Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS DUAL GTX 1660 SUPER™ EVO 6GB GDDR6 192-bit OC Satın Al 4 Temmuz 2025 04:49 1 1 ASUS DUAL GTX 1660 SUPER™ EVO 6GB GDDR6 192-bit OC ASUS DUAL NVIDIA® GeForce® GTX 1660 SUPER™ EVO 6GB GDDR6 192-bit OC1 yıldır kullanıyorum ikinci sahibiyim, arızası yok yeni ekran kartına geçeceğim için satılık, sadece oyun için kullandım, kesinlikle mining için kullanılmadı. Faturası ve kutusu yok. 6 Ay önce termal macununu yüksek iletken bir macun ile yeniledim, ısınma problemi yok.Stress testi sonuçlarını yarım saatlik ve 1 dakikalık olarak fotoğraflara ekledim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS DUAL GTX 1660 SUPER™ EVO 6GB GDDR6 192-bit OC
Günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS DUAL GTX 1660 SUPER™ EVO 6GB GDDR6 192-bit OC