Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axess kredi kartımın limiti 1000 lira 150 lira kullandım kaldı 850 400 lira yükleyim limiti 1250 yapıp ürünü alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Elime bugun sabah saatlerinde ulasti tablet sarjini bitirmek icin icinde gelen jetski oyunuyla deneme yaptim hicbir sorun yoktu istedigim sekilde kontrol edebildim.suan sarjda 8 saat kalmasi gerektigi yaziyor bakalim 8 saat beklemek biraz zor olucak ama bekliyeceğim acaba tablette olmasi gereken programlari ve ilk zamanlarda yapmam gerekenleri yazarsaniz sevinirim

rutin işlerinizi yapın zaten ihtiyaç olanları yavaştan indirirsiniz 1-2 ay sonra bir bakarsınız full program vs dolmuş

orası öyle şu günceleme olsun ilk işim program bakmak olacak ta acaba siz ekran koruyucu önerir misiniz ?Ayrıca olması gerektiğini düşündüğünüz program veya programlar var mı ?

ekran koruyucu eğer tableti her yerde kullanacağım yolculuk misafirlik vs derseniz bence kullanmalısınız çünkü gorilla glass evet çizilmiyor neredeyse ama ince uçlu cisimlerle ince kılcal çizikler oluşabiliyor bu da eğer ışıkta gözünüze gelirse rahatsız ediyor sonradan üzüleceğinize bence önceden önlem almakta fayda var

program olarak ise şu an aklıma gelmiyor ama video için mxplayer sonra çevrimdışı sözlük adlı bir ingilizce-türkçe sözlük var internet gerektirmeden çalışıyor malum messenger var mp3 downloader var gps için igo öneririm uzaktan pc bağlantısı için phonemypc adlı bir program var file manager olarak es file manager ve androzip var aklıma geldikçe eklerim

• teşekkürler tahminen alıcam nerden alabilirim bildiğiniz bir yer var mı ? ayrıca bir sorunum var kendi müzik uygulaması çalışmıyor sürekli kapanıyor ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

axess kredi kartımın limiti 1000 lira 150 lira kullandım kaldı 850 400 lira yükleyim limiti 1250 yapıp ürünü alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...

olur o şekilde ama başka hiç bi harcamanızın olmaması lazım.. yani limit 1000 ie ve daha önceki aylardan taksitli alışverişiniz varsa onlarda limiti doldurur buna dikkat edin..
  • kartı yeni aldım hiç bir alışveriş yapmadım 150 tl haricinde...teşekkürler...
  • quote:

teşekkürler tahminen alıcam nerden alabilirim bildiğiniz bir yer var mı ? ayrıca bir sorunum var kendi müzik uygulaması çalışmıyor sürekli kapanıyor ne yapabilirim

o konuda bilgim yok tablet sahibi değilim android telefonumda bu tür bir problem yaşamadım ama poweramp vardı mp3player uygulaması olarak onu bulup deneyin
    alacağınız yer olarak ebay, gittigidiyor gibi bir yere bakabilirsiniz
  • sormak istediğim bir şey var tableti dock ünitesine taktığımızda otomatik şarj etmesi gerekmiyor mu ?birde bu dockla yazarken rada kafasına göre satır başına atıyor benden kaynaklı birşe y im çözemedi mi birde bu kendi müzik uygulamasını neden çalıştıramadım onuda çözersem çok memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sormak istediğim bir şey var tableti dock ünitesine taktığımızda otomatik şarj etmesi gerekmiyor mu ?birde bu dockla yazarken rada kafasına göre satır başına atıyor benden kaynaklı birşe y im çözemedi mi birde bu kendi müzik uygulamasını neden çalıştıramadım onuda çözersem çok memnunum :)

müzik uygulaması ile ilgili sorun için cevabım, aleti ingilizce dil seçeneğiyle kullanırsan çalışır
  • Evet dediğiniz gibi ingilizcede calışiyor türkçe kullanamyacak mıyım?birde bu docktan şarj olayını çözersem çok iyi olur acaba bir ayarmı yapmam gerek bilemedim
  • Black Market'i nasil kurabiliriz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolvarine5

