Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
124.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Vatan Bilgisayar'ın stoklarında TF700 yok fakat %25 indirimle yaklaşık 1200 liraya geliyor docksuz. Dockun da max. 300 lira lduğunu düşünürsek fiyat 1500 lira olut,yor. 2000 lira çok fazla.
  • Ayrıca TF700 ile ilgili başlık bulunmakta, TF700'le ilgili sorularına orada daha iyi cevaplar bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 9 Ekim 2012; 18:17:33 >
  • arkadaşlar tablet için hangi aksesuarları kullanıyorsunuz ve nereden aldınız yazarsanız hem yararlanan olur hem forum canlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar merhaba... Transformer Prime ım için değişim kararı çıkmıştı.Bugün ürünü başka bir marka ile de değiştirebileceğimi söylediler... Aslında tabletten bir sıkıntım yok ama öyle çok büyük bir artısını da göremedim açıkçası... Hem galaxy S2 sahibi olduğum için android deneyimi zaten yaşadığımdan aynı paraya New İpad alsam mı diye düşünüyorum... Kullanım amacım daha çok internette sörf ve öğretmen olduğum için dökümanlarımı, kitaplarımı sürekli tablette taşımak...Sörf deneyimi ipadin hoşuma gitti.Ama pdf dosyalarını falan açmada ipad nasıldır?Mesela 300-400 sayfalık bir matematik test kitabını(.pdf) transformer prime da açmak biraz zaman alıyor ve sıkıntı çıkartıyordu.En azından çok pratik değildi bence... Bu konuda ipad nasıldır? İOS e bulaşma diyorsanız az bir farkla samsungun yeni ürünü galaxy note n8005 almak sizce ne kadar mantıklı (http://www.jticaret.com.tr/Products-18360-samsung-n8005-galaxy-note-101--beyaz-5mp-bluetooth-mp3-mp4-3g-wi-fi-dokunmatik-android-16gb-distributor.html) Lütfen yardım edin... İyi forumlar...

• iosa bulaşma kesinlikle aradaki farkı verip galaxy note 10.1 alın memnun kalırsınız hem kullanıcı arayüzü ve yenilikler olsun hemde donanımı gayet iyi bir ürün ayrıca gerçekçi olursak bizim tablettende iyi sizin için en iyi seçim o olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

iosa bulaşma kesinlikle aradaki farkı verip galaxy note 10.1 alın memnun kalırsınız hem kullanıcı arayüzü ve yenilikler olsun hemde donanımı gayet iyi bir ürün ayrıca gerçekçi olursak bizim tablettende iyi sizin için en iyi seçim o olur

Teşekkür ederim... Sanki bende ona kayacak gibiyim.Sanırım samsungun tek kötü yanı ekranı gibi...Diğer taraftan da apple ı çok merak ediyorum... Yarın fiyat farkına göre bir karar vercem artık... Tekrar teşekkür ederim... İyi akşamlar...
  • samsungun ekranı konusunda şahsen çok beğenen biriyim .Bazı kullanıcılara renkler yapay geliyor fakat bana gelmiyor ne kadar note10.1 i görmemiş olsamda iyi olduğu kanısındayım.Ama şunu söylemekte sakınca görmüyorum ios kapalı kutudur stabildir hızlıdır ama herşey paralıdır kazıktır.Karar size kalmış tabi ki iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

iosa bulaşma kesinlikle aradaki farkı verip galaxy note 10.1 alın memnun kalırsınız hem kullanıcı arayüzü ve yenilikler olsun hemde donanımı gayet iyi bir ürün ayrıca gerçekçi olursak bizim tablettende iyi sizin için en iyi seçim o olur

Teşekkür ederim... Sanki bende ona kayacak gibiyim.Sanırım samsungun tek kötü yanı ekranı gibi...Diğer taraftan da apple ı çok merak ediyorum... Yarın fiyat farkına göre bir karar vercem artık... Tekrar teşekkür ederim... İyi akşamlar...

IPAD pdf dosyaları konusunda mükemmeldir,internet gezme konusuda aynı şekilde. Önemli olan sadece bu ikisi ise kesinlikle ipad ! ikisini de kullandım. Kendiniz deneyin ve bizzat görün.

• Hocam teşekkür ederim yardımınız için... Yalnız Samsung galaxy note 10.1 i kullandınız mı? Onun performansı hakkında ne düşünüyorsunuz... Onu farklı kılan kalemi ve multitasking denilen aynı anda birden fazla programı çalıştırması kullanışlı mı sizce? Bir de ben ilk nesil galaxy tab 10.1 i kullandım arkadaşta.Çok kasılıyordu bence...Bunun özellikleri çok daha fazla ama yine kasılmalar falan oluyormuydu? Galiba çok soru sordum.Ama cidden kararsız kaldım...İpadin düşük hafızası(16GB WİFİ düşünüyorum), o kendine has saçmalıkları(yok sadece ipadlerle bluetooth,yok itunes,paralı-ama kesinlikle kaliteli-applicationlar) diğer yandan sizin de belirttiğiniz gibi süper stabilize olması,çok hızlı ve sade olması retina ekranın gerçekten muhteşem görüntüsü??? Bu işin içinden çıkılmaz galiba... Yine de teşekkür ederim... İyi geceler diliyorum
  • Tf201 de yaşadığım kamera bozulması ve Yeşil görüntü sorununu kamera etrafına parmakla bastırarak, çözdüm.

