Şimdi Ara

[SATILDI] Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC Edition V2 LHR 8GB 256Bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC Edition V2 LHR 8GB 256Bit Ekran Kartı

Ocak ayında QP bilişimden aldığım sistemimdeki ekran kartını satıyorum. 3 Aydır kullanıyorum gayet memnunum PS5 kullanıcısıyım aynı zamanda çok bir oyun oynama vaktim olmadı genelde İracing oynadım. Temiz tozlanmamış bir cihaz kendisi. Faturası garantisi kutusu her şeyi mevcut. İlgilenen arkadaşlar için daha detaylı fotoğraflar çekebilirim. Hali hazırda kullandığım için bu şekilde fotoğraflar ekledim sökmek istemedim. Tabiki pazarlık payı vardır ortalama piyasa üzerinden yazdım. Ki yurt dışı cihazları ile karıştırmayın türkiye garantili asus ürünüdür.

[SATILDI] Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC Edition V2 LHR 8GB 256Bit Ekran Kartı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.