 ay bedava kullanım....( her ikisi de normalde paralı programlar)

Bedava program istersen.....avira classic ve avg kaliteli programlardır...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.