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@wolvarine5 bir de yeni aklıma geldi önceki sayfalarda da yazmıştım jiroskop özelliğini dener misiniz size zahmet ? shadowgun oyununu silmediyseniz onda kullanabiliyor olmanız gerek hani tableti sağa sola hareket ettirerek aim'in sağa sola dönmesi olayından bahsediyorum

o oyunu oynuyorum ben zaten GamePad'le.Ama orjinal PS3 GamePad'iyle oynuyorum..daha öncede yazmıştım zaten oynadığımı..Sıkıntı yok yani o konuda,oynaya bilirsiniz sizde..Ama 15-20 TL'likleri denemedim..ama sonucta her GamePad'in mantığı aynı o yüzden onlarda çalışır diye düşünüyorum..yine gönderdiğim 2 videoda eleman zaten shadowgun'ı GamePad'le oynuyor..1.videoda ise zaten eleman PS3 koluna benzer ama orjinal olmayan belki 15-20 TL'lik duran GamePad'le oynuyor.

yok hocam gamepad ile oynamaktan bahsetmiyorum yanlış anladınız ben jiroskoptan bahsediyorum (orijinali gyroscope diye yazılıyor) hani shadowgun modern combat vs oyunlarda tableti sağa sola doğru hareket ettirerek aimin dönmesi olayı bir youtube a yazarsanız iphone4 gyroscope diye tam olarak ne demek istediğimi anlarsınız

Hemm,pardon hocam şimdi anladım "gyroscope" diyince jeton düştü..Sizin için baktım biraz önce ama öyle bir özellik kontrollerde gözükmüyor..sadece 2 kontrol mevcur biri normal ekrana dokunarak,diğeride ise gamepad..Aslında Oyunda çok ilerlemediğim için belki sniper gibi silahlar varsa ilerki bölümlerde,bunların zoom olaylarında belki "aim" alma özelliğinde dediğiniz olay vardır belki..Oynayıp ilerki bölümlerde görmek lazım valla o kadarınıda Ama bnm gözlemlediğim oyunun ayarlar kısmında "gyroscope" özelliğinin gözükmediği...

hmm ayarlarda yoksa belki oyun desteklemiyordur ama pek imkanı yok bakın tam olarak bahsettiğim olay şu

http://www.youtube.com/watch?v=GkO_pGSNH-E yani sadece sniper oyunlarında değil normalde de aimi kontrol etmesi gerek

başka oyunlarda tabiki olabilir,ki vardırda zaten..ama bi yannışınız var ben zannetmiyorumki başka cihazlarda da "shadowgun" oyununda "gyroscope" özelliği olsun..sizin göndermiş olduğunuz oyun yada uygulama neyse sonucta FPS gibi gözüken ama aslında sadece atış talimi yapılan bir uygulama,oyun bile değil yani.."gyroscope" özelliğinin gönderdiğiniz uygulamaya eklenmesi yazılımcılar tarafından gayet uygulanabilir bir durum..ama "shadowgun" gibi bir oyuna "gyroscope" desteğinin komple oyuna ekleyebileceklerini zannetmiyorum..Ekleseler bile çok karışıklık cıkar oynanabilirlik acısından..Eğer "shadowgun" oyununu bir yerde "gyroscope" desteğiyle oynandığını gördüm dersenizde belki orda bi yannışınız olmuş olabilir diye düşünüyorum..Çünkü FPS oyunlarına "gyroscope" donanımını katmak pek kolay bir nokta değil,ekleseler bile oynanabilirlik acısından çok uygun olmaz zaten..Keşke "shadowgun" oyununa "gyroscope" özelliğini eklemiş olsalardıda,sizde oynamaya çalışıp şu anda benim ne dediğimi daha iyi anlardınız..

