Şimdi Ara

ASUS DUAL 1060 3 GB 725 TL (REZERVE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
6
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Çalışır sistemden güncelleme sebebi ile çıkarılmıştır.
    Vatan Bilgisayardan alınma garantisi bitti ya da bitmek üzere, siz garantisi yok olarak düşünün, faturası kayıp, alınalı 3 yıl oldu ya da oluyor. Bir kere soğutucu temizliği için soğutucusu sökülüp termal macunu yenilenmiştir. Onun haricinde tamir v.s. si yoktur. Kutusunda, pazarlıksız satılsın diye fiyat 725 TL (REZERVEDİR) , alacak olan iletişime geçsin daha ucuz isteyen başka ürünlere baksın ki, kimsenin zamanı boşa harcanmasın. HAYIR KART MINING için kullanılmamıştır. Oğlumun oyun bilgisayarında kullanıldı. Yerine yenisi alınmak üzere satıştadır. Bu sebeple fiyat sondur, indirim talebinde bulunmamanızı rica ederim.


    2.el ürün olduğundan iade v.s. kabul edilmez. Eğer şehir içinde (İstanbul) iseniz aldığınız saatten itibaren 24 saat içerisinde, şehir dışında iseniz kargo dan aldığınız saatten itibaren (genelde kargonun gönderildiği günün ertesi günüdür ama ben kargonun gönderim saatinden itibaren 48 saat tanıyacağım kargo ile alan arkadaşa) istediğiniz testlere tabi tutarsınız sorun çıkarsa kartı aldığınız gibi iade eder paranızı geri alırsınız. Bunun haricinde kesinlikle iade değişim v.s. kabul edilmez.

    İstanbul için elden teslim (Beylikdüzü Civarları). Önce ödemeyi almak ve kargo size ait olmak üzere PTT kargo ile Türkiye nin bütün illerine gönderirim.
    ASUS DUAL 1060 3 GB  725 TL (REZERVE)ASUS DUAL 1060 3 GB  725 TL (REZERVE)ASUS DUAL 1060 3 GB  725 TL (REZERVE)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent_WD40 -- 17 Ekim 2019; 16:46:51 >







  • Dostum kutunun resmini büyük koymuşsun asıl önemli olan diğer resimler küçük kalmış diğer resimleride büyük koyarsan daha iyi olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.