Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: vaskonx

Yurtdisi alisverislerindee 100$ve uzeri paketlerin gümrükte kalma olasılığı 100% dur.Tavsiyem bu miktarı geçmeyin. Ben devamli yaptığım için iyi biliyorum..

hocam peki yurtdışına çıkıp alıp kendimiz getirsek gümrükten sokabilir miyiz ? ya da sipariş diyelim gümrükte kaldı belli bir ücretle mi içeri sokuluyor nasıl olacak ?

Emin olmak için paketini falan açarak valize atarsanız sokarsınız. "Kişisel cihazım" dersiniz soran olursa, sonuç olarak.

Zaten "yurtdışından getirtme"nin asıl mantığı budur. Bir gelenle getirtir, gümrükten kurtarırsın.

cevap için teşekkürler fakat telefon falan alındığında pasaport kaydı vs gerektiğinden bu olay sökmez herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdisi alisverislerindee 100$ve uzeri paketlerin gümrükte kalma olasılığı 100% dur.Tavsiyem bu miktarı geçmeyin. Ben devamli yaptığım için iyi biliyorum..

hocam peki yurtdışına çıkıp alıp kendimiz getirsek gümrükten sokabilir miyiz ? ya da sipariş diyelim gümrükte kaldı belli bir ücretle mi içeri sokuluyor nasıl olacak ?

Emin olmak için paketini falan açarak valize atarsanız sokarsınız. "Kişisel cihazım" dersiniz soran olursa, sonuç olarak.

Zaten "yurtdışından getirtme"nin asıl mantığı budur. Bir gelenle getirtir, gümrükten kurtarırsın.

cevap için teşekkürler fakat telefon falan alındığında pasaport kaydı vs gerektiğinden bu olay sökmez herhalde

eğer kendin getirirsen yanında, yada başka biri hiç bi problem olmaz..

• Arkadaşlar Bende Bugün VATAN Bilgisayar'dan Prime alarak aranıza katıldım. IPAD - Prime arasında çok gittim geldim ama buna karar verdim. Bunda Marketin TR'ye açılması çok etkili oldu. İlk şarja klavyeyle birlikte takmadım. Nedeni ise klavyenin tableti şarj etmesi. Önce tableti birkaç kez tam şarj edeceğim sonra düzene girince klavyeyi takıp ilk şarjını bitireyim diyorum. Sonra da o 8 saat şarj olsun.

İlk kullanımda önerileriniz olabilir mi acaba? (Güncelleme geldi ama şarj düşük deyip yüklemedi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer kendin getirirsen yanında, yada başka biri hiç bi problem olmaz..

cevap icin tesekkurler

• quote:

10da açılıyor, ama nerden alacaksanız stokta varmı diye bakın sitesinden

Bugün baktım gittim, yoktu. Yarın başka bi şubede deneyeceğim şansımı, teşekkürler. :)

@sroad, indirimli gözüküyor bu haftasonu. Teşekkürler yine de. :) İndirimsiz olduğunda daha uygun olan yerler nereler, onları da yazar mısınız?

@Coğrafyacı84, hangi şubeden aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 31 Mart 2012; 23:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misblay

quote:

10da açılıyor, ama nerden alacaksanız stokta varmı diye bakın sitesinden

Bugün baktım gittim, yoktu. Yarın başka bi şubede deneyeceğim şansımı, teşekkürler. :)

@sroad, indirimli gözüküyor bu haftasonu. Teşekkürler yine de. :) İndirimsiz olduğunda daha uygun olan yerler nereler, onları da yazar mısınız?

@Coğrafyacı84, hangi şubeden aldınız acaba?

bir ara pcdepoda cok uygundu su an fiyatini bilmiyorum bir bakip karsilastirin vatanla
  • Şu an öyle değil malesef, baktım ona. Yine Vatan'ın indirimsiz fiyatından iyi tabii ama Eksen'den iyi durmuyor. Teşekkürler tekrar.
  • Hangi Şubelerde var olduğu web sayfasında yazıyor. Ama çoğunda 1 tane var. Açılmış olabilir sormak lazım. Kayseri Vatan'da 3 tane var şuan bildiğim.
  • Şu an için Stokta Bulunduğu Mağazalar

Bursa, Adana, Antalya (Lara), Konya, Avcılar, Samsun, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Balıkesir, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Denizli, Kahramanmaraş,
  • Arkadaşlar micro hdmi bağlantısı ile TV ye nasıl bağlantı kuruluyor. Micro hdmi kablo aldım Tv ye bağladım ayarlarda ve programlarda TV ye aktarmak için herhangi bir şey bulamadım. Ne yapılması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşlar micro hdmi bağlantısı ile TV ye nasıl bağlantı kuruluyor. Micro hdmi kablo aldım Tv ye bağladım ayarlarda ve programlarda TV ye aktarmak için herhangi bir şey bulamadım. Ne yapılması gerekiyor

Bende bugun almayi dusunuyordum onu . Bilen varsa yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşlar micro hdmi bağlantısı ile TV ye nasıl bağlantı kuruluyor. Micro hdmi kablo aldım Tv ye bağladım ayarlarda ve programlarda TV ye aktarmak için herhangi bir şey bulamadım. Ne yapılması gerekiyor

bir ayara gerek yok, tv e bağlayın, ve tvnizi ilgili hdmi kanalına getirin ses ve görüntü otomatik aktarılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

Size bir sorum olacak . Amazon.com dan baktim docla birlikde 680$ geliyor . Bu fiyat nasil veya amazon.com a guvenilirmi ? ben ilk kez internetden elektronik bir ürün getireceğim için fazla bilgim yok. Bir de gümrük sorunu yaşarmıyım sizce ?

Amazon ulkemize gonderim yapmiyor. Yapiyor olsa bile 150 avro uzeri vergiye tâbidir. Birde bazi ürünlerde kisitlama soz konusu mesela 1 adetten fazla veya 3 aydan sik bir aralikta saat alirsaniz vergi isterler. Kaldi ki vatan bilgisayar su an680 usd den ucuz, neden garantili alamayasiniz....

Teşekkurler. Türkiyede yasamiyorum ,eğer Türkiyede yaşasaydım mutlaka alırdım :(

Amazonun sitesinden yaşadığınızı ülkeye gönderim yapılıp yapılmadığını kontrol ettiyseniz bir sorun olmayacaktır. amazon dünya devi bir şirket sonuçta, ancak bazı satıcılar münferit satış da yapıyor, onların referansını kimse veremez diye düşünüyorum. gerçi sorunlu satıcıları amazon mutlaka sistemden eliyordur...

• arkdaslar yurt disinda bir cok siteye baktim klavyeli olarak satilan asus tf201 tablet yurt disinda daha pahali... sasirtci ve sevindirici....

Bunun tahminimce buyuk sebeplerinden biri sim kartsiz olmasi dolayisiyla otv vs, gibi vergilerden muaf olmasi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: misblay

Şu an öyle değil malesef, baktım ona. Yine Vatan'ın indirimsiz fiyatından iyi tabii ama Eksen'den iyi durmuyor. Teşekkürler tekrar.

pcdepo eksenden ve vatanın indirimsiz fiyatından daha uygun duruyor tabi ben docklu versiyonlarına bakıyorum bu arada vatanda stokta yok gözüküyor
  • benim 1 haftalık aleti satıyorum ilgilenen olursa :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59318373&p=1#59318373

• @sroad, kendime uygun taksit seçeneğiyle değerlendiriyorum, yoksa haklısınız.

@bdurmus, ilanın altına bir sorum oldu. :)
  • quote:

benim 1 haftalık aleti satıyorum ilgilenen olursa :)

hocam satışı baltalamamak için o konuya yazmadım fakat yorumumu buraya yazayım

öncelikle hayırlı olsun yalnız 1200TL 1 hafta kullanılmış olsa dahi pahalı duruyor vatanın indirim günlerinde taksitle o fiyata almak mümkün ayrıca 1hafta dahi olsa 2.el 2.eldir

• quote:

quote:

benim 1 haftalık aleti satıyorum ilgilenen olursa :)

hocam satışı baltalamamak için o konuya yazmadım fakat yorumumu buraya yazayım

öncelikle hayırlı olsun yalnız 1200TL 1 hafta kullanılmış olsa dahi pahalı duruyor vatanın indirim günlerinde taksitle o fiyata almak mümkün ayrıca 1hafta dahi olsa 2.el 2.eldir

pazarlık payı var, bende sanal pazar üzerinden falan taksitli satabilirim.. ayrıca vatanın stokları azaldı bide 2 haftada bir indirim yapıyolar zaten.. almak isteyen alır satılmazsa ben kullanırım zaten hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

arkadaşlar tablette kilit açmak için yüz tanıma özelliği neden yok yada ben mi bulamadım 4.0 ile gelen br şey değil mi?

biri cevap verirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.