"esmekaya" bizzat kendin denemelisin. Fakat söylediğin şeyler için kesinlikle iPad. Fakat bazı sorunları önemsiyor isen ve performansı ortalama olsa yeterli diyorsan android olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Tf201 de yaşadığım kamera bozulması ve Yeşil görüntü sorununu kamera etrafına parmakla bastırarak, çözdüm.

"esmekaya" bizzat kendin denemelisin. Fakat söylediğin şeyler için kesinlikle iPad. Fakat bazı sorunları önemsiyor isen ve performansı ortalama olsa yeterli diyorsan android olabilir.

Aynı sorun bendede var eve gidince hemen deniycem eğer geçerse varya hergün dua ederim sana servise vermek istemiyorum tam olarak nasıl yapıcam biraz daha açarsan sevinirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_rq7

quote:

Tf201 de yaşadığım kamera bozulması ve Yeşil görüntü sorununu kamera etrafına parmakla bastırarak, çözdüm.

Aynı sorun bendede var eve gidince hemen deniycem eğer geçerse varya hergün dua ederim sana servise vermek istemiyorum tam olarak nasıl yapıcam biraz daha açarsan sevinirin

Bu kamera sorununun aynısını bende yaşadım kameranın kenarlarına bastırarak çözdüğümü düşündüm sizin gibi ama çözülmüyor. tekrar yaşıyorsunuz aynı problemi garantisi varsa gönderin kamerayı değiştiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

quote:

Bu kamera sorununun aynısını bende yaşadım kameranın kenarlarına bastırarak çözdüğümü düşündüm sizin gibi ama çözülmüyor. tekrar yaşıyorsunuz aynı problemi garantisi varsa gönderin kamerayı değiştiriyorlar

1-)sen gönderdin mi ?
    2-)kullanıcı hatası olarak mı aldılar yani ücret ödedin mi ?
    3-)kaç günde geldi ?,
    Yardımcı olursan sevinirim

• Merhaba arkadaşlar. kiyas.la'da Asus Transformer Pad Infinity 700 3G diye bir modeline rastladım tabletin özellikleri bunlar:
    http://kiyas.la/tablet/Asus-Transformer-Pad-Infinity-700-3G/TeknikOzellikler/2283?regular=1

Asus Transformer Pad Infinity 700 3G vs Asus Transformer Prime TF700T nin kıyaslaması yapılmış.http://kiyas.la/tablet/karsilastir/Asus-Transformer-Pad-Infinity-700-3G-vs-Asus-Transformer-Prime-TF700T
    Benim merak ettiğim asus'nun kendi sitesinde böyle bir ürün yok 700 3G diye. Aceba böyle bir ürün varmı? Yurt dışında varsa bu ürünü yurt dışından gelen birine getirsem burada kullana bilirmiyim 3G özelliğini. Pasaporta kayıt ettirmem gerekiyor mu? Pasaporta tlf kaydı yapılmış birinin pasaportuna tableti kayıt yaptıra bilirmiyim?
    Sorularım fazla oldu biraz sanki.. Cevaplarasanız sevinirim arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-)sen gönderdin mi ?
    3-)kaç günde geldi ?,

Mobildeyim uzun alıntı için kusura bakmayın.

direk değiştiriyorlar
    20gunde geliyor

• Orijinalden alıntı: noyancelebi

Mobildeyim uzun alıntı için kusura bakmayın.

direk değiştiriyorlar
    20gunde geliyor

çok teşekkürler bende gidimde bi ara vereyim bari şu işten bir kurtulsaydım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1-)sen gönderdin mi ?
    3-)kaç günde geldi ?,

Donanımsal bir sorun o oluyormuş az da olsa hemen değiştiriliyor. geliş süresi 20 27 gün arası

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1-)sen gönderdin mi ?
    3-)kaç günde geldi ?,

Donanımsal bir sorun o oluyormuş az da olsa hemen değiştiriliyor. geliş süresi 20 27 gün arası

teşekkürler

• Konu güncel arkadaşlar
    Merhaba arkadaşlar. kiyas.la'da Asus Transformer Pad Infinity 700 3G diye bir modeline rastladım tabletin özellikleri bunlar:
    http://kiyas.la/tablet/Asus-Transformer-Pad-Infinity-700-3G/TeknikOzellikler/2283?regular=1

Asus Transformer Pad Infinity 700 3G vs Asus Transformer Prime TF700T nin kıyaslaması yapılmış.http://kiyas.la/tablet/karsilastir/Asus-Transformer-Pad-Infinity-700-3G-vs-Asus-Transformer-Prime-TF700T
    Benim merak ettiğim asus'nun kendi sitesinde böyle bir ürün yok 700 3G diye. Aceba böyle bir ürün varmı? Yurt dışında varsa bu ürünü yurt dışından gelen birine getirsem burada kullana bilirmiyim 3G özelliğini. Pasaporta kayıt ettirmem gerekiyor mu? Pasaporta tlf kaydı yapılmış birinin pasaportuna tableti kayıt yaptıra bilirmiyim?
    Sorularım fazla oldu biraz sanki.. Cevaplarasanız sevinirim arkadaşlar

• arkadaş yemin ederim tabletten soğudum ya keşke güncelleme yapmasaydım. tablet o kadar takılmaya başladıki sinirimden kıracaktım nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.