Bildirim
ASUS EN6600GT T-TOP EXTREME EDİTİON (RESİMLİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KİMSE YOK MU?? -
Bildiğim kadarıyla 6600 Gt ler piyasada popülerken o\c düşkünleri için üretilmiş, o\c potansiyeli iyi ancak piyasaya göre pahalı bir üründü -
öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım...
bu 6600GT lerden elime büyük ihtimal ile 2 adet gelecek ve SLİ kullanmayı düşünüyorum..Sence iyimi olur...birde SLİ kullanıma uygun bir board söylersen çok iyi olur..s.939 olacak ama anakart -
ben 6600GT 128mb ddr3 agp 8x versiyonunu kullanıyorum, tam bir umutsuz vakaa. gerçi bunu eski pcnin onboard via s3 ekran kartı movie makerı açmıyo (vista çalışırken) diye almıştım. Ama ben kartın performansından hiç de memnun değilim. 2gb ramden 1gb ram'e downgrade yapmak zorunda olmadan önce x1650 pro kullanıyordum ki bu karta göre mükemmel denecek bir performansı vardı. 7600Gt'ler daha iyi perf. verio ikinci elde bulabilirsin. hatta iki 6600GT sli yapcaana bi tane x1950xt al ikinci elden canavar gibi kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrohir -- 26 Ağustos 2007; 20:27:23 > -
Bence cok cok iyi bir fiyata denk getirmediysen alma bu kartı zira artık yeterli gelmeyecektir. -
arkadaşım sağol tavsiyelerin için teşekkür ederim...KMP16 nın yaptığı yorumda iç açıcı geldi bana
dediğim kart ASUS EN6600GT T-TOP EXTREME EDİTİON seninki düz 6600GT miydi markası neydi..sendeki kartı biraz daha açıklarsan memnun olurum
birde bu PCI 16x
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicorns -- 26 Ağustos 2007; 20:33:13 > -
3 sene öncesinin orta sınıf kartıydı ama o zaman için çok iyi karttı. -
arkadaşlar kafam allak bullak oldu bana bir yol gösterin ne yapim 2 sli 6600gt mi yoksa başka bi alternatif varsa.. yardım -
Neden 2 nesil öncesinin orta sınıf kartını almayı düşünüyosun anlamadım ama şunu söyleyebilirim o/c canavarı olan bi kart yurt dışı fiyatları 7600 gt den bile pahalı bence xfx 7600 gt 130$ yada saphirre 1950 gt yi 140-150$ gibi fiyatlarla elde edebilirsin...( bu arada extreme edition ile güz 6600 gt arasında epey fiyat farkı var.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorekrem -- 26 Ağustos 2007; 20:52:53 > -
kesinlikle tavsiye etmem bendede vardi 6600 gt sparkle o kart dan 8800 gts ye gectim tabi farki anlatmaya gerek yok ama bence almana para vermene degmez su anda -
quote:
Orjinalden alıntı: unicorns
arkadaşlar kafam allak bullak oldu bana bir yol gösterin ne yapim 2 sli 6600gt mi yoksa başka bi alternatif varsa.. yardım
bütçenizi saptayın önce, güncel kartlardan alabileceğiniz kartlar olacaktır,
belki 6600GT SLI'dan daha iyi performansı tek kartla yakalarsınız....
fiyat verileri için BU KONUYU KULLANABİLİRSİNİZ
edit: font size ayarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Ağustos 2007; 22:12:18 >
-
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim...Ben en iyisi biraz daha kasim kendimi 1950pro falan bakim en hayırlısı böyle olacak galiba tekrar sağolsun varolun -
Ben düz hatta OEM (markası bilinmiyor ) bir 6600GT kullanıyorum 621mhz core / 1050 mhz memory hızlarında stabil olarak çalıştırabiliorm ancak ama yine de memnun değilim. ati 1950 pro uygun fiyata alınabiliyor bunun yanında x1950xt dx9 altına bir çok yeni seri karttan daha iyi perf. sergileyebiliyor. -
1950 lere bi bakim -
arkadaşlar 1950 lere baktım birkaç marka var hangisi sizce
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27357
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25704
eğer stoğunda 1950 olan başka web adresi yazarsanız iyi olur
-
www.teknofiyat.com dan arat istemediğin kadar x1950Pro -
EYWALLAH -
sistemine 2 tane 6600GT SLI yapmak,duz bir duzlem uzerine koydugun 2 kaplumbagayi yaristirip bundan heyecan duymayi, beklemeye benzer...bilmem anlatabildimmi...daha acık olamam...emin ol uzerindeki bakir sogutucular bile su anda o karttan daha cok para eder... -
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
sistemine 2 tane 6600GT SLI yapmak,duz bir duzlem uzerine koydugun 2 kaplumbagayi yaristirip bundan heyecan duymayi, beklemeye benzer...bilmem anlatabildimmi...daha acık olamam...emin ol uzerindeki bakir sogutucular bile su anda o karttan daha cok para eder...
+1
Benzer içerikler
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- termal pad önerisi
- geforce 940mx
- gigabyte garanti sorgulama
- üçlü ara bellekleme nedir
- rx 7600 neye denk
- rtx 5000 serisi
- dlss nedir
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- 4060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X