FPS türü oyunlarla buna benzer "uygulamaları" karıştırmayın lütfen..Gönderdiğiniz video da oyun değil "gyroscope" özelliğinin ön planda kullanıldığı bir "uygulama"dır...

buyrun o zaman kanıtı

http://www.youtube.com/watch?v=NNQ0FxHtUHU ipad 2 ile modern combat 2 oynuyor gyroscope özelliğini kullanarak

dedimya olsa bile oynanabilirlik açısından çok rahat olmaz diye..Sizce böyle aksiyon dolu FPS oyun tarzı için çok kullanışlımı..? siz bence bi ara o şekilde oynamaya çalışın ve oyunu o şekilde bitirmeye çalışın..fazla sürmez zaten 15 dk sonra hem yorulur hemde hedefi tutturmakta artık zorlanırsınız, "gyroscope" özelliği ile oyun oynamak her oyun tarzında sizin sandığınız kadar zevkli ve kolay değil,bunu şimdiden hatırlatayim..Neyse sonucta "shadowgun" oyununun yapımcılarıda heralde bnm dediğimi göz önünde bulundurarak koymamışlar oyuna..Sonuc itibari ile böyle bir özellik yok "shadowgun" oyununda TF Prime sürümü için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolvarine5 -- 25 Mart 2012; 15:31:04 >

• @wolvarine5 imkanınız varsa bir modern combat 3 yükler misiniz ? onda olsa gerek bence daha rahat olur gibi geliyor çünkü sol elle hem nişan alıp hem ateş etmek daha zorlayıcı ve zaman kaybettirici durum elbetteki gyroscope hiç kullanmayanlar alışana kadar oynayamaz ama alışınca rahatlık sağlar diye düşünüyorum ayrıca oyuna konulursa sonuçta açıp kapatabileceğimiz için varlığı yokluğundan daha iyi yani isteyen açar isteyen açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Black Market'i nasil kurabiliriz?

google amcaya yazın blackmart apk bulursunuz zaten
  • ya şu black market nedir? google da baktım ama bişey anlayamadım doğru düzgün.. bunun ne olduğunu nasıl yüklendiğini falan anlatan güzel bi konu var mı? yada bi site? link verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ya şu black market nedir? google da baktım ama bişey anlayamadım doğru düzgün.. bunun ne olduğunu nasıl yüklendiğini falan anlatan güzel bi konu var mı? yada bi site? link verirseniz sevinirim

blackmarket adi ustunde ucretli uygulamalarin ucretsiz oldugu bir market ayni applanet gibi googleda aratarak apk dosyasini bulabilirsiniz

• quote:

quote:

ya şu black market nedir? google da baktım ama bişey anlayamadım doğru düzgün.. bunun ne olduğunu nasıl yüklendiğini falan anlatan güzel bi konu var mı? yada bi site? link verirseniz sevinirim

blackmarket adi ustunde ucretli uygulamalarin ucretsiz oldugu bir market ayni applanet gibi googleda aratarak apk dosyasini bulabilirsiniz

yani bu apk dosyalarını direk tablete atınca ücretsiz bi şekilde kullanabiliyor muyuz?

Edit: bu arada applenet ne onuda bilmiyorum ki daha android konusunda yeniyim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Mart 2012; 17:24:24 >

• quote:

quote:

quote:

yani bu apk dosyalarını direk tablete atınca ücretsiz bi şekilde kullanabiliyor muyuz?

Edit: bu arada applenet ne onuda bilmiyorum ki daha android konusunda yeniyim valla

aaa yükledim şimdi oldu valla süpermiş.. shazam encore yükledim denemek için, şu an markete girip bakıyorum 4,75 dolara satılıyodu yükleyince yüklü olarak gözüküyor.. shadowgun'ı da indirdim ama thd versiyonu yoktu yada ben görmedim..

başka güzel oyun önerileriniz varmı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Mart 2012; 18:08:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aaa yükledim şimdi oldu valla süpermiş.. shazam encore yükledim denemek için, şu an markete girip bakıyorum 4,75 dolara satılıyodu yükleyince yüklü olarak gözüküyor.. shadowgun'ı da indirdim ama thd versiyonu yoktu yada ben görmedim..

nereden indirdiniz acaba link atarsanız sevinirim ayrıca nedense applaneti kuramadım tablete telefonumda mevcut

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereden indirdiniz acaba link atarsanız sevinirim ayrıca nedense applaneti kuramadım tablete telefonumda mevcut

tabletten direk bu linke girdim: http://www.filecrop.com/black-market.apk.html

sayfanın ordasındaki yazma barına istediğiniz uygulamayı yazın apk uzantılı olanı indirin

Edit: applaneti bende indirdim ama açılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Mart 2012; 22:00:17